Delta Özel Serisi (Yapı Kredi Yayınları)

aramıza hoşgeldin o halde :slight_smile:

iyi okumalar.

2 Beğeni

İlk aldığım Sabahattin Ali Delta serisinde sayfalar ters basılmıştı ve yayınevine yollayarak değişim talep etmiştim. Lakin gelen kitap da baskı hatalı çıktı. Şimdi tekrar değişim talep edeceğim. Merak ediyorum da YKY delta serisinde kronik bir sorun mu var acaba bu şekilde baskılar geliyor yoksa gerçekten tesadüf mü?

Bu serinin müdavimleri okurken bu sorunla karşılaştılar mı acaba?

Seriye iki yeni kitap geliyor.

image

3 Beğeni

Delta serisinden Ömer Seyfettin kitabını aldım. Ancak almadan önce bu başlığı okuduğumda kitabın baskıları ile ilgili hususlar üzerinde durulmuştu. Çok yüzeysel geçilen bir konu daha var. Oldukça da rahatsız edici bir durum. Yazı karakterleri çok küçük. Monitörden monitöre fark etse de hemen hemen şöyle anlatabilirim: Word belgesine 8 punto yazı gibi düşünebilirsiniz. Cilt çok iyi. Cilt rengi eski kitaplar gibi koyu kahve. Ben çok seviyorum bu cilt şeklini. Ama bu seriden devam eder miyim bilmiyorum.

3 Beğeni

Merhabalar, arkadaşlar

Bu seride kitaplar ciltli biliyorum ama karton cilt mi, bez cilt mi veya deri cilt mi? Genel olarak cilti kaliteli mi?

Ben Kayıp Zamanın İzinde kitapını almayı düşünüyorum da.

Merhaba elimde Kayıp Zamanın İzinde var. Cilt türü olarak emin olamadım ama cilt kalitesi olarak çok iyi diyebilirim. Ancak yukarıdaki arkadaşa katılıyorum. Yazı puntosu çok küçük geldi bana da. Henüz okumadım ama çok yoracağını düşünüyorum. Bence bir kitapçıda incelemeden almayın

1 Beğeni

Okumalık değil koleksiyonluk. Deri cilt diye biliyorum.

Bu yıl Gülten Akın - 2 çıkacak.
5 öneri maili attım :

1. Ahmet Ümit Beyoğlu Üçlemesi
  2. Nazım Hikmet - Hikayeler /Oyunlar
  3. Georges Dumezil -Mit ve Destan
  4. Turgut Uyar - Bütün Eserleri
  5. Orhan Pamuk - İstanbul Üçlemesi

Aaa süper hocam bu bilgiyi nereden aldınız? Bana da Gülten Akın-2 dediler çünkü

Yayın kataloğunda yazıyordu.

Başka neler var merak ettim sizde var ise mail atabilir misiniz bana?

1 Beğeni

Forumda @fortknoxt paylaşmıştı sanırım. Bende şu anda bulunmuyor.

1 Beğeni

Liste bu şekilde

3 Beğeni

Teşekkür ederim dostum :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Hiç gözüne çizgi roman çarpan var mı? YKY’nin bastığı grafik çizgi romanlar çok güzel ve diğer yayınevlerine oranla daha ucuza alınabiliyor.

Merhaba evet var 2/3 tane Justice League Superman gördüm

1 Beğeni

Evet DC’leri gördüm ama DC dışındakileri merak ediyorum ben daha ziyade :slight_smile: . Tek cilt olan hikayeleri okuyorum. En son İşgal Günlerinde Aşk’ı okudum ve baya sevdim.

1 Beğeni

Okunuyor hocam , tabii ki kişiden kişiye değişiyor.Ben rahat okuyorum.

Onları göremedim Karınca duası gibi çok küçükler zamanla göreceğiz sanırım :slight_smile:

1 Beğeni

Yeni kitap değil. Daha önce Bütün Eserleri olarak çıkmıştı. Şimdi Bütün Eserleri -1 denilmiş.

1 Beğeni