Dök İçini Rahatla

Bu me hız! Daha ilk mesajdan… Forumda bol şans hocam :smile:

2 Beğeni

Bilgisayar çocuğa sapasağlam, kırıksız çiziksiz ulaşmış. Ama adaptörünü getirmemişler bu sefer de. Ayrı bir kutuda kargolamıştım. Onu da getirirler herhalde sonradan.

7 Beğeni

Bir kitapseverin başına gelecek en kötü şey geldi başıma :sob: :sob: :sob:

Uzun zamandır almak istediğim, gerekli bütçeyi ayıramadığım merakla okumak istediğim kitabı nihayet aldım ve kitapyurdu teslim noktasına geldi. Teslim aldıktan sonra o heyecanla paketi parçalayıp kitabı biraz inceledim. Sırt çantam çok küçük olduğundan, paketi de aç kurtlar gibi parçalamış olduğumdan kitabı o yağmurlu havada mecbur elime aldım.

Hava yağıyor, Samsun havası işte. Bir elimde şemsiye bir elimde kitabı tutmaya çalışırken kitabım çamurlu su birikintisine düştü. okunacak durumda ama asla aynısı olmayacak. :sob: :sob:

14 Beğeni

Geçmiş olsun cidden berbat bir durum. Acını anlıyorum gerçekten

4 Beğeni

Geçmiş olsun. Acını anlıyorum, benim ciltli değer verdiğim bir kitap kitaplıktan yere düştü hafif zedelendi ama hala içim yanar :roll_eyes:

Bu arada kitabı merak ettim :slight_smile:

R. F. Kuang Babil. klasik falan değil, ama konusunu epey merak bir bir kitaptı. bildiğiniz küçük bir gölcüğün içine düştü, sayfalarını saç kurutma makine ile kurttum, buruş buruş bir şey oldu, kabardı sonrada. kenarları ve dibi çamurdan lekelendi.

6 Beğeni

Haşhaş Savaşı serisi hayal kırıklığı olmuştu bende. Ama son bir şans vermeye karar verip Babil’i de aldım.

Çok geçmiş olsun tekrardan, ne hissettiğini çok iyi anlayabiliyorum.

Babil o kadar övgü aldı ki ister istemez merak ediyor insan. Kısmı bir okuma yaptım, çok basit bir alatımı var. Umarım sonrası iyi gider.

1 Beğeni

Keyifli okumalar. Sonra yorumlarsanız sevinirim :slight