Dinliyorum | Sesli Kitap

Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok, sadece Harry Hole’un ilk kitabı olduğunu biliyorum. Umarım iyidir.

5 Beğeni

Patasana’ya başladım ama Başkomser Nevzat çekti beni tekrardan. Çıkış sırasına göre devam edeyim dedim. Umarım severim bunu da.

7 Beğeni

6 Beğeni

@Tobizume önerisi ile sonu olmayan bu kitabı dinlemeye başladım.

9 Beğeni

6 Beğeni

Keşke tüm Başkomser Nevzat kitaplarını tek kişi seslendirseymiş. Bu dinlediğim 3. kitap, üçünü de farklı kişi seslendirmiş. Her seferinde bir yabancılık çekiyorum.

9 Beğeni

Bu konuda çok haklısın. Ben de serilerde farklı kişiler yapmışsa çok garipsiyorum. Tam okuyan kişinin sesiyle düşünüyorum. Diğer kitapta başka olunca olmuyor.

2 Beğeni

6 Beğeni

İlk yarım saatini atlatabilirsem güzel bir kitap dinleyeceğim sanırım.

7 Beğeni

@Okuryorum gaza getirdi.

10 Beğeni

Abi geceki muhabbetten sonra ben bile gaza geldim, hafta içi yeni bir Tahir kitabı okuyabilirim. :slight_smile:

3 Beğeni

6 Beğeni

Kapanma sürecini evde değil de köyde geçirmeye karar verdiğim için acil bir kararla yola çıktım. Yolda da Başkomser’im eşlik ediyor bana.

8 Beğeni

Dinlediğiniz bir kitabı çok beğenirseniz okur musunuz? İyi yolculuklar.

1 Beğeni

Hayır ama dinlemeye uygun olmadığını düşündüğüm veya o an frekansımın tutmadığı için dinlerken yarım bıraktığım kitapları okumayı düşünüyorum (mesela Ben Kirke gibi).

6 Beğeni

7 Beğeni
5 Beğeni

Günday özlemimi dindireyim biraz.

8 Beğeni

Back to Nevzat. :slight_smile:

10 Beğeni

Storytel’de Ferit Aziz Kara’yı bir deneyin. Ben sonu hariç beğenerek dinlemiştim.

1 Beğeni