Sanderson sevgimin bir kısmını aşağıdaki ‘mini Cosmere tanıtımı’ olarak tanımlayabileceğimiz yazıda bulabilirsiniz.
Japonca öğrenmek için yanlış zaman olduğu için o siteyi silmek zorunda kaldım. Fakat uzun zamandır yapmak istediğim bir projemi yapmaya başladığım için bir haber yazıp paylaştım.
Sevgili dostlar size bir oyun hikayesiyle nasıl kendinden soğutup, aksiyonuyla aşık ederek sizi kişilik ve duygu karmaşısına sürükler anlatmak istiyorum.
Karşınızda Dragon’s Dogma 2…
Çok başka bir şey olacakken acayip bir şey olan keyifli ama yer yer sizinle alay eden bir yapım. İncelememiz ahanda burada.
Küçük çaplı bir isyan yaşanmış.
Pantheon ikinci sezon incelemesi.
Sonunda oyunumu Steam’e ekledim.
Bayağı büyük güncellemeler yapmıştım. İlk bölümü yayınladım ve ayrıca bilgisayarla daha uyumlu bir hale getirdim. İstek listenize eklerseniz sevinirim. Ayrıca oyunun demosunu bu linkten edinebilir, dilerseniz satın da alıp hemen oynayabilirsiniz(Satın alanlara Steam kodu vereceğim çıkınca). Her türlü yoruma açığım.
Hocam oyun Linux’a gelirse oynamak isterim.
Teşekkür ederim yorumun için. Ona bir bakayım, oyun motorundaki seçeneklerde vardı. Linux’u çok seviyorum şahsen.
O zaman desteklerim elimden geldiğince.
Teşekkür ederim. (20 karakter )
Merhaba forumdaşlar. Bir kez daha karşınızdayım Bu sefer de From Software’in merakla beklediğimiz, tam oyun büyüklüğündeki indirilebilir içeriğine değindik. Gölge Diyar hakkında merak ettiğiniz şeyler varsa çayınızı kahvenizi alıp bir yarım saat kafa dinleyebilirsiniz
Anasayfa - Firekubo bu sistemi ChatGPT ve tasarımsal kodlaması bana ait bir script yazdım. Bunu buraya da paylaşmak istedim. Göz atabilirsiniz. ^^
Yeni öykü yayınladım.