Bugün Ne Ürettiniz?

Harika bir konu. Özellikle Amerika’daki postacılık üzerine bayağı belgesel izlemiştim. Videolar çok dikkatimi çekti, bu gece çalışırken seri olarak izleyeceğim videolarınızı. Antik çağlardan başlayarak. :slight_smile: (Not: Gözlüksüz yazdım, umarım yanlış yoktur. Keza yazdığım hiçbir şeyi göremiyorum.)

1 Beğeni

Sıfır hata, hiç yanlış yok. :slightly_smiling_face: İyi seyirler! Çok teşekkür ederim.

1 Beğeni
4 Beğeni

Böyle bir video yaptım ama bence hâlâ istediğim seviyede değil. Yine de yapa yapa geliştiriyorum. :slight_smile: Hataları var hâlâ. İngilizcem çok akıcı olmadığı için yapay zeka seslendirmesi kullanıyorum.

4 Beğeni

Zaman Çarkı serisinden, Lanfear hanımı çizdim. Tam olarak istediğim gibi olmadı ama her neyse. :grinning:

23 Beğeni

Kitap okuyamamak ya da reading slump… Her biri ayrı bir dünya olan kitaplardan uzak durmak, çok can sıkıcı bir durum. Bu videoda sebeplerini ve olabilecek çözüm yollarını anlatmaya çalıştım.

7 Beğeni

Türk tarihinde postacılık konulu videoların birincisi geldi! :email:

6 Beğeni

Hemen izleyeyim. Dilinize sağlık. :slight_smile:

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slightly_smiling_face:

1 Beğeni
5 Beğeni

Böyle bir video yaptım. Daha iyi bir ses buldum videolar için. Bakalım. :slight_smile:

4 Beğeni

Selçuklu ve Osmanlı’da postacılıktan devam ediyoruz. :slight_smile:

7 Beğeni
5 Beğeni

Güneş Sistemi’miz hakkında kısa ve öz bir liste hazırladım. Bilgileri tazelemek için bir göz atmanızda fayda var. :slight_smile:

12 Beğeni

Vermeer’in “İnci Küpeli Kız” tablosunu karakalemle çizdim/çizmeye çalıştım. :sparkles::sparkles:

16 Beğeni

Arkadaşımın hediyesini Oddish ile buluşturdum. Bir ara toprak alıp siyah saksısını da çıkaracağım :kalp:

9 Beğeni

Türk tarihinde postacılığı 1 hafta + 2 gün geç gelen bu üçüncü videoyla noktaladım. :slight_smile:

9 Beğeni

Yaaa aşırı güzel bir şey olmuş bu. :joy:

@acimatriyarka bir süredir işten kafamı kaldıramıyordum. İzleyeyim. :joy:

1 Beğeni

:joy: Teşekkürler (20karakter)
:blush:

1 Beğeni

Son birkaç gündür Stable Diffusion ile uğraşıyorum. Bugün sonunda düzgün bir şeyler çıktı. İşte karşınızda en sevdiğim oyuncu; ama bu sefer bir bilimkurgu filminde, üstelik de pilot. :smiley: İşte Nic Solo! :smiley: Halı, Kilim, Travel.

9 Beğeni