Dilimize Kazandırılmasını Bekledikleriniz

Evet, serinin üçüncü kitabı bu. Çıkalı bir sene oldu ama bize hala gelmedi. :expressionless:

1 Beğeni

3-5 kez ben de sordum 3 .kitap çıkacak mı diye ama cevap vermediler.

Sokağa çıkma yasaklarının olduğu zamanlar da @Fahrettin 'den rica etmiştim bilgi edinebilir mi diye, yayınevine döndüklerinde bilgi edinirse yazacağını söylemişti ama epsilon çalışanlarına salgını bahane göstererek problem yarattığı için gitmedi, öğrenemedi galiba.

1 Beğeni

Merhaba @alper maalesef bu durum sonrası gitme ve çalışma imkanım olmadı son olaylardan sonra artık başka bir yayınevinde devam ediyorum. Cevabı öğrenemediğim için kusura bakmayın kısmet olmadı.

2 Beğeni

Profilde yazan Ephesus yayınlarında başladınız galiba. Hayırlı olsun sizin için.

1 Beğeni

Teşekkürler aynen bilinsin diye değiştireyim dedim ve ayrıca artık soru hattı yetkilisi de değil sade forumdaş olucam aranızda.

6 Beğeni

images

Victor Hugo - The Man Who Laughs

Bildiğim kadarıyla Türkçeye hic çevrilmemiş. Ama kitap ünlü bir kitap. Kitapta adı geçen karakter de ünlü Joker karakterinin ilham kaynağıdır.

9 Beğeni

Victor Hugo - Gülen Adam

https://www.amazon.com.tr/Gülen-Adam-Victor-Hugo/dp/6257966590/ref=mp_s_a_1_12?dchild=1&qid=1599376569&refinements=p_27%3AVictor+Hugo&s=books&sr=1-12

2 Beğeni

Ben bunu nasıl gözden kaçırdım :grin:. Gerçi haziran 2020 diyor daha yeni çevrilmiş sanırım. Yine de çok sevindim geç olsun da güç olmasın demişler.

Dip not: zeplin kitap hakkında bilgisi olan var mı? Çevirileri nasıl?

1 Beğeni

Susanna Clarke’ın yeni kitabı çıkmış. Kendisini Jonathan Strange ve Mr. Norrel’dan biliyorum. Ve Alfa’nın da bu kitabı çevirmesini diliyorum.

https://www.goodreads.com/book/show/50202953-piranesi![im-230026|330x499](upload://nphKMm1YmQANgs9fxj3LGz0dmru.jpeg)

3 Beğeni

Güzel olmasına rağmen devamı getirilmeyen polisiye serilerden biri de ne yazık ki bu.
Dün gece aniden aklıma geldi, dilimize çevrilmemesine üzüldüm.
7833003

2 Beğeni
1 Beğeni

Kadim Kanunlar son kitaptan haber var mı ?

1 Beğeni

Alfa bu kitabı basacak diye biliyorum. Yine durumunu sorar öğrenirim. :slightly_smiling_face:

7 Beğeni

Ooo… Çok teşekkürler bilgilendirme için. Sabırsızlıkla bekliyorum :slight_smile:

3 Beğeni

@Herhangibiri kitap çevirideymiş. :blush:

4 Beğeni

Jeff Gunhus’un Jack Templar, Monster Hunter serisi. Azerbaycanca çevirisi var, ama çoğu diğerleri gibi pek sevemedim, çok soğuk geldi bana. Zateb çeviri yüzünden bu yıl Harry Potter dışında hiç Azerbaycanca kitap okumadım. Serinin Türkçeye çevrilmesini çok isterim.

3 Beğeni

Keanu Reeves geçen seneki bir soru-cevap videosunda bu kitabı okuduğunu söyleyince merak ettim. Sanırım yazarın hiçbir kitabı dilimizde yok. Halbuki pek çok roman yazmış.

3 Beğeni

İthaki Walter Tevis - The Queen’s Gambit’i basmayı nasıl atladı anlamadım. Bakalım ne zaman basılır.

5 Beğeni

Steven Hall muhteşem bir roman yazmıştı: Köpekbalığı Metinleri
Okumaya doyamamıştım.
Yeni bir roman yazmış: Maxwell’s Demon
Yine Aylin Ülçer çevirirse tadından yenmez.

Ve lütfen daha çok daha çok daha çok Christopher Moore kitabı.

3 Beğeni

images.jpeg-20

İçindekiler

51V1-zb7gOL

İçindekiler

Bir gün alfa şunlara el atsa da biraz derleme şovu görsek. Adamlar neler toplamışlar…

14 Beğeni