3 -5 senedir Netflix dışında filmbox+, mubi gibi aboneliklerim var, galiba bir kez bile açıp bir şey izlemedim.
Bein eğlence paketini pek izlemeyince 1-2 senedir almıyorum artık. En son Watchmen için almıştım. Bazen ben de Beşiktaş dışında maçlar için yakın çevre istiyor ara ara onlarla paylaşıyorum.
Benim favorim YouTube. Benim için verdiğim parayı en dibine kadar hakeden dijital platform YouTube.
Genel içerik bakımından sınırlı olsa da yakın zamanda artacağı görüşündeyim ki Disney’in kendi kütüphanesi bile izlemeye değer bence. Sürekli içeriklerini iptal eden, ilgi çekici her şeyi kaldıran Netflix ağlasın.
Fazla ücret alındı müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum ne sohbet ve arama yoluyla öyle oturdum kaderimi bekliyorum
Teknik ÇOK fazla sorun var şimdilik kimse almasın.
Ben telefonuma, tabletime indirme özelliğini çok kullanıyorum ama o bile çalışmıyor…
Ekleme-
Saatler sonunda sıramı görebildim sonunda :))))))))
Streaming servislerin istek kısımları oluyor, ya da twitter’dan bu tarz taleplere geri dönüş yapıyorlar. Bu yolları deneyebilirsiniz. Torrent seçeneği de her zaman cepte ta tabi.
Kaç yıl muhasebe ile uğraştım ilk kez bir firmanın hatalarını böyle gizlemeye çalıştığını gördüm.
289.69TL’nin nereye gittiği belli değil ve doğru düzgün bilgi verebilecek biri bile yok Amazona o kadar laf ediyordum allah beni çarptı sonunda galiba
Normalde uğraşmazdım ama vergi mergi diyerek olayı kapatmaya çalışmaları çok ayıp oldu sonuna kadar uğraşacağım.
Ödemeyi yurtdışı olarak alıyorlar. Bankanızın Disney+ ile anlaşması yoksa muhtemelen komisyon kesilmiş olabilir. Akbank’ta benim 279.90 olarak çekildi.
Komisyon değil, ona eminim. Cidden benden fazla ücret çekti sistem ve bu fazla ücretin vergi olduğu belirtildi. Tüketici hakları doğrultusunda gerekeni yaptım zaten. Bakalım ne olacak.
Sayın forum tek teknik problemlerden dolayı sorun yaşayan kişi ben değilmişim açıkcası ben böyle kötü bir hizmet için şimdilik para vermenizi önermiyorum ben daha uğraşıcam yarın doğrudan Disneyin muhasebesine ulaşmaya çalışacağım ama şu an çok korkunç bir halde.