Dök İçini Rahatla

Teşekkür ederim. Açıkçası ilk tabakadan olmayan bir sürü tanıdık akrabayı da deprem haricinde bu korkudan kaybettik. Pek çoğu kalp krizi geçirdi ya da kalbi durdu artık. Dedemle çok yakın değildik, ona karşı hep mesafeli büyütüldüm. Fakat bir evlat olarak babam da aynı şekilde büyümüş. İçten içe bir baba özlemi çeken babam için empati yapıp duruyorum. Keşke onun acısını hafifletebilsem diye içimde ekstra bir buhran oluştu. Bakalım, inşallah daha iyi olmamızı temenni ediyorum hepimiz için, herkes için.

3 Beğeni

Başınız sağ olsun. Mekanı cennet olsun, yattığı yerde toprak incitmesin. :pray:t2:

Başınız sağ olsun..

1 Beğeni

Başınız sağolsun hocam.Allah sabır versin.Mekanı cennet olsun.

Başınız sağ olsun. Dede de olsa pek görüşülmese de insan yakınlarından birini kaybetmenin acısını tarif edemiyor.

@_Ged
Başın sağ olsun.

Her ölüm erken ölüm derler. Başınız sağolsun. Allah sabırlar versin.

1 Beğeni

@Blackheart @erce @SALAZAR @azizhayri çok sağ olun. Teşekkür ederim. :pray:

@SJack öyle gerçekten biraz ruhsuz oldum, iştahım falan iyice kesildi ama toparlarım gibi. Yıllarca alışılan birinin yokluğu gerçekten çok acı. Teşekkür ederim :pray:

@alys İnsan ilk başta farkedemiyormuş ama sonra yavaş yavaş kendini daha çok belli ediyor. Teşekkür ederim. :pray:
@Tobizume teşekkür ederim :pray:

4 Beğeni

Başınız sağ olsun. Dedemi kaybettiğimde çok üzülmüştüm. Bir parçam eksildi sanmıştım, öyleymiş.
Yattığı yer incinmesin. Çok üzgünüm.

1 Beğeni

Allah rahmet eylesin.

1 Beğeni

Yaşadığım yerden acilen uzaklaşma ihtiyacı içindeyim ama gidecek yerim YOK. :sob: :sob: Eskiden yalnız yaşadığım o iki seneyi çok özlüyorum. Çok!!! :face_exhaling:

5 Beğeni

Ben de 1 yıl yalnız yaşamıştım ve aynı şekilde hissediyorum.
Kolsuz olmasam Into the Wild’daki gibi yaşamayı denemek isterdim.

1 Beğeni

Başınız sağ olsun.

Bir kez daha yenildiğimi hissediyorum. Kötü haberler görmekten, hissetmekten gerçekten yorgun düşmüşken sağlığım hakkında çok daha kötü haberler alıyorum.
Yaz-Sonbahar arası kemoterapi alıyordum. Buralardan da uzak kalmıştım. Ne kitap okuyabiliyordum ne de nefes alabiliyordum. Yürümek istiyordum yorgun düşüyordum. Yatmak istiyordum ağrılar ve mide bulantısı beni etkiliyordu, uyutmuyordu. Tedavi bitti, bir nebze her şey sonlandı derken yakın bir zamanda ağrılarım arttı ve kitle tekrar belirgin olmaya başladı. Bu kadar çabuk bir tekrar gelişim beklemiyorduk. Sonuçlarım da pek iyi gelmiyor.
İsyan etmiyorum, üzülüyorum sadece. Hayattan sadece bir nefes aralığı, bi rahatlık mutluluk beklerken sanki her şey tersine evriliyor gibi.
Yaşantıma devam etmeye çalışacağım bir şekilde, bir öncekine nazaran daha çok iç içe olmaya çalışacağım hayatla. Belki de bir bakmışım her şey gitmiş. Geriye döndüğümde her şeye rağmen üzgün ve mutsuz biri görmek istemem.

Uzmanlığa başlayacaktım sonbaharda. Bir kere daha anladım ki hayat planları sevmiyor. Neyse, elbet bir gün döner eskiye her şey.
Kendinize dikkat edin, sağlıklı günler herkese.

40 Beğeni

Gerçekten çok üzüldüm. İyi gittiğini söylemiştin?
Ne diyeceğimi bilemiyorum :frowning:.
Moralini çok bozma olur mu. Yine üstesinden geleceğini biliyorum. Çok geçmiş olsun :bouquet:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :heavy_heart_exclamation:
Tümörle beraber birkaç tutunan dokuyu da almışlardı. Ağrı ve kolumda yorulma oluyordu. Şimdi biraz daha zorlanıyorum.
Teşekkür ederim tekrar desteğin yeter. İyi haberlerle tekrar gelirim ben buralara :blush:

4 Beğeni

Çok geçmiş olsun hocam, umarım düzelir her şey. Zorlu da olsa tedavisi olur, sağlıklı ve güzel bi ömrünüz olur umarım.

2 Beğeni

Çok üzüldüm. :frowning: Hiç böyle bir şey söylemeni beklemiyordum… Pes etmek ve olumsuz düşünmek yok. Allah tez zamanda şifanı versin inşallah.

1 Beğeni

Geçmiş olsun, herkesin derdi başka, herkes farklı bir yönüyle hayatla mücadele ediyor. Allah sabır ve güç versin. Güzel bir ay içindeyiz, (ramazan dolayısıyla) umutsuzluğa düşmeyin.

1 Beğeni

@Otkazatsya Çok teşekkür ederim, hepimiz için mutlu ve sağlıklı ömürler diliyorum. :blush:

@Artorias Kesinleşmeden söylemek istemedim, bugün geri dönüş aldım sabah. Kendime gelmem bi 12 saati buldu :sweat_smile: Teşekkür ederiiim.

@berzah1 Çok teşekkür ederim. Herkesin yaraları, üzüntüsü dinsin, tek isteğim. :pray:

6 Beğeni