Delta Özel Serisi (Yapı Kredi Yayınları)

Binbir Gece Masalları için diyorsanız. YKY ucuzkitapal 'da yüzde 45 indirimli.

Yeni çıkan Delta kitabı Sait Faik için diyorsanız bu kitap ucuzkitapal’da satışa açık değil. En az yüzde 45- 50 indirim denk getirince alacağım ben.

2 Beğeni

Sizleri bilmiyorum ama bunlar beni soğutuyor. Ahbaplığın olabilir, popülist olabilirsin, lakin bu kalemlerin alıcısına ulaşması için böyle ucuz numaralara gerek yok. Ayrıca seveni kadar sevmeyeni de var, okuru başka baskı almaya değin itersiniz. 1001 Gece Masalları için Borges’in önsözünü okumayı tercih ederim, veya öykücülüğü için ilham almış bir başka büyük yazarı.

Pamuk okumak isteyen zaten onun kitabını alır. Yekta Kopan, Elif Şafak vb. önsözü okumak istemiyoruz, daha geçen intihal davasında çalan çırpana destek vermişti bu isimler. Mide bulandırıyor yerli yayıncılık camiası bu yüzden. Neyse.

2 Beğeni

Teşekkür ederim. Bekliyorum bende umarım indirim olur.

1 Beğeni

Ucuzkitapalda şu an kuponla 476 ₺ geldi

Sanırım kampanyanın son dakikalarında stokları güncellemişler. Ancak şu an kampanya bitmiş

2 Beğeni

Fiyat güzel de kâğıda sarıp gönderim yapıyorlar…

1 Beğeni

Yüklü alınca çok sağlam karton kutuyla gönderiyorlar. Ancak dediğiniz gibi bazen kağıda sarıp gönderiyorlar.

1 Beğeni

Kendimi bildim bileli “gazete kesikleri” tam olarak arşiv gibi olmasada toplarım.

Dün gece 2000’li yılların gazete kesiklerine bakarken, Delta serisi ile ilgili 2004 'de Radikal de çıkan bir haberi sakladığımı farkettim. :slight_smile:

Sabahattin Ali, Mina Urgan kitapları çıkmış ve Radikal bunları haberleştirmiş. Tanpınar yolda demişler. :slight_smile:

10 Beğeni

Seride ikinci cildi bekleyen Gülten Akın, Behçet Necatigil ve André Gide gibi eserlerden yakın zamanda gelen olacak mı acaba? Bu arada, başlığın en başındaki listede André Gide eksik sanırım.

2 Beğeni

@alper haydi tayfayı toplayın da dönün artık. Hayat dargınlıklar, bıkkınlıklar için çok kısa. Hep beraber Nazca çizgilerinde yürüyelim.

3 Beğeni

Merhaba bu soruyu geçen ay, Beyoğlu’ndaki şube müdürüne sordum bu sene de yok dediler. Delta serisine ayıp ediyor YKY cidden. Gülten Akın 4 yıl oldu.

2 Beğeni

Muhtemelen maliyetlerden dolayı izledikleri bir politika. YKY de böyle yaparsa…. Üzücü.

1 Beğeni

Bence öyle değil çünkü bu sene Orhan Pamuk ve Mahmut Yesari çıktı. Ayrıca 7-8 tanesi de tekrar baskı yaptı. Bence yapmayacaklar ben artık öyle düşünüyorum. Mesela beni en çok üzen, Gallimard - Decouvertes Gallimard serisini yani Genel Kültür olarak çıkan seriyi bırakmalarıydı. Delta bu sene üzdü maalesef.

2 Beğeni

11 Beğeni

Hakketmiş bir seriydi. Biraz geç oldu ama geldi sonunda.

4 Beğeni

Sonunda. Sonunda Sonunda. Sonunda.

2 Beğeni

Bu yeni çıkan kitaplar nerede yayınlanıyor tam olarak?

1 Beğeni

https://www.yapikrediyayinlari.com.tr/bir-ada-hikayesi-delta.aspx

3 Beğeni