Ulan 666 TL yi nasıl hesapladınız
Çok ilginç bir rakam.
Kitap almayacağım sözümü bir süre başarılı şekilde tuttuktan sonra param olmadığı halde gidip Sandman’in 9 kitap takımına 240tl bayıldım. Bu da kitap almamaya dahil midir… Kredi kartları siz nelere kâdirsiniz… Setin taksidi bitmeden seti okumayı bitirebilirim gibi görünüyor. Öğrenci olmak zor iş.
Kitap sevmek zor iş, herkes imkanı oranında şartları sonuna kadar zorluyor.
Ben de söz verip tutuyorum, sonra bir anda ne oluyorsa çok açılıyorum ve canım sıkılıyor.
Ev araba almak için milyoner olmak lazım. Mesajda mecaz yok cidden milyoner olmak lazım ://
Mesut Bey çok konuşuyor, şutlarlar onu. Kerem’in Shiftdelete’ten şutlanması gibi.
Haklısınız gerçekten. Hele bir de indirim varsa bütçenin sınırları öyle bir zorlanıyor ki…
Enginar o nedenle mi SDN’den ayrıldı, gerçi bence şu an da daha iyi bir yerde.
9 ne ara çıktı ya ağlayajaaam :(( (bu mesajı düzenlemeyin acımıza saygınız olsun xd)
Katılıyorum, Hardware daha oturaklı bir kanal, SDN iyice vlog çeken YouTuber kanalı oldu. Hakkı’nın kendi kanalı pek tabii, yapması gayet doğal
Bugün kurucusu olduğum ve bundan büyük bir gurur duyduğum kitap kulübünün 1. yıl dönümü. Corona aramıza girene kadar ayda bir toplanıyorduk mis gibi. Nasıl bir cesaret başladım bilmiyorum ama bir süre sonra, sosyolog, avukat, sanatçı, mimar, mühendis derken her biri farklı bakış açılarına sahip okurlar olarak bir araya gelmiş bulunduk ve ortaya çıkan sonuç kesinlikle mutluluk vericiydi.
Bu güne dair çok güzel planlarım vardı. Büyük bir parti verip gelmiş geçmiş bütün üyeleri toplayacaktım. Davet menüsüne hatta peçetelerin rengine kadar planlamıştım her şeyi. Kitap alışverişlerimde, partiye katılanlara hediye etmek için kitaplar bile alıp biriktiriyordum bir köşede.
John Lennon’un dediği gibi hakikaten, Hayat ; siz planlar yaparken başınıza gelenlerdir.
Ne diyeyim, kutlu olsun!
Yahu oymayın, kazımayın güzelim ağaçların üstünü! Ne biçim insanlar var ya. Yazık.
Çıkmış demek ki… Ben seti ön sipariş verdim, ayın 15’inden sonra gelecek.
Ben aldığımda 8’li set vardı sadece. Kalan üç cildi de artık tek tek alırım ya da ne bileyim almam. Beni kaybettin neil, beni kaybettin ithaki elveda. (Aldı)
Ahahah aslında ben de tekli almamak için tamamlanmasını beklemeyi düşünüyordum, çünkü tek alınca biraz tuzlu oluyor. Ama dayanamadım…
Para iyice pul olur ileride hiç alamam diye alıyorum çoğu şeyi artık sadece kitaplar da değil. Hayat işte ne yaparsın ://
Evet ben de öyle. Biraz bekleyip gerçekten ihtiyacım olacak zamanda almayı beklesem ya fiyat katlanıyor ya da alacağım şeyi bulamıyorum. O yüzden artık fırsat görünce yapışıyorum hemen. Stokçu olduk valla.
Aynen +1
Tüm arkadaşlara tavsiyem Türkiye 'de birşey alacaksanız ve paranız yetiyorsa o an alın. Sonrasında ya daha pahalı alıyorsunuz ya da alamıyorsunuz.
20’lik dişim kaç gündür devamlı ağrıyor. Mecbur bugün dişçiye gideceğim. Ağrı dayanılmayacak boyutlara ulaştı. Gitmekte istemiyorum, huzursuzca gideceğim bakalım. Corona falan olmazsam çok iyi olur
Ekleme: Gittim ve iltihap varmış çekmedi. Antibiyotik verdi. Kök biraz uzunmuş heralde tomografi çektir ona göre ya normal ya cerrahi uygularız dedi ama bu ortamda pek diş tomografisi çektirmeye niyetim yok. Anribiyotikten sonra 6-7 ay idare etsin yeter. O zamana kadar belki aşı falan çıkar. Her işim de muhakkak bir terslik olur.
Sonunda yaz okulu da bitti.