yok ya yalnızlıktan değil sadece… aslında hep bir forum ist - ankara ayaklı buluşma yapsak planım vardı ama… zaman, şartlar…
Aynı durumda olan&olmuş&olacak biri olarak, sakın her önüne gelen insanla konuşup arkadaş olmaya çalışma. Sana uymayan insanlar seni daha çok sıkar. Çok iyi anlaştığın birine de direkt olarak aşırı saygı&sevgi gösterme. Çünkü onlar senden bunu beklemiyorlar. Çokça kez o tanıştığın insanların hepsiyle konuşmayı keseceksin. Kendini hazırla.
Umarım bir gün bu sarmaldan kurtulabilirsin.
Zorunda olmadan yaptığım -neredeyse- -emin değilim- hiçbir şey yok. Tüm hayatım zorunluluklar üzerine kurulu, sanki önceden yazılmış sıkıcı bir kitabın alelade bir karakteriyim.
Hayatımın olasılıklarını arttırmak için ufkumu genişletmeye çalışıyorum, gözüme takılan tek şey tüm manzarayı kaplayan kılavuz çizgiler oluyor. Önceden hazırlanmış kurgu hayallerimin bile ötesine uzanıyor. Simülasyonu kıramıyorum, yaratan olamıyorum.
Futbola geri döndüğüm 2021 tarihinden bu yana, Fransa-Arjantin finali ile beraber izlediğim en iyi maç. İnanılmaz keyifliydi. FB’nin 2 penaltı alıp üstüne JK’nın 10 kişi kaldığı ve FB’nin ikinci yarıya bir 1-0 önde başlayıp oradan maçı farklı vermesi, seyirci tepkileri(Kendi gollerini ıslıklamaları), FB’deki mental çöküş tarif edilemezdi. Özledim bülüyo musun. Hakketten bak. Şaka değil.
FB ile efsane maçlarımız çok.
Kadıköy’de iki kez ayrı dönemlerde 3-4 biten, özellikle son 10-15 dakika kaleye Pancu’nun geçtiği, Beşiktaş’ın 9 kişi kalıp, Koray’ın attığı gol ile 3-4 bitirdiği maç
Şeref bey de FB’nin 1-2 kazandığı bir maç var. Maçın son 2-3 dakikası FB 1-0 önde, Kleberson ceza sahası dışı sol çaprazdan çok iyi bir gol attı, golden sonra Kleberson daha sevinç turunu atarken Tuncay skoru 1-2 yaptı.
Anelka’nın kenardan tek başına sürükleyerek skor yaptığı FB’nin kazandığı maç.
Türkiye kupası final maçı, İzmir. Beşiktaş’ın 4-2 kazandığı maç.
Yine İzmir de kupa finali 2004-2005 olabilir, Tümer’in iki gol bir asist ile yıldızlaştığı 3-2’lik maç.
Şeref bey de 4 kırmızı kartlı Serhat’ın yıldızlaştığı FB’nin 0-2 kazandığı maç .
2005 olabilir Şeref bey de FB’nin 0-1 kazandığı ve şampiyonluktan olduğumuz maç.
Daha vardır da şu an aklıma gelmiyor.