Bugün Ne Ürettiniz?

Kitabın ismini görür görmez aklımda bu videonun canlanması… :sweat_smile:

5 Beğeni

Hahah :joy: benim de aklımdan çıkmayacak artık :smile:

2 Beğeni

Çok iyi. :rofl: (20 karakter)

2 Beğeni

Şeytana yenik düştüm artık mesleğe geri dönüyorum. ^^

3 Beğeni

şöyle bir şey

1 Beğeni

Eski hayatıma geri dönüyorum ve artık güzel bir şekilde oyun yapacağım. ^^

6 Beğeni
4 Beğeni

Evin yapbozcusu olarak, kızıma annesinin aldığı Gabby’nin Hayal Evi.

5 Beğeni

Temmuz ayında okuduklarım için yazdığım incelemecikleri tek bir içerikte topladım, merak edenleriniz için link bırakıyorum.

9 Beğeni

Değerli Forumdaşlar Star Wars Outlaws, ilk açık dünya Star Wars oyunu olarak çıkışına hazırlanırken biz de yapımda bizi bekleyebilecek şeylerden konuştuk, özellikle hikayede Han Solo hakkında dikkatimizi çeken ve önemli olaylara gebe olabilecek önemli bir detay var. Bir 15 dakikanız varsa buyurun çayınız veya kahveniz eşliğinde izleyebilirsiniz :slight_smile:

6 Beğeni

Eski gitarı adam etmeye karar verdim. Sapın üstünde uğraştım. İlk halini çekmeyi unuttum ama tanınmaz haldeydi :slight_smile: Yeni fret çakıcam. Gövdenin durumu aşağıda. Onu da halledicem cillop gibi olacak (umarım)

22 Beğeni

Çalışmalara devam… :buyucu:

18 Beğeni

Ellerinize sağlık. Takılar da çok güzel ama cadı kazanı harika duruyor. :rofl:

1 Beğeni

Kazan çok hoş cidden. :sweat_smile:

2 Beğeni

And Justice for All parçasının introsunu phaser pedalıyla deneyip kayıt yaptım.

8 Beğeni
7 Beğeni

Biraz daha uzun bir yorum olarak düşünebilirsiniz bu incelememi. Kitabı genel hattıyla yorumlamaya çalıştım. 6 kitaplık seriyi ikinci kitaptan bıraktım ben. Okumayı düşünenler bir göz atabilir. :slight_smile:

9 Beğeni

Biraz da siyahlar, örümcekler filan… :spider: :spider_web: :buyucu:

14 Beğeni

Evde eski bir kamera buldum. Şarj cihazı yoktu, açtım içini biraz kurcaladım. Artık pille çalışıyor (⁠≧⁠▽⁠≦⁠)

9 Beğeni

Amplitube aracılığıyla Metallica’nın Black albüm tonunu neredeyse birebir yakaladım.

4 Beğeni