Dök İçini Rahatla

Ben de son bir haftadır ilgilenmeye karar vermiştim, ama kitabı şu an alamıyorum (:expressionless:)
Hiragana Pro adlı bir uygulama ile alfabeyi çalışmayı düşünüyorum.
Asiology derslerinden de ilk ikisini izledim.
Gördüğüm kadarıyla nyabancı forumlarda Genki diye bir kitap tavsiye ediliyor, İngilizce bir kaynak, PDF olarak bulunabiliyor (ders ve çalışma kitapları var).
Bir de Android için Japanese Dungeon diye bir oyun var, Hiragana harflerini soruyor, okunuşu seçiyorsunuz ve karşınızdaki canavarı kesiyorsunuz. Amaç prensesi kurtarmak gibi bir şey, yine alfabe tekrarı için faydalı olabilir.
Zaten temel her şeyi yazmışsınız, belki bunlar da ilgilenenlere faydalı olur, dursun şöyle bir köşede
:innocent:
Cevabınızıdan ötürü teşekkür ederim.

1 Beğeni

Aranızda polis veya asker olmayı düşünen var mı?

Forumda görece yeniyim. Witcher hakkında araştırmalar yaparken rastgelmiştim. Site olarak biliyordum anca forumu bilmiyordum, büyük cahilmişim. Forumla tanışmadan önce sadece ve sadece fantastik kitap okurdum. Kitaplığımdaki çoğu kitabın da fantastik olması bunu açıklar. Ancak bu foruma üye olup konular arasında dolaştığımda fark ettim ki kitaplar kocaman bir okyanus ve ben daha kıyıdan açılmamışım bile. Hiç tatmadığım öyle kitap türleri varmış ki bir günde aydınlandım resmen. Şimdilerde fantastik kitapları hâlâ çok sevmeme rağmen yeni türlere de ağırlık vermeye başladım. Kült kitapları okumaya başladım mesela ve bundan çok zevk alıyorum. Sözün özü benim hayatımda bir mihenk taşı oldu bu forum. O yüzden içindeki unsurlarla birlikte hepinize çok teşekkür ederim.

21 Beğeni

Nick mesaj uyumu diyebilir miyiz?

7 Beğeni

Hiç o açıdan bakmamıştım ama kesinlikle diyebiliriz :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlarımın PotterHead olmam konusunda benimle alay etmelerine sinir oluyorum.
Umarım bir gün ne kadar büyük aptallık yaptıklarını fark ederler :expressionless:

2 Beğeni

Birgün sende neden bu kadar fanatik olduğun için üzüleceksin. :slight_smile:

2 Beğeni

İnsanlar pek değişmez :grin:. Azınlık olan hep alay konusu olur.

Onların değişmesini beklemektense siz değişebilirsiniz. Kim olduğunuzdan kimse için vazgeçmemelisiniz ama bu tarz eleştiri ve alayları ciddiye almayacak kadar güçlü olabilirsiniz.

3 Beğeni

Motivasyon için çok teşekkür ederim sizin gibi insanlar iyi ki var. :heart:

2 Beğeni

Nasıl başlasam söze bilmiyorum kafam çok karışık. :tired_face:
Geçen seneden beri çalıştığım üniveriste sınavına bu dönemin ikinci yarısında bıraktım. Şimdi mezuna kalacağım. Daha önce mezuna kalıp üniversiteye giden varsa aranızda biraz tavsiye verebilir misiniz?

1 Beğeni

Ben de çalışıyorum bir ileri bir geri alınınca tarih ne yapacağımı şaşırdım. Mezuna kalınsa bile çalışmanın elden bırakılmaması önemliymiş onu anladım dün.

2 Beğeni

Gerçekten öyleymiş. Ve ben çalışmayı uzun zamandır bırakmıştım. Şimdi en baştan çalışmaya başlayacağım. Bu sene için bir şey beklemiyorum kendimden. :confused:

1 Beğeni

Mezuna kaldım ve kazandım. İlk başta çok kötüymüş gibi gelebilir ama değil. Tavsiyem şimdiden iyi bir plan çıkarman. Eğer mezuna kaldığın kesinse çok daha uzun bir sürede daha planlı çalışabilirsin. Hiç üzme canını. Geçiyor hepsi :slight_smile: .

5 Beğeni

Çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız. Gerçekten iyi geldi. :blush::blush:

2 Beğeni

2018’de ben de mezuna kaldım ve süreç boyunca doğru yerde sevdiğiniz birkaç insanla olabilme ihtimaliniz varsa psikolojik açıdan çok iyi geliyor insana. Onun dışında @Jeeundo 'nun da dediği gibi planlamayı şimdiden yapmak çok fayda sağlar. Gerçekten de hızlı geçiyor ve güzel bile oluyor o sene.

Bunun yanında, geçen sene maalesef ki geç keşfettiğim bir hoca vardı Youtube’da Bekir Avşar isimli. O yazın sonundan itibaren tüm zamanı kapsayacak planlar yapıyordu buna rağmen ben baharda karşılaşmama rağmen onunla gerçekten faydası dokundu. Videolarına göz atıp sana hitap edip etmediğine baktıktan sonra kararına göre takip edebilirsin, tavsiye ederim. :slight_smile: Bekir Avşar - YouTube

3 Beğeni

Çok teşekkür ederim. İyiki varsınız. Sizlerden tavsiye almak beni çok mutlu etti. :blush::blush:
@Jeeundo

2 Beğeni

Amerikan sineması o kadar iyi ki bize bu zehri verirlerken adamlar uzaya çıkıyor bu sayede.

An itibari ile resmi gazetede yayınlanan karar ile döviz kuru haberleri yasaklanmış.

5 Beğeni

“Rüşvetçi politikacıları, düzenbazları, hırsızları ve hainleri seçen halk, kurban değil suç ortağıdır.”

-George Orwell

11 Beğeni

Bir tane mobil uygulamam vardı. Ordan kazandığım parayla okul ihtiyaçlarımı karşılıyordum. Ama geçen günlerde birisinin şikayeti üzerine uygulamam kaldırıldı ve ben tekrardan yükledim. Bütün emeklerim boşa gitti. Bütün yorumlar indirmeler hepsi gitti. :pensive: :pensive:

1 Beğeni