Bugün Ne Ürettiniz?

Zekâ nedir? Tek bir boyutu mu vardır, yoksa altı yöne, yedi renge mi uzanır? Bu videoda zekâ katsayılarını görüyoruz; çokça bilinen IQ’yu, daha az bilinen EQ’yu ve neredeyse hiç bilinmeyen AQ’yu…

8 Beğeni

Bunu hatırlayanlar :slight_smile:

2 Beğeni

Uzun zamandır bakıştığımız mini dolap sonunda rengini ve yerini buldu. Mürekkep dolabı olarak kullanacağım.

10 Beğeni

Eski sehpalarımdan da sıkılıp yeniledim. :buyucu:

18 Beğeni

Keşke her sıkıldığımız şeyleri her istediğimiz zaman yenileyebilsek. :woman_mage:

5 Beğeni
4 Beğeni
4 Beğeni
1 Beğeni

Ortaokil ve lise hayatımdan çok çok vakit çalan bi oyunu farklı bir bakış açısıyla izlemek zevkliydi :+1:

Bir şeyler üretmek için aşık olamak zaruri değildir ancak güzel bir yoldur bence. Ben aşık olduğum kıza şiir yazdım bugün şiir denebilirse.
Seni sevmemin seninle ne ilgisi var
Güzelliğin yalnızca zihnim kadar
Seni sevmemin seninle ne ilgisi var
Hak etmiyor ki gözlerin sözlerimi
Seni gören gözlerim kadar
Bir de parlıyorsun gökyüzünde
Uzay bense kime ne
Mühim olan sen değilsin anla artık
Maşuk da aşuk sayesinde

1 Beğeni

Endüstri 4.0 diye her yerde duyuyoruz ama ne demek? Bu sözcük ve sayı, insanlık olarak asırlarca el emeğiyle yetindikten sonra, buhar makinelerinin icadıyla başlayıp insansız fabrikalara kadar aldığımız uzun yolu ifade ediyor.

5 Beğeni

Teknolojideki hızlı ilerlemeler, insan duyularını genişleten çeşitli cihazların ortaya çıkmasına yol açıyor. Görme, işitme, tatma, koklama, dokunma gibi bildiğimiz duyuların yanı sıra dengenin algılanması, acı hissi, vücut bütünlüğü, hatta düşünülmeyen kokuları ve titreşimleri hissetme yetilerimiz var. Dünyaya dair deneyimimiz teknolojik gelişmelerle ve “duyuların interneti” konseptiyle daha da zenginleşiyor.

4 Beğeni

Veri ve bilgi nedir? Veriyi iletmek ne demektir? Bugüne kadar kullandığımız veri iletim yöntemleri özetle nedir? Bunları anlatmaya çalıştığım bir video oldu. İyi seyirler.

6 Beğeni

Yeni yılımız hayırlı uğurlu olsun. :tada:

Geride birkaç saat önce bıraktığımız yılda okuduğum kitapları anlattım:

6 Beğeni

Bu yılın ilk içeriği :hatched_chick:

4 Beğeni

Mükemmel olmuş. Elinize sağlık.

2 Beğeni

Kablo, hayatımızın içinden, en sık kullandığımız nesnelerden birisi. Peki elektrik kablolarının iç yapısı nasıl? Tarihçesi ne? Neden “kablo” sözcüğünü kullanmışız? Ne oldu da metallerin iletkenliğini keşfedip metalden ipler yaptık, enerjiyi ve verileri onunla iletmek istedik?

4 Beğeni

Benim hobilerim ve üretimlerim sizin ilginizi ne derece çeker bilemem ancak; epidemi döneminde, sonrasında tasarladığım ve oluşturduğum bir takım materyalleri sizinle paylaşmak isterim… :slightly_smiling_face:

Deri üzerine rastgele çizilmiş bir define haritası…

Giyilebilir bir Pipboy projesi…

Nerf ECS Repaint…

Eski mısır temalı bir satranç takımı projesi… (3D Printing & Air Brush)

Ve olmazsa olmazım, plastik modelcilik…

Teşekkür ederim…

27 Beğeni

Ben Phantasmagoria - A Puzzle Of Flesh oynamıştım. Hey gidi günler. Bu ilk oyunun logosu sanırım.

1 Beğeni

Satranç takımını özellikle çok beğendim. Bir gün birileri umarım Diskdünya da basıp satar. :rofl:

2 Beğeni