Bugün Ne Ürettiniz?

Doctor Who, Zelazny ve Memento… hepsi bir arada sadece burada :))

İyi okumalar dilerim.

4 Beğeni

Yine ben yine bir örgü denemesi.

9 Beğeni

Ahaha geriye r, c ,e kalmış. Teşekkürler…

Size de hediye yaparız o halde.

Bugün de kilden tütsülük yaptım. :ghost::yellow_heart:

13 Beğeni

Değerli oyunseverler. Bu hafta çok konuşulan ve oyun dünyasının kısa süede sevgisini kazanmayı başarmış olan, adeta sanat eseri gibi bir oyundan konuştuk.
Clair Obscur: Expedition 33
Bu güzide oyun ne yaptı da böyle ün kazandı, insanların gönlü girdi ve gerçekten de söylendiği kadar iyi mi buna bakalım istedik. Hepinizi bekleriz…

3 Beğeni

Kendimce anahtarlık ördüm, deniz kabuklarından, saç tokası boncuklarından charmlar yaptım.

17 Beğeni
3 Beğeni

Merhabalar 3. tığ deneyimim ile karşınızdayım. Bugün youtube dan gördüğüm tulumlu tavşanı örmeye çalıştım. Becerip beceremediğim yine şüpheli oldu. :smiling_face_with_tear::rabbit: Yine de en azından yatağımın yanına koymaktan korkmayacağım bir iş oldu.

16 Beğeni

Ben bugün minik filmimin ilk sahnesinin yaptım. :')

20 Beğeni

Need For Speed serisin duymayan ya da oynamayan yoktur arkadaşlar. Özellikle de Underground 2 ve Most Wanted oyunlarını. Biz de bu hafta geçmişe gidip yirmi küsür yıl sonra iki oyunu da oynadık ve değerlendirdik. Bizimle geçmişe yolculuk yapmak isteyen yarış tutkunu arkadaşları bekleriz.

5 Beğeni

Yarış oyunlarını şu anda hiç sevmiyorum ve oynamıyorum ama çocukluğum Most Wanted oynamakla geçti. Defalarca kez bitirdim, bitirmelere doyamadım. Kutulu olarak oyun cd’sini hala saklıyorum. Çok güzel bir video olmuş emeğinize sağlık. :slight_smile:

2 Beğeni

Ormandaki kırmızı evin kapısından girdiğinizde oranın kurallarına uymak dışında bir seçeneğiniz yoktur.

Psikolojik gerilim ve gotik korkunun buluştuğu bu hikâyede, nefesiniz kesilecek.

4 Beğeni

Orhan Seyfi Orhon, Chopin, Edward Hopper…

“Tereddüt” konulu üç sanat eserini anlatan yeni videom yayında.

6 Beğeni

Kil’den magnet yaptım. Birkaçını kedilerim yere atıp kırdı. O yüzden kalanlarla idare ettim. :smile_cat::heart:

Kedilerime benzetmeye çalıştım magnetlerden ikisini. Ama sanırım pek bezemediler.

17 Beğeni

Sesin çok güzel. Bu eski radyo ( 90 larda çocuktum) programları olurdu, bilgi vs veren… Bunlarda böyle hikaye anlatan veya bilgi veren yayınlar olurdu onları hatırlattı bana.

2 Beğeni

Çok tatlılar, magnetlere de bayıldım. :slight_smile: Kedilerin isimleri nedir?

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim :slight_smile:

1 Beğeni

Yaa çok teşekkür ederiz.:heart_eyes: Grilinin ismini annem Fikriye koydu ama biz Fiko diyoruz. Kahverengi olana da isim bulamamıştık Bücürük diyorduk sonra Fiko’yla uyumlu olsun diye Büco oldu.:sweat_smile::heart:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederiz. Böyle güzel yorumlar almak çok mutlu etti.:heart_eyes::heart:

1 Beğeni