Nasıl olduğuna dair hiçbir fikrim yok, sadece Harry Hole’un ilk kitabı olduğunu biliyorum. Umarım iyidir.
Patasana’ya başladım ama Başkomser Nevzat çekti beni tekrardan. Çıkış sırasına göre devam edeyim dedim. Umarım severim bunu da.
Keşke tüm Başkomser Nevzat kitaplarını tek kişi seslendirseymiş. Bu dinlediğim 3. kitap, üçünü de farklı kişi seslendirmiş. Her seferinde bir yabancılık çekiyorum.
Bu konuda çok haklısın. Ben de serilerde farklı kişiler yapmışsa çok garipsiyorum. Tam okuyan kişinin sesiyle düşünüyorum. Diğer kitapta başka olunca olmuyor.
Abi geceki muhabbetten sonra ben bile gaza geldim, hafta içi yeni bir Tahir kitabı okuyabilirim.
Kapanma sürecini evde değil de köyde geçirmeye karar verdiğim için acil bir kararla yola çıktım. Yolda da Başkomser’im eşlik ediyor bana.
Dinlediğiniz bir kitabı çok beğenirseniz okur musunuz? İyi yolculuklar.
Hayır ama dinlemeye uygun olmadığını düşündüğüm veya o an frekansımın tutmadığı için dinlerken yarım bıraktığım kitapları okumayı düşünüyorum (mesela Ben Kirke gibi).
Storytel’de Ferit Aziz Kara’yı bir deneyin. Ben sonu hariç beğenerek dinlemiştim.