Dinliyorum | Sesli Kitap

Sesi fena değilmiş. Bir ara dinlemeyi denerim.

2 Beğeni

7 Beğeni

5 Beğeni

50 Soruda Evren kitabı beklediğimden daha iyi çıktı ama dinlemek yerine okumaya karar verdim. O yüzden en geç mayıs ayında devamı çıkacak olan Yedi Kartal Efsanesi serisinin ikinci kitabına başladım.

9 Beğeni

Merhaba, yoldayken veya işte molada kısacası kitaba erişimim olmasığı zaman bende sesli kitap ile devam etmek istiyorum. Anladığım kadarıyla seslendirenlerden memnunsunuz ayrıca uygulamanın arayüzü de hoşuma gitti storytel mi bu yoksa başka bir uygulama mı ?

2 Beğeni

Ben şu anda Storytel kullanıyorum. Dinlebi’yi de denedim ama Storytel uygulama kullanım rahatlığı ve kitap çeşitliliğinin fazla olması sebebiyle tercihim oldu. Her iki uygulamayı da deneme sürecince kendiniz de test edebilirsiniz. Yalnız Dinlebi bir tık daha ucuz.

Memnun olduklarım da var, beğenmediklerim de ama memnun olduklarım daha fazla.

Bu arada Rake PP’si de çok iyi duruyor. :slight_smile:

2 Beğeni

Teşekkürler, bir ay deniyeyim bakayım bende. Rake’in karizması kimde var ki ? :slight_smile:

2 Beğeni

7 Beğeni

Merak ettiğim ama okumaya da elimin bir türlü gitmediği kitapları dinlemeye devam.

10 Beğeni

Storytel Originals olarak geçiyor. Murat Eken seslendirdi diye merak ederek başladım.

6 Beğeni

Ahmet Ümit başlığında önerilen kitaplardan en kısası diye bunla başlamak istedim. :slight_smile:

8 Beğeni

Rosemary’s Baby kitabı

6 Beğeni

8 Beğeni

Kara yıldız 10. Bölümden sonra devam etmemiş, yarım kalmış.

Devam bölümlerinin çıkıp çıkmayacağını nereden öğrenirim ?

Storytel !

2 Beğeni

Zamanı gelmişti. :slight_smile: Damla Sönmez seslendiriyor, umarım seslendirmesi de oyunculuğu kadar iyidir.

8 Beğeni

Dinlemeye hiç uygun değilmiş, değiştirdim.

7 Beğeni

Ben kirke’den neden hemen vazgeçtin? Onu dinlemeyi bende düşünüyordum.

2 Beğeni

Ben biraz hızlı dinlemeyi seviyorum, bu kitabı hızlandırınca verim alamadım. İsimler de birbirine giriyor gibiydi. Ya da dün gece ben çok yorgundum, o yüzden konsantre olamamış da olabilirim. O yüzden dinlemek yerine okumaya karar verdim.

1 Beğeni

Bende durum tam tersi :joy: Ben hızlandırırsam ne zevk alabiliyorum ne de anlıyorum. Denedim olmadı.

2 Beğeni

O zaman sorun yaşamazsınız bence, bir dinleyin. Zaten yarım saatte belli ediyor kendini.

2 Beğeni