Çok değerli forumdaşlar, merhabalar. Bugün uzun zamandır üzerinde uğraştığım bir videoyu paylaşmak istiyorum. Bloodborne’un karanlık evrenini elimden geldiğince anlatmaya çalıştım. Bir belgeselden ziyade; epik, trajik, duygusal bir hikaye olarak sunmaya çalıştım. Gerçekten uğraş verdiğim bir video oldu. O yüzden desteklerinizi özellikle bu video da çok kıymetli. Zamanınız varsa videoya göz atmanız, beğeni ve yorumlarla desteklemeniz beni çok mutlu eder. Hem destekleriniz videonun daha fazla kişinin önüne düşmesini de yardımcı olur şimdiden, çok teşekkürler ve iyi seyirler, umuyorum seversiniz
https://youtu.be/0dHIwN5-Vhs?si=Xui9kD-fTNSdhfzf
Edgar Allan Poe’nun ölümsüz şiiri Kuzgun’u amatörce seslendirdim. Beğeninize sunarım…![]()
![]()
Uzun zaman sonra sesli bir öyküyle YouTube kanalıma geri döndüm. ![]()
Okumak için: ARIGÖRÜ – Öykü – Gizem Çetin
Okumak için: TERSTEN YANSIYAN AYNA – Öykü – Gizem Çetin
Gizem Hanım kusura bakmayın ama öykü çok kötü seslendirilmiş. Vurgular o kadar yanlış yapılmış ki odaklanıp dinleyemedim. Bu yöntemden vazgeçmenizi tavsiye ederim. Yapay zeka kullanacaksanız vurgulara dikkat eden bir model seçmelisiniz. Emeğinizi takdirle ve hevesle izliyorum, zayi olmasın.
Geri bildiriminiz için çok teşekkür ederim. Üzülerek hak veriyorum. Bu, taslakta uzun süre bekleyen videolardan biri. Yapay zekâyla seslendirmeyi başta kolay görüyordum ama zamanla öyle olmadığını anlıyor insan. Aslında kullandığım site iyi, ElevenLabs, ama yine de tek tek dinleyip parametrelerle oynayarak ideali bulmak lazım. Kendim okuduğum zamanlarda daha az uğraşıyordum, vurgular profesyonel değilse de alakasız olmuyordu hiç değilse. Belki kendim okumaya geri dönerim.