Delta Özel Serisi (Yapı Kredi Yayınları)

Elinde Gülten Akın kitabı olan ve içerik atabilecek var mı?

@alper ?

1 Beğeni

Kitap ben de var ama “yazlıklar” ile birlikte kaldırdıklarımın arasında. :slight_smile: Şu inceleme için yeterli olmazsa bir - iki güne kitabı çıkarır paylaşırım.

2 Beğeni

Gayet yeterli, teşekkür ederim. İçerikte neler var merak etmiştim.

2 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/uc-tarihi-roman-beyaz-kale-benim-adim-kirmizi-veba-geceleri.aspx

5 Beğeni

Sayısız olasılık arasında gidip yine Orhan Pamuk’dan devam etmişler. Röportajlarını da basın bari Delta’da, bir o kaldı.

3 Beğeni

Oysa ki Yaşar Kemal’in Bir Ada hikayesi, Dağın Öte Yüzü, Akçasazın ağaları, Kimsecik gibi çok müsait eserleri varken.

6 Beğeni

image

Arkadaşlar bilenler var ise bu iki baskı arasında bariz farklar var mıdır?
Hangisi daha iyidir, içerik olarak YKY daha mı geniştir?

2 Beğeni

Alfa’nın baskısı orijinal Arapça’dan çeviri diye biliyorum. Delta çevirisi ise İngilizce çeviriden çevrilmiş diye okumuştum. Ayrıca delta baskısının kağıdı daha kaliteli ama daha ince ve yazılar küçük. Alfa baskısı ise normal kitap kağıdı ve ciltli o kadar.

3 Beğeni

Teşekkür ederim. Baskı kalitesinden ziyade içerik daha önemli benim için.

1 Beğeni

Videonun 19. dakikasından itibaren çevirilerle ilgili net ve gayet aydınlatıcı bilgi veriyor, umarım yardımcı olur…

4 Beğeni

Çok teşekkür ederim, bu video iyi oldu. Bu arada hoşgeldiniz.

2 Beğeni

Teşekkürler, hoşbulduk. Aslında pek yeni sayılmam forumda ama daha çok okumayı tercih ediyorum. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/butun-hikayeleri-mahmut-yesari.aspx

3 Beğeni

YKY’nin bu sene yaptığı en iyi iş olabilir.

Umarım bütün romanları için de yaparlar.

1 Beğeni

Keşke Mehmed Rauf ve Halid Ziya için de hazırlasalar. Mevcutta toplu öyküleri yok gördüğüm kadarıyla ve Can Lacivert Serisi’ndeki en iyi yerli seçkiler onlara aitti.

1 Beğeni

Mükemmel bir haber ve mükemmel bir çalışma.
Esendal için de yapsalar keşke

1 Beğeni

Ocak ayında Sait Faik gelir mi? Malum telif kalkıyor.

2 Beğeni

Binbir Gece Masallları yeni baskı bandrolü alınmış.

1 Beğeni

Ben de bunun merakı içindeyim. Dağlarca’nın ilk iki cildini tekrar basacakları yok ama Sait Faik basarlar muhtemelen.

2 Beğeni

Sizce şuan alınmalı mı? Yoksa indirimi beklemek gerekir mi? Ne dersiniz?

1 Beğeni