Dinliyorum | Sesli Kitap

6 Beğeni

4 Beğeni

Umarım beğenirsin. :slight_smile:

Ben de şuna başladım:

Yaban Mersini Toplayıcıları - Amanda Peters

3 Beğeni

H. Harrison - Paslanmaz Çelik Sıçan.

3 Beğeni

Maalesef, hiç beğenmedim ya :grinning_face_with_smiling_eyes: Ama bizim zevkler yerlilerde uyuşmuyor zaten, sen baya seviyorsun yeni yerli yazar ve edebiyatları. Bende tam tersi :joy: . Ufak bi yorum da yazayım bari, paylaşırım birazdan yüzeysel incelemede.

Seslendirme mükemmeldi ama, hem ana karakterde Murat Eken hem de diğer her karaktere ayrı bir ses :pinched_fingers: Çoklu seslendirme örnekleri artsa keşke bizde de.

2 Beğeni

Hobbit’i okuduktan sonra Yüzüklerin Efendisi serisini dinlemeye başlıyorum.

7 Beğeni

Yarısına ancak gelebildim. Gece uyumadan önce gözümü kapatarak dinliyorum o kadar keyifli ki. Linçlenmeyeceksem okurken bu kadar zevk almadığımı itiraf edeceğim. :sweat_smile: Dikkatim dağıldığından dolayı başka bir işle uğraşırken dinlemiyorum. Çok hoşuma giden bir gece rutini oldu benim için. Uyku saati gelsin diye sabırsızlanıyorum neredeyse.

3 Beğeni

Seslendirme iyiyse bazı kitaplar dinlerken daha güzel. Ben özellikle korku türündeki kitapları dinlemeyi okumaya tercih ediyorum.

3 Beğeni

G. Cook - Shadows Linger. İlk kitaptan daha hareketliydi.

5 Beğeni

4 Beğeni

5 Beğeni

5 Beğeni

Muhtemelen dizisini izlemişsindir ancak bakmadıysan izlemeni tavsiye ederim.

2 Beğeni

İzledim izledim :grinning_face_with_smiling_eyes:, o nedenle okumakta acele etmediğim bir kitaptı. Uzun süredir duruyordu, storytel de görünce hadi dinleyeyim dedim.

Uzun yıllardır ilgilenmesem de satranççıyım :grinning_face_with_smiling_eyes: . Hamleler, açılışlar, oyunlar vs doğru hep. Satrancı seven ve bilen biri tarafından yazıldığı ilk baştan anlaşılıyor. Ama hamle hamle takip dinlerken biraz zor oldu, ara ara kitaptan okumaya geçiyorum.

3 Beğeni

Buradan okumaya devam et özelliği gelmiş Storytel’e, harika olmuş.

2 Beğeni

Onu görmedim hiç ya, elimin altında fiziki kitap olunca açıp bakıyordum hep :grinning_face_with_smiling_eyes: Deneyeyim o özelliği de.

2 Beğeni

G. Cook - The White Rose

4 Beğeni

Gökyüzünde Nehirler var - Elif Şafak

4 Beğeni

5 Beğeni

W.H.Hodgson - The Boats of the ‘Glen Carrig’

Denizde fırtına, düşdükleri adada da garip canlılarla mücadele edip hayatta kalmaya çalışan bir kısım denizcinin maceralarını konu ediyor. Beğenmedim, okumasanız birşey kaybetmezsiniz.

4 Beğeni