Dün gece sabahlayarak 4. tığ işim olan denizanası ördüm. İlk defa sonuçtan memnun kaldım.![]()
🪼
İlk defa güzel örünce annem de duygulandı sanırım lambaya asalım dedi.![]()
Dün gece sabahlayarak 4. tığ işim olan denizanası ördüm. İlk defa sonuçtan memnun kaldım.![]()
🪼
İlk defa güzel örünce annem de duygulandı sanırım lambaya asalım dedi.![]()
H.P. Lovecraft’ın 20 Ağustos doğum gününe özel ilk kozmik korku öykü girişimim:
Yorumlarınızla sürekli mutlu ediyorsunuz beni çok teşekkür ederim o sizin güzel bakışınızdan kaynaklı.![]()
![]()
![]()
Evet düşününce bana da komik geldi böyle.![]()
Yerde durduğu fotoğrafta daha korkutucu bir canavar var ama arkada.![]()
![]()
Yaptığım 3D modelleri figür kutularında sergilemeyi seviyorum. Bu konsepti uzun zamandır yapıyordum ama animasyon karakterlerim bittiğinde ara vermiştim. Bugün Hollow Knight Silksong için bir konsept yaptım. ![]()
Dört Köşe Sanat, bu hafta zamanın köşelerinde gezinen sanat eserlerini inceliyor. Keyifli izlemeler! ![]()
Uzun zaman sonra tekrardan video yayınladım.
Hunların Yükselişi Mete Han Yüeçi Seferi
Her gün en az bin kelime yazmadan uyumuyorum. Anca o kesiyor beni. Silecek olsam da, işe yaramayacak olsa da o satırları yazıyorum. Sonuç: Üçü basılı olmak üzere beş romanın yazarıyım.
Mete Han, Teoman zamanında kaybettikleri atalarının topraklarını geri alması için yaptığı 1. Çin Seferini anlattığım video
Bugün stop motion ve 3D tekniklerini kullanarak kısa bir animasyon yaptım. Sahnemi Blender ile tasarladım ve animasyonumu stop motion ile yaptım. Buraya video koyamadığım için izleyebileceğiniz bir link ekleyeceğim. Çevrem pek geniş değil o nedenle çok yorum alamadım. Bana geri dönüş yapmak isterseniz sevinirim. ![]()
Stardew Valley severler… Bugün tam size göre bir oyundan bahsediyoruz: Coral Island. Stardew Valley’in piksel olmayan versiyonu olan yapım temel özelliklerinin büyük bir kısmını Stardew’den alsa da son güncellemelerle özgün bir oyun olmaya çalışıyor.
Merhaba,
Puslu Kıtalar Atlası incelememi forumda paylaşmıştım ama biraz daha çeki düzen verilmiş halini belki görmeyenler olmuştur diye burada da paylaşmak istedim.
İncelemeye aşağıdaki adresten ulaşabilirsiniz. Keyifli okumalar dilerim.
İçimizden Bir Yazar: Kopyacılığın Bini Bir Olduğu Bir Yazı, Puslu Kıtalar Atlası
Son günlerde bu oyunu çok oynar oldum. Kısa da bir inceleme yazdım.