Sadece okul arkadaşlarım değil, ailemden bahsediyorum. 
Sana destek olmuyorlar?
Babam beni okumaya teşvik etti.

Büyüklere bir sorum var: 12 - 17 yaş devrinde insanların biraz değişik davranmaları, nasıl desem, bazılarının biraz asi olmaları , bazen söz dinlememeleri normal mi?
Kesinlikle hayır, foruma hem de bu yüzden çok ihtiyacım var, çok okuyan insanları görmek harika ![]()
Ben çox değişik davranıyorum.
Benim için normal. Ben asi oluyorum bazen, bazen söz dinlemiyorum, bazen lider olmaya çalışıyorum.
Normal. O yaş aralığına, hatta 18-25 yaş arasına geri dönüp bakıp da biraz utanmayan yoktur
Ergenlik psikolojik olarak 25 yaşta biter 
Daha sonrasında hayat normal seyrinde ilerlediyse ve o insan o “normal” hedeflere ulaştıysa varoluşsal bunalımlar başlar
ee şimdi ne yapacağım diye?
İstediği işi gücü elde etmiş, hayatını kafasındaki şekilde düzene sokmuş insanlar ilk yıllarda (ki bu normal seyirde 25e tekabül ediyor) oluyor bu bunalım. 
İstersen bunu araştırabilirsin, türlü türlü bunalımların insanın değişmez bir parçası olduğunu görmek için 
Daha sonra da farklı süreçler var, her insan için farklı olsa da. Önemli olan insanın kendisinin ve durumun farkında olması
Artanı bir şekilde gelip geçer, çözülür ya da kontrol altına alınır 
Bende sadece içedönüklük var. Ama ben kendimden bahsetmiyordum, benden daha küçük birinden…
@ErdemUnlu anladım, teşekkürler. Yani bu insanın doğasında var ve normal bir şey, peki ebebeveynlerin 12 yaşında bir çocuk sırf doğası gereği davranıyor diye kötü bir çocuk olduğunu söylemeleri?
Bende de var.
![]()
Bilmem. Belki de çocuklarından beklentileri çok yüksektir. Eğer öyleyse, bunun da bir sürü sebebi olabilir. Belki kendi başaramadıklarını çocuklarından bekliyorlardır? 
Psikologlar bunun için varlar ve bizzat konuyla ilgilenmeden onların bile cevap verebilmeleri zor 
Turkiyedeki tüm oyuncular bir noktada cin olduğu için çocukları oynatmaya mı geçmişler?
Yoksa Chucky’e bakıp “la bunu biz de yaparız” gazı mı?
İkisinin birleşimi diyelim
Chucky filmde görünüyordu. Fragmanda bir bebek göremedim sadece gözleri görünüyor bunda
Seyirci bu tür filmleri seviyor, filmlerde seyircilerin istekleri doğrultusunda gelişiyor. Yabancılarda da ağırlıklı olarak Şeytanlı filmler revaçta mesela. Yalnız ben ilk defa gördüm bu filmi ve ikincisi çekilmiş 
Ya yapsınlar tabiki de. Ama biraz kaliteli yapsınlar. Aynı hikayeyi anlatıp anlatıp duruyorlar 
Rise of Kyoshi and Kitap fiyatları.
Ucuz sayılabilir bir kitabın artan kurla birlikte lira karşılığını gösterdiğim bir resim. Ben de içimi böyle
döktüm?
Beni de şu kargo fiyatları çıldırtacak.
Az önce siteye baktım istediğim kitap %70 indirimli. Çok sevindim hemen alayım dedim. Baktım kargo 13.5 Tl
Kitap sıfır fiyatını geçiyor

Bir insan tipi var sinirlerimi bozan izniniz ile anlatmak istiyorum.Bu arkadaşlar “Klasik okuyun abi yeav.” diye geçinen kişiler.Kendileri okumaktan zevk almayan,yalnızca klasik eser olduğu için okuyan arkadaşlar.Fantastik bir seri gördüğü zaman iğrenerek bakar mesela.Hele hele anime izleyen birini görürse var ya uff…Neden böyle olur peki?Çünkü klasik değil abi.Ben de okurum klasik.Lafım cool olmaya çalışan arkadaşlara.Bunu niye buraya yazdım bilmiyorum.Takmamak en iyisi aslında. 
Az önce (saatlerce uğraşarak) istediğim bütün kitapları içeren bir sepet hazırladım. Ödeme aşamasına gelince aklıma, şu an çalışamadığım ve daha ne kadar süre iş yapamayacağımın belirsizliği geldi. Sepeti yeğenimin seçtikleri ve kendim için mutlaka almam gereken 2 kitaba kadar düşürdüm 
Hiç hoş değil.
Forumda dergilerle alakalı bir konu yok mu gerçekten? Aradım ama bulamadım. Belki ben bulamamışımdır diye sormak istedim.