Bugün Ne Ürettiniz?

Aslında daha bebek pembesi pudra pembe rengi yapmak istiyordum ama iyi kötü bir hobisi olan herkes bilir ki Türkiyede doğru düzgün hiçbir malzeme bulunmaz. O yüzden cennet mahallesi pembesi oldu ama olsun. Vernik çekince beyaz pickguard ve maple sap ile güzel durucak.

Tek kat vernikli hali :slight_smile: Hava parçalı bulutlu olduğu için üstü kırmızı altı pembe gözükmüş :slight_smile:

17 Beğeni

Uzun zamandır düşündüğüm bir youtube kanalı vardı. Cesaret edemiyordum.
Sonunda ilk short videoyu yapıp attım. Tarih konusunda kaynaklara dayalı bilgileri verdiğim. Sonrasında geliştirmeyi planladığım bir kanal yapmaya çalışacağım.

Yorumlarınız varsa lütfen yazın.

6 Beğeni

Sevgili oyunsever forumdaşlar. Bildiğiniz üzere bize hala Half-Life 3’ü çıkarmayan Valve yeni bir oyun hazırlığında. Üçüncü Şahın Nişancı türünü MOBA ile birleştiren bu oyun hakkında biz de bir iki kelam ettik. Merak eden arkadaşların bir 15 dakikası varsa bekleriz.

7 Beğeni

Az kaldı :slight_smile:

15 Beğeni

Ben bu konuda sizin ciltlemelerinizi görmeyi özledim. Hala uğraşıyor musunuz?

2 Beğeni

Teşekkürler. Yapmışken değişik birşeyler yapıyım istiyorum ama aklıma orijinal birşeyler gelmiyor
:slight_smile:

Ayrıca sahaflarda 40 50 TL’ye güzel kitaplar bulunmuyor artık. Neye elini atsan 250’den başlıyor. Geçenlerde weinbaum’un Martian Odyssey kitabına denk geldim. Feci dağılmış durumdaydı, bantla falan tutturmuşlardı. Restorasyon videosu çekerim diye almak istedim. 600 TL dedi sahaf kişisi :slight_smile:

4 Beğeni

Yav kitap parasını forum olarak biz aramızda toplarız. Hatta diğer malzemeleri de. Yeter ki sen tekrar başla da gözlerimizin pası silinsin. :slight_smile:

3 Beğeni

Hunlar hakkında ikinci video.

5 Beğeni

Yeni öykü!

7 Beğeni

Merhaba Forumdaşlar. Yine bir video yayınladık. Bu sefer Çin’den gelen oyunlara da baktık.
Ama bu sefer sizlere söylemem gereken bir şey var :smiley:
Henüz yolun başında olsak da belki çooook uzun yıllar sonra ilk kez istediğim bir şeyi yaptığım için kardeşimle keyifle video çıkarıyoruz. Henüz öyle para kazanan falan bir kanal değiliz. Yine de yolun başında olduğumuz için bu süreçte destekleriniz kıymetli. Bir süredir foruma neredeyse sadece Aylık Öykü Seçkisi ve burada video yapmak dışında doğru düzgün uğramadığımdan burayı sadece reklam maksatlı kullanıyormuş gibi hissettim ama olay bu değil. Sadece şu zaman zarfında bu konuda uzmanlaşmaya ve yeni içerikler üretmeye çalışıyoruz. Biraz fazla konuştuğum için bazı videolar fazla uzun oluyor ve ciddi zaman alıyor, yani biraz vakit sıkıntısı yaşıyorum diyebilirim. Bu yüzden en azından sizlere teşekkür etmek istedim. İyi kötü buraya attığımız her videoya belli bir nebze ilgi oluyor.
Bu yüzden teşekkürler, iyi ki varsınız dostlar. :slight_smile:

9 Beğeni

Yeni sesli öykü!

Bu da yazılı hali:

7 Beğeni

Değerli arkadaşlar sizleri bir kez daha rahatsız ediyorum. Bu sefer bu senenin ses getiren yapımlarından olan Black Myth:Wukong’a detaylı bir inceleme videosu yaptık. 43 Dakikalık biraz uzun bir video. Zamanınız ve yapıma merakınız varsa bekleriz.

8 Beğeni

‘‘Ben ve Proust sevgim’’ adlı bir çalışma oldu sanki :slight_smile:

8 Beğeni

Ne zaman Proust’la ilgili bir yazınızı okusam, Proust’a başlamak geliyor içimden. Sonra, hayal kırıklığına uğramaktan korkup vazgeçiyorum.

3 Beğeni

Ben yakın zamanda Hazlar ve Günler’ den bir başlamayı düşünüyorum. Nasıl bir kitap emin değilim ama bir süredir ağır bir şeyler okuyasım vardı :grimacing:

Tabii bunda geçenlerde Proust hakkında izlediğim bir video ile @sultiderler in sıklıkla Proust övmesinin epey bir payı olabilir :sweat_smile:

3 Beğeni

Beklentiye girmemeye çalışarak başlamanızı içtenlikle tavsiye ediyorum. Eminim sizi çeken yönleri olacaktır. Proust okuyup da pişman olanı hiç görmedim. Genelde tek pişmanlıkları; o an’a geri dönememek, tekrardan yaşayamamak oluyor.

@DragonRebornRand ilk olarak Kayıp Zamanın İzinde’yi elinize alarak başlamanız yerinde olur. Proust’la dev yapıtını okuyarak tanışmak çok farklı bir deneyim olacaktır sizin için. “Hazlar ve Günler,” Kayıp Zamanın İzinde’nin habercisi, trampet sesleridir ancak. Zaten bu dev yapıtı okuduktan sonra onun eserlerine sarılmaktan başka çareniz kalmıyor. :slight_smile:

Teşekkür ederim. Umarım bir gün okuyabilirsiniz, o zaman daha çok mutlu olurum. :slight_smile:

6 Beğeni

Bitti :partying_face:

21 Beğeni

Üstad hazır kırmızı strat yapmışken bi de Mark Knopfler tarzı Sultans of Swing coveri gelir mi. :rofl: Elinize sağlık harika gözüküyor cilası.

2 Beğeni

Gitarda en sevdiğim kombo. :red_circle: :white_circle:

2 Beğeni

Değerli forumdaşlar iyi akşamlar.
Bugün oyun dünyasının en sevilen türlerinden biri olan Roguelike türü hakkında konuştuk. Tür pek sevdiğimiz bir tür değil, bu yüzden sevgili biraderim daha önce üç farklı Roguelike yapımı deneyerek türe ısınmaya çalışmıştı. Bu sefer kendisine önerilen farklı üç yapıma daha şanş verip türe biraz daha yakından bakıyor, eğer 18 dakikanız varsa bekleriz :slight_smile: inşallah seversiniz. Keyifli seyirler.

9 Beğeni