Emin Çapa bahsetti oradan öğrendim bu kitabı. Biraz araştırdım baya ilgimi çektim.
Belki bir yayınevi görür de çevirmek ister. Dünya’da da baya itibar gören bir eser gibi görünüyor.
Nemesis’e sormama rağmen cevap alamadım.
Bu kitap çevrilmezse üşenmeyip dil kursuna gideceğim.
4MK serisinin son kitabı sanırım bu. Çok güzel bir seriydi, feci yerde bitmişti 5. Cinayet Nemesis bunu da çevirir büyük ihtimalle. Bende sorayım.
Öyle yerde kitap mı bitirilir arkadaş? Şaşkınlığım 2 gün geçmedi.
İlk iki kitabı bir arada almıştım ama bunu daha fazla bekleyemeyeceğim. Cevap alırsanız haberdar edin lütfen.
Ben de ilk iki kitabı almıştım. Serinin üçüncü kitabı mı bu?
Evet, serinin üçüncü kitabı bu. Çıkalı bir sene oldu ama bize hala gelmedi.
3-5 kez ben de sordum 3 .kitap çıkacak mı diye ama cevap vermediler.
Sokağa çıkma yasaklarının olduğu zamanlar da @Fahrettin 'den rica etmiştim bilgi edinebilir mi diye, yayınevine döndüklerinde bilgi edinirse yazacağını söylemişti ama epsilon çalışanlarına salgını bahane göstererek problem yarattığı için gitmedi, öğrenemedi galiba.
Merhaba @alper maalesef bu durum sonrası gitme ve çalışma imkanım olmadı son olaylardan sonra artık başka bir yayınevinde devam ediyorum. Cevabı öğrenemediğim için kusura bakmayın kısmet olmadı.
Profilde yazan Ephesus yayınlarında başladınız galiba. Hayırlı olsun sizin için.
Teşekkürler aynen bilinsin diye değiştireyim dedim ve ayrıca artık soru hattı yetkilisi de değil sade forumdaş olucam aranızda.
Victor Hugo - The Man Who Laughs
Bildiğim kadarıyla Türkçeye hic çevrilmemiş. Ama kitap ünlü bir kitap. Kitapta adı geçen karakter de ünlü Joker karakterinin ilham kaynağıdır.
Victor Hugo - Gülen Adam
Ben bunu nasıl gözden kaçırdım . Gerçi haziran 2020 diyor daha yeni çevrilmiş sanırım. Yine de çok sevindim geç olsun da güç olmasın demişler.
Dip not: zeplin kitap hakkında bilgisi olan var mı? Çevirileri nasıl?
Susanna Clarke’ın yeni kitabı çıkmış. Kendisini Jonathan Strange ve Mr. Norrel’dan biliyorum. Ve Alfa’nın da bu kitabı çevirmesini diliyorum.
Güzel olmasına rağmen devamı getirilmeyen polisiye serilerden biri de ne yazık ki bu.
Dün gece aniden aklıma geldi, dilimize çevrilmemesine üzüldüm.
Kadim Kanunlar son kitaptan haber var mı ?
Alfa bu kitabı basacak diye biliyorum. Yine durumunu sorar öğrenirim.
Ooo… Çok teşekkürler bilgilendirme için. Sabırsızlıkla bekliyorum