Dök İçini Rahatla

Abi çok geçmiş olsun Allah bir daha hastane odasına düşürmesin.

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun. Sağlıklı uzun ömürler dilerim.

2 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun :pray:

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun, son zamanlarda okuduğum en güzel şeylerden biriydi. İçerik üzücü ama hayatın değeri açısından çok güzel yazmışsınız.

1 Beğeni

Çok üzgünüm, çok geçmiş olsun. Yazdıklarınızı okuduktan sonra insan kendi dertlerini anlamsız buluyor, zaten yaşamımızın değerini bilelim diye içinizi dökmüşsünüz bizlere. Allah şifa versin size :cherry_blossom: Hem üzdünüz, hem güldürdünüz, hem de düşündürdünüz. Sağlık en güzel nimet, sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

2 Beğeni

Ben cidden çok kafayı takıyorum ama geçmiş olsun size.

1 Beğeni

Pazartesi günü stajım bitti ve bugün staj evraklarımı teslim ettim. Yarın sabah gerekli evrakları doldurmak için ilk iş görüşmeme gideceğim. Nispeten sağlam bir firma. Açıkçası aradan zaman geçtiği için kimyaya dair derslerde gördüğüm her şeyi unutmuş bulunmaktayım. Umarım tutup da soru çözmemi falan istemezler benden. Büyük patlarım :smiling_face_with_tear:

Haricinde birazcık gergin ve heyecanlıyım. Tecrübesiz olduğum için ilk görüşmede çat diye işe alınmayı beklemiyorum elbette. Ancak yine de elimden geleni yapacağım :grin:

İçimi dökmek için değil de daha çok kafamı dağıtmak için yazmış bulundum :cowboy_hat_face:

8 Beğeni

Başarılar dilerim. Umarım her şey gönlünüzce olur. :blush:

1 Beğeni

Teşekkür ederim. Pek olmadı ama :grin:

Görüştüğüm yer hayvansal gıda ve ilaç üretimi yapıyordu. Bunlar da daha çok toz formunda olduğu ve alerjim olduğu için hiç sana uymaz dediler. Laboratuvarda çalışırım diye düşündüğümü söylediğimde laboratuvarı başka bir şehre taşıdıklarını söylediler. Burası öyle patladı :sweat_smile:

Önümüzdeki firmalara bakacağız artık :cowboy_hat_face:

1 Beğeni

Hayatta her şey tecrübe derler ya bence çoğu şey için bu düşünce üzülmemek için kendini koruma mekanizması olarak üretilmiş. Ama sizin gibi özellikle ilk iş görüşmelerini yapan biri için bu tabir cuk oturuyor. Ben ilk zamanlar nasıl geriliyordum anlatamam. Zaten bu gerginliğin atılması bile başlı başına tecrübe. :slight_smile:

Umarım en yakın zamanda her şey dilediğiniz gibi olur.

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum. Bir süre bu şekilde bocalayacağımı bekliyordum zaten. Deneye deneye öğreneceğim artık :slight_smile:

1 Beğeni

Seyahat acentesinde çalışıyorum, satışlardan komisyon alıyoruz kazancımız bu şekilde. Adamın biri telefonla arayıp “İnternetten, sitenizden rezervasyon yapacağım yardımcı olur musunuz” dedi. Ben burda senin yapamadığın rezervasyona yardımcı olmak için mi varım, ay sonunda ne ekmek yiyeceğim ben.

Ya sabır :triumph:

2 Beğeni

Burada uzun zamandır yazıyorum “arkadaşım yok yalnızım, etc.” Buradan tanıdığım insanlar/yardım etmeye çalışan insanlar oldu sağ olsunlar. Her neyse. Hala öyleyim, onlarca ilaç kullandım. Onlarca insanla tanıştım/sohbet ettim bir şeyler yaptım. Düzelme olmadı yaşantımda. Artık umursamıyorum, acıtmıyor da. Sanırım ilaçlar beni umursatıyormuş, bırakınca o da gitti. 4 aydır “yalnızlık” acısı yok.

Tek pişmanlığım şu ki keşke konuşmayacağım iletişime geçmeyeceğim insanların hayatına ufak da olsa girmeseymişim. Eminim kötü etkilemişimdir. Özür dilerim punpun. Keşke sana aşık olmasaydım.

Karşıma çıkan her insana elimden geldiğince düzgün davranmaya çalışıp uzaklaşıyorum. Etkileşime girip de kimseyi kendime maruz bırakmak istemiyorum. Bu sayede belli bir düzeni oturtabildim.

Hiçbir endişem yok. Acı duyabileceğim bir sorunum ya da kimsem yok. Ama berbat hissediyorum. Sanırım beynimde bir şeyler bozuk, ya da gerizekalıyım. Neyse. En azından kötülüğüm, acım kendime, kimseye değil.

Bu forumu da çok seviyorum, üyelerine de yöneticilerine de çok teşekkürler!

1 Beğeni

Kendini kapatıp şartlandırma hocam. Daha dünya kadar tartışılacak konu var. Birbirimize gireceğiz.
Ne kadar çok okunacak şey var. Ben hiç bu tip ilaçlar kullanmadım ama dost kazığı aşk acısı vs hepsini çektim - çektik. Hayatın parçası bu.

