Ben bira içemiyorum tadı çok kötü geliyor. Ama güzel bir öneri sanırım.
Hocam kola içersin ,![]()
Teklif cazip ve hala geçerli 3 kişi birbirimizi hiç tanımıyoruz. Ilginç olabilir. Kim kaç yaşında, neci, nedir belli değil… Tanimamanin verdiği güvenle anlatmak da rahat olabilr
Bugün çok şaşırdığım bir şey geldi başıma. 8 sınıfa giden yeğenime online bir eğitim almıştık, kitapları dönem başında gönderildi. Kitapta dizgi hataları, yazım yanlışları vardı. Anlatımı bozuk cümlelerle konu anlatımı kitabı kötüydü, soru bankası falan iyidi ama. O kadar para verdik arayıp söyleyelim, gelecek seneki baskılarda aynı hataları tekrarlamasınlar dedik. Aradık söyledik, hoş karşılanmadı ama kapandı mesele.
Neyse aynı kurumun online denemlerine başladı çocuk. Sayfalar yüklenmiyor, hatalaı sorular var. Biçimsel hatalar var( bunu bilmiyorduk, cihazdan kaynaklıymış.) ilk üç denemyi çözdü hatalar devam ediyor. Bu ne dedik, düzeltsinler şunları, daha on deneme var. Üstelik ayın biri diyorlar beşinde yükleniyor deneme. Bunu daha önce yazdık iki kere haklı olarak. Eleştri falan değil, tarih geçti ne zaman yükleyeceksiniz dedik. Yeğenim artık ağlaya ağlaya çözüyor. Bu şekilde sınav gibi olmuyor. Neyse dönüt amaçlı yazdık. Bakın birçok farklı konuda böyle hatalar var, üstelik geç yüklüyorsunuz , takivme bağlı kalın lütfen dedik kibar bir dille. Eleştri olsun diye değil, dönüt amaçlı.
Demez olaydık, kadın bize boşa eleştiri yapıyorsunuz, her şeyi eleştiriyorsunuz, 50 sorudan 2-3 yanlışsa ne olmuş, o kadar hata her şeyde var. Sizinle daha öncede konuştuk, sizi telefonuma şöyle şöyle ( oldukça kırıcı bir ifade kullandı) veli diye kaydettim." dedi. Artık şahsımıza yönelik eleştiride bulunmaya başladı.
Höparlorde şaşkın şakın dinledik. Haksız duruma düştük resmen hataları söyledik diye. Paramızla rezil olduk, sonra durdu biraz biz daha şoku atlatmadan beğenmiyorsanız alın paranızı geri dedi, acayıp bir ülkede yaşıyoruz resmen. Hatalı mıyız doğrusu anlamadım. Normal bir bu arkadaşlar, toplumda böyle bir değişim yaşandı da biz mi geri kaldık?
Günümüz Türkiye’sinde artık normal bir şey bunlar! Sizi tehdit etmedikleri için şanslısınız.
Artık şaşırmam.( İnşallah.) Biraz korkmadık desek kadının ses tonundan yalan olur!
Herkes manyak zaten birde üstüne böyle terbiyesiz insanlar hiç çekilmiyor. İlgileniyorlar mı bilmiyorum ama bence tüketici hakem heyetine başvurmalı ve şikayette bulunmalısınız.
Yok yahu, korktuk biz! Bir de mahkemeye gittik dersek adresi bulur gelir.
Nasıl konuştuysa artık terbiyesizler…
Arya Stark da kabul ederse, varım. Ama “tanımamanın verdiği güven” ahahaha tam tersi korkulur bence ama, neyse. Özel mesaj yoluyla ulaşın isterseniz. İyi akşamlar.
Geçmiş olsun, terbiyesizlik.
Yani bende isterim hahaha arya stark iyiymiş. Bir zamanlar diziyi izlerken seviyordum. O zamanlar koymuşum. Yalnız ben İstanbul’a değilim ![]()
Tanimamanin verdiği özgüven iyi olur gerçekten ![]()
sonuçta birbirimize bir şey anlaticaz ama kimse bizim bir yakınımıza söyleyemez istese de hahaha.
Zaten bir olumsuzluk çıkmasa şaşardım ahaha. Neyse, niyetiniz bile yeterli. Teşekkürler.
@Black_Cat ve @Eren_Diakotra ben varım varsanız hatta tam olarak şöyle yapalım. kimse gerçek adını ve ev aile okul vs bilgisini de konuşma boyunca söylemesin. Gerçi benim adım gerçek
sanırım Eren de öyle…
Sizi rahatlatmak adına ilk 45 dk başlangıcı ben yapabilirim. kesinlikle ve kesinlikle 3 adet 45 dk sonrası şunu yapalım bunu yapalım buraya gidelim edelim yok.
Konuşamayacak kendinizi anlatmayacak olursanız 45 dakika herkes sussar. Gerekirse boş boş içer birbimize bakarız.
Dilerseniz, ben daha rahat olduğum icin sizi de rahatlatmak adına ilk olarak başlayabilirim.
Aranızda anlaşın karar verin yapacaksak zaman mekan seçelim.
Süper fikir bence. Böyle etkinliklere bayılırım
şehir tutsaydı keşke ben de gelirdim.
İstanbul’da olsam ben de katılmak isterdim bayağı güzel bir etkinliğe benziyor. ![]()
+1
Forumdaki biz Adanalılar da sabah ciğer yemeye mi gitsek? Sabah ciğer öğlen kebap akşam şırdan falan.
@SALAZAR
Hocam güzel fikir gerçekten ama şehir tutmuyor ki…
Valla ben elimden geleni yaptim ![]()
![]()
Bici bici de yersek eğer ben varım.![]()