Dök İçini Rahatla

Lanet olsun böyle işe !

8 Beğeni

Ne yazık ki meybuz dondurmasından fantasına kadar çoğu üründe böyle.

4 Beğeni

Bulyon sevenler için küçük bir bilgi paylaşayım. Mutlaka tavuk haşlıyorsunuzdur ve suyu da artıyordur. Artan suyu dökmek yerine buzluklara doldurun. Donduklarında kabından çıkarıp poşete atın ve yine buzluğa koyun. Böylece her ihtiyaç duyduğunuzda acaba sağlıklı mıdır diye endişe etmeden küp küp rahatça kullanabilirsiniz. Et suyunu da aynı şekilde yapabilirsiniz. Önceleri böyle şeyler konusunda ciddi üşenirdim ama artık üşenmiyorum. Çok kullanışlı gerçekten.

10 Beğeni

Sabah sabah yıllardır olduğum bir Discord sunucusunda kendim yüzünden iğrenç bir insan oldum gözlerinde. Bir mevzu çıktı işte, ben genelde alakasız şeyler yazıp sohbet kısmına kaçıyorum, birisi de yeter artık hep araya giriyorsun diye patladı. Biraz mevzu uzadı, en son admini yazdı uzatmayın diye özelden, konuyu bitirebileceğim yerde ki en son uzatma bir şey yazma demesine rağmen uzattım da uzattım işte ben haklı çıkana kadar yazarım, insanlara değer vermem falan diye, en son seninle mi uğraşacağım diye banladı beni, ben de gözüm dönmüş nedense kaos peşinde bu özeli sohbete taşıdım yine insanlara değer vermiyorum sevmiyorum falan diye. Böyle Disney kötüsü modundayım yani.En son banlardım seni ama şimdilik kalsın denilecek noktaya geldi, herkes nefret ediyor benden yani. Neden yazdım bunları gram bilmiyorum Yine kendim yüzünden bir topluluk insan kaybettim.Üstüne şuan o kadar kötü hissediyorum ki zamanı keşke geri alabilsek diye ağlıyorum.

2 Beğeni

Burdan Trendyol yetkililerinin… Abi neden bilgisayar üzerinden bir şeyi takip edemiyoruz ya. Telefon kafayı yedi şu an.

Çok yorgun zamanlar geçiriyorum . Buraya da yazmış olayım yakında ilaç bulamayacağız. Stogunuzu yapın beyler bayanlar . Bilhassa mide koruyucu grubu…
Gaza gelen zam nirvana yaptı. Hastane aşılanmış ama covidlenmis hasta dolu tek ayakta tutan şey kahve desem yalan olmaz.

12 Beğeni

Kolaylıklar diliyorum. Her gün düzenli mide koruyucu kullanan biri olarak ben de geçen gün satış mümessili bir arkadaşımdan aynı bilgiyi aldım. Biz yine bir şekilde atlatırız da durumu kritik olanlar ne yapacak merak ediyorum.

2 Beğeni

Ben de her gün alıyorum mide koruyucu daha bu sabah bitti hatta. İlacı da mı stok yapacaz :((
Kolay gelsin bu arada size. Kolay gelecek gibi durmuyor ama işte.

2 Beğeni

Anlatamıyoruz @Erdo Bey , ilaç üretim fena halde . Allah dermansiz derdi olana sabır versin, pantoprozol bile bulamayacaksak , maske bile stokta yok ise heryer ozellesmeye başlıyor demektir . 🤦

4 Beğeni

Sövünce sövdü oluyo, sövmeyince için içini yiyo. Gel çık işin içinden. ;(

2 Beğeni

Atanamayan Öğretmenler değil Ataması Yapılmayan Öğretmenler. :zipper_mouth_face:

4 Beğeni

O su şişeleri düşündüğüm şey değildir umarım. :pleading_face:

2 Beğeni

Ne düşündüğüne bağlı Artorias :)))

2 Beğeni

O postu yazarken neler neler düşünmüştüm. Sanırım düşündüğüm şey değiller ki bu iyi bir şey. :))

1 Beğeni

Ben de senin düşündüğünü düşündüm ama yok değildir diye kendimi ikna ettim :joy:

2 Beğeni

İdrar değil beyler :rofl::raised_hand: o labaratuvarın işi :dizzy_face: onlar klasik ödem suları :innocent:

3 Beğeni

İdrar olduğunu hiç düşünmemiştim.:innocent: Sen yazınca fark ettim. :stuck_out_tongue: Klasik ödem suları diyorsan doğrudur. :slight_smile:

2 Beğeni

İnsanın aklına sıvının renginden dolayı direkt idrar geliyor ama sonra düşününce; masada ne işi var, hem de pet şişe içinde deyip kendi kendimi ikna ettim :laughing:

3 Beğeni

Klasik ödem suyu, vücuttan çıkan ödem mi? :scream:

İlk olarak öyle anladım sizin gibi, herhalde değildir ödem söktüren sulardandır diye düşündüm.

1 Beğeni