Doktorlar her önüne gelene ilaç mı dayıyor onu da anlamış değilim ama belli bir yaş aralığı ve üç aşağı beş yukarı senin dilini konuşan herkesde durum böyle.

Daha fazla ek işlere giriş derim. Koşmaya - yürümeye başla. Ne biliyim ben 3 kitabı da okumuştum tevrat sıkıcı ama incil oku mesela. Yada bir pastacılık kursu filan. Aşkı da bu tip ortamlarda bulmaya kalkma. Bunun görebildiğim bir tane istisnası var tanışıp evlenen… Sonuçta şu forumda gerçek profil fotosu olan adam sayısı bile 9-10 bırak kişiliği…

1 Beğeni

Okunacak kitapları asla bırakamam zaten ya. En büyük dayanaklarım onlar zaten sağ olsunlar. Teşekkür ederim.

1 Beğeni

Bir “dök içini rahatla postu” nda daha beraberiz…

Bu hafta CHP li bir belediyenin ne kadar liyakatsiz çalışanlara sahip olduğunu bir kez daha gördüm ve yaşadım.
Oturma grubumuzda bulunan 3 kişilik iki koltuktan biri kırıldı ve hanımın isteği ve arzusu ile takım olarak değiştirdik. Eski sağlam olan 3 lü koltuğu da bir ihtiyacı olana gitsin diyerek pazartesi İzmir Konak belediyesi ilgili şubesini aradım. Fotoğraflarını istediler gönderdim ve sonrasında aradılar. “Temiz gözüküyor yatak oluyor mu?” Diye sordular, evet dedim hatta " bir iki yerinde ufak kullanım kirliliği olabilir onları da temizleyip vericem" dedim. Karşı tarafta “tamam beyefendi sadece programa çarşamba günü alabiliriz” dedi. “Tamam, sıkıntı yok” dedim kapattık. Bugün o arkadaşa tekrar mesaj attım noldu gelmediniz diye. “Bu koltuğu değerlendiremeyiz” “karşı tarafı rencide edici ürünleri almıyoruz” şeklinde mesaj yazıyor. “Pazartesi öyle demediniz gayet iyiydi ne değişti o günden bugüne, dalga mı geçiyorsunuz” deyince karşı taraftan gelen cevap : “yatak oluyor zannettik” :face_with_peeking_eye:
“Oluyor zaten siz ne konuştuğunuzu bilmiyormusunuz” diyorum bir süre bekledikten sonra “biz sizi temizlik işlerine yönlendirelim” diyor.

Yazık valla Allah bilir kaç tane böyle garibanın ihtiyacını giderecek eşyalar bu liyakatsiz yerinden kalkmaya üşenen atm memurları yüzünden heba oluyor. Şimdi tertemiz temizlediğim hiçbir arızası olmayan koltuğu atıcam çöpe, hurdacılar parçalayacak. Yazık.
CHP side AKP side aynı. Hepsi Liyakatsiz kadro ve bunların Liyakatsiz yöneticileri ile dolu.
Allah ülkemize sabır versin

8 Beğeni

Şöyle bir teorim var 20 yılda bu b.k gibi eğitim sistemi ve eksi netle üniversite mezunu sayısı arttığı için artık partiden bağımsız, liyakatten öte, afedersiniz Angut bir güruh var ve işlere bunlar giriyor. Bir benzerini geçen telefonda İBB ile yaşadım.

Kamu merkez-yerel berbat halde.

8 Beğeni

Çok net geçerli bir teori bencede.:+1:

3 Beğeni

Eşim anlatıyordu, bir resmi kurumda telefon çalıyormuş. Boş oturan iki memur birbirine "Sen aç. Sen aç. " derken arama sona ermiş. Yerlerinden kalkmaya üşenen insanlar var.

Eşim lisede okurken spor lisansı çıkarmaya gitmiş. Memur, eşime “Daktilo aşağı katta. Git orada yaz.” demiş. Eşim de daktiloyu yukarı taşımak zorunda kalmış.

Yazık gerçekten, kendilerine iş çıkmasın yeter ki…

5 Beğeni

Yazarsam bende de örnek çok.

Kartı kaybettim kapatmak istiyorum diyorum, telefonun nfc sine kartı okutun diyor. Kart kayıp nasıl okutucam diyorum. O zaman kapatamazsınız diyor. Peki ne yapmam lazım diyorum, nfc okumadığı için kartı buraya getirin diyor. Kart kayıp diyorum, kart yok kayıp… Beyfendi size yardımcı olamıyacağım diyor.

Vodofone, 38 dakika sonra müşteri temsilcisi teli açıyor, arkadan gelen kahkahalar eşliğinde ilk söylediği söz " Sesinizi alamıyorum, iyi günler dilerim" Çatt…

Müze karttaki resme bakan görevli bu resim bence sana benzemiyor diyor. Müze Kartta yazan ismi ve tc yi gösterip, cüzdanımdan tc ve ehliyeti gösteriyorum. Belki onları da aldın arkadaşından diyor. Banka kartında yazan ismi soy ismi gösterip, e devlete gireyim istiyorsan diyorum. Kusura bakmayın beyefendi inandırıcı gelmedi diyor. He elin adamının hayatına komple çöktüm neyi var neyi yoksa.

6 Beğeni