Dök İçini Rahatla

Maalesef yine geçemedim :sweat_smile: L parkta geri gelirken hızımı alamayıp dubayı çok gördüm. Sonrasında arabanın sol tarafı dubaya çarptı. Şaşırtıcı şekilde derslerin aksine turu da çok güzel tamamlamıştım. Nasip değilmiş artık haftaya tekrar deneyeceğim bu sefer olsun! :grimacing:

Sağlık olsun, umarım diğerine geçersiniz. Bol şanslar şimdiden.

1 Beğeni

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Dün Fedailer’in Kalesi Alamut adlı eserin incelemesini tam yazdım bitirdim derken bir anda telefonun ekranı gitti. Telefoncuya götürdüm bir ton para. Şu an da telefonsuz ilkel bir hayat yaşıyorum. Telefon fiyatları da uçmuş gitmiş. iPhone 11 olmuş 16-17 bin₺ üstelik kaç senelik telefon. Gerçekten diyecek bir şey bulamıyorum artık. Ne biçim ülke olduk. 3 nesil öncenin telefonu nasıl asgari ücretin üç katı olabilir? Bu nasıl bir zihniyetin eseri? Fazla siyasete girmek istemiyorum ama bu millet yüzünden, hiçbir bilgisi olmadan sandığa giden bu ülkenin milleti yüzünden kurunun yanında yaşta yanıyor.

3 Beğeni

2 Beğeni

Yüzüklerin efendisi filmlerine 4 saatlik işkence dendiğini bu gözlerimle okuduktan sonra hiçbir şey demeyerek buraya gelip içimi dökmek istedim. Affedin beni dostlar, affedin…

4 Beğeni

Bence seriyi birkaç kez izledikten sonra işkence hâlini alıyor.

Biraz önce apartman kapısına kentkart basmaya çalıştığım gerçeği. :roll_eyes:Girişte kart basma sistemi falan da yok normal bir apartman kapısı. Kafa gidiyor iyice.

2 Beğeni

Bende bir kere ATMden para çekince “hayırlı işler abi” demiştim.

5 Beğeni

Birkaç hafta önce kampüs girişindeki turnikeye öğrenci kartı yerine akbilimi okutmaya çalışıyordum. Turnikeden geçemeyince Allah Allah bozuldu mu acaba diye düşünüyordum ki güvenliğin “O akbil canım” diye uyarmasıyla vaziyeti anladım.

Dün de gün boyu koşuşturmaktan metrobüse binerken bir anlığına beynim su kaynattı ve çıkış yaptığımı düşünerek turnikeden geçmeye çalıştım olmayınca diğer turnikelere falan gittim. Sonra güvenlik gelip “Ne yapıyorsun?” gibi bir şey sorunca “Çıkış yapmaya çalışıyorum turnike dönmüyor” demiştim. Sonradan jeton düştü Hee dedim akbili çıkarıp bastım ve koşar adım kaçtım. Güvenlikçi abinin içinden bana geri zekalı dediğine adım kadar eminim şu an :laughing:

6 Beğeni

Her şeyi o kadar kabullendim ki varoluşsal sancı bile çekemiyorum. “Bir an önce yaşayım da öleyim.” modundayım.

Nasıl desem meh işte.

Bir gün var oluşum dahil sahip olduğum her şeyin elimden gidecek olması hayata dahil olan tüm şevkimi alıp götürüyor. Ben de hiçbir şeye uğraşmıyorum; hayat denizinde kayığımı en sığ sularda tutup yelkenimi en hafif meltemlere açıyorum.

1 Beğeni

Ülkenin içinde bulunduğu elim durum halkı da doğrudan etkiliyor. Güle güle Burak, sen gidince forum daha iyi bir yer olmayacak.

1 Beğeni

Aylardır biriyle tek kelime bir şey konuşmadım. (güvenlik görevlisi-kasiyer vs hariç) sanalda da haftalar oldu sanırsam. Canım sıkılıyor. Bir şey yapasım da yok. Kitap okuyup duruyorum, kişisel rekorumu kıracağım sanırım, 1.5 ayda 33’ü geçti şimdiden. Her neyse. Çok sıkılıyorum ben. Biriyle konuşuyorum diyelim, hep kötü davranıyorlar bana. Saatler sonra cevap veriyorlar, ya da hiç vermiyorlar. Sebepsiz yere «kötü» davranıyorlar. Konuşmaya korkar oldum. Çok sıkıcı bir şehirsin nova roma. Her neyse, hayat «kötü» napıcam ben. Canım patlayacak sanırsam.

3 Beğeni

Yalnızlık gerçekten çok zor. Banada geç cevap verenler oluyor insan ister istemez takıyor kafaya… Bir şey atıyorsun mesela sohbet olsun diye karşıdaki tepki vermeyince üzülüyor insan. Bazen diyorum keşke bir kardeşim olsaydı en kötü onunla konuşurdum… Tercih edilmiş yalnızlık çok güzel bir şey ama zorunlu yalnızlık berbat bir şey. Düşünmekten insanın beyni yoruluyor, hali kalmıyor.

5 Beğeni

Nezaketen cevap verilir bence. En kötü “konuşmak istemiyorum” denilir. Ama onu bile söylemiyorlar. Kötüler çünkü. Kardeş mantıklı bir yaklaşım. Keşke olsaydı. Ben pek düşünmüyorum artık, kitap okuyorum ya da ders çalışıyorum, onlar meşgul ediyo beni. Yoksa ölürdüm herhalde. Yorumun için teşekkürler.

1 Beğeni

Bende aynıyım ya kendimi kitap, film, dizi, spor, ve oyun oynayarak meşgul ediyorum. Gerçi bu aralar spor da yok ama olsun. Yakında tekrardan başlayacağım bakalım. Birde şöyle bir durum var insan sosyal bir varlık sosyal olmak istiyor. Ama bende şöyle işliyor 2-3 saat takıldık mesela arkadaşlarla ondan sonra ayrılıp kafamı dinlemek istiyorum aksi takdirde bunalıyorum. Her şey gerçekten dengeli olduğu zaman iyi. :slight_smile:

Siz bence buluşup bir bira için :smiley: İstanbulda yaparsanız ben de gelirim. Oyun oynarız . Herkese 45 dakika vereceğim. 45 dakika biri durmadan konuşup ne istiyorsa anlatacak. Totalde 3 bira içicez adam başı. Herkes 1 45 konuşup iki 45 dinledikten sonra kalkıp gidicez :smiley:

6 Beğeni

Güzel bir formül, adaletli

:smile::smile: Mantıklı bence. Tabii bu anlattıklarımız haricinde kim bilir ne dertler var bizimkisi ney ki.

Bende insanlarla konuştuğum dönemlerde, bunalıyordum cidden bir süre sonra, gerçekten dengeli olması iyi.