Dinliyorum | Sesli Kitap

Bir başka @Agape tavsiyesi. Normalde öykü dinlemem, okumam. Ama hem cadı hazretlerinin telkinleri (:frog:) hem de Sezgin Kaymaz olması sebebiyle şans verdim. Şimdilik iyi gidiyor, bitince yorumlarım belki.

5 Beğeni

Sanırım ikinci kez bir öykü kitabını sevdim. İlki Sherlock Holmes idi. Sıradaki öykü kitabı:

7 Beğeni

Bir booktuber tavsiyesi ile Dungeon Crawler Carl serisine başladım audible ile. Ne yazikki başka yerde satılmıyordu.

LitRpg alt türünde bu seri.

Hikaye gezegenimizin uzaylılar tarafından bir anda işgal edilip tüm kapalı alanların ezilmesi ile başlıyor. Hayatta kalanlar, yer altında seviye seviye ilerleyecek bir hayatta kalma Rpg oyununa davet ediliyor. Bu oyun da tüm galaksiye canlı yayınlanıyor.

Oldukça ilginç bulduğum için başladım ve bayıldım gerisine devam ediyorum. Hikaye zaten güzel de, seslendiren abimiz tek kelime ile muhteşem.

5 Beğeni

En az 3-4 farklı videoda denk geldim ben de, okuyanlar hep beğenmişti gördüğüm kadarıyla.

1 Beğeni

Bu yorumu görmemiştim, okuma etkinliği yapıyoruz biz de isos81 ile hocam, bekleriz.

2 Beğeni

Kaymaz’dan devam.

4 Beğeni

Kaymaz’a kısa bir ara.

4 Beğeni

Belki teşhiste yardımı olur.

3 Beğeni

5 Beğeni

Hakan Günday. :heart:

6 Beğeni

K. Polisiyeleri diye bir serinin ilk kitabı. Melemez seslendiriyor diye şans veriyorum. Umarım üzmez.

3 Beğeni

Ehh. İlk kitap için orta şeker diyelim. 6/10.

Açlık, Hamsun’un en meşhur kitabı sanırım.

3 Beğeni

Aramaya devam.

4 Beğeni

Kaymaz. :heart:

4 Beğeni

6 Beğeni

Deniz Yüce Başarır, hangi kitabı okursa okusun çocuk masalı tonlamasına sahip maalesef. Hani korku kitabı okusa, insanın uykusunu getirir, o derece. Diyaloglar da tek düze, monoton. O yüzden kendisinden uzak duruyorum genelde.

Nermin Yıldırım’ı merak ettiğim için başladım, elbette yukarıdakine benzer bir durum oldu yine. Kitabın içine girmem yarısına kadar sürdü. Okusam daha çok etkilenirdim muhtemelen. Aksi gibi, Yıldırım’ın çoğu kitabını Başarır seslendirmiş. Tilbe Saran seslendirse ne olurdu diye düşünmeden edemiyorum.

4 Beğeni

4 Beğeni

Müthiş bir adam Sezgin Kaymaz. Dinlemeyen çok şey kaybeder. Özellikle de Kün’ü.

9 Beğeni

Bazı konularda eksik olmasına ve bazen de tekrara düşmesine rağmen genel olarak Yıldırım’ı beğeniyorum. Bu kitap şu ana kadar en beğendiğim kitabı oldu.

6 Beğeni

Yazar ve kitap hakkında bilgim yok. Sürekli çıkıyordu karşıma, bir deneyeyim dedim. Kitap daha çok eşimin okuyacağı bir türe benziyor ama ön yargılı olmamak lazım.

4 Beğeni