Güzel bir inceleme yazdım
Geçen günlerde izleyip de pek beğenmediğim The Shift filmi hakkında şöyle daha uzun bir inceleme yazdım:
Bugün, dün, geçen hafta ürettim bir şeyler…
Bunlar gibi onlarca şey işte…
Bir de mutluluk üretiyorum ama bazıları çabuk kirletiyor. Mutluluğun bir fotoğrafı maalesef ki yok.
Ben bebeğim olduğu için bu aralar bir şey üretemiyorum:face_in_clouds: Ürettiklerinizi zevkle takip ediyorum.
İnsan üretmişsiniz işte daha ne olsun
Ben, yeni incelemem ve tabii ki Proust
Bir müzisyen için animasyon klip hazırlıyorum. Arka plan için çiçekler çizmem gerekiyordu. Hava da güzelken parkta çizeyim dedim.

Arkadaşlar merhaba oyun kanalımızda 2017’de çıkan ve bizce efsaneler arasında olan Nier Automata’dan bahsettik. Yapay zeka ile başlayıp Umut temasına bağladığımız çalışmamızı tam da GPT-4o’nun tartışıldığı şu günlerde izleyebilirsiniz.
Hayat size kötü davrandığında Choker yapın.
Dolap: (link app yönlendiriyor)
@nisle
Shopier linki:
İnstagram:
Son izlediğim filmlerden biri olan Retroactive için bir şeyler yazdım.
Sevgili forumdaşlar biz yine güzel bir şey ürettik. Roguelike türüyle bir türlü barışamadığımız için biraderim türün sağlam örneklerinden üç tanesine göz atıp önyargısını kırmayı denedi.
Kendimce Üç Cisim Problemi dizisi ile kitapları arasındaki farkları derlemeye çalıştım. Merak edenler için buyursunlar efendim.
Amacına uygun çok da spoiler içermeyen iyi bir yazı olmuş. Hem kitaplarını okuyan hem de diziyi beğenen birisi olarak görüşlerinize katılıyorum. Değişiklikler yapılmış ama dizinin kalbine sirayet edip zehirlememiş.
Ayırmış olduğunuz zaman ve yapmış olduğunuz nazik yorum için çok teşekkür ederim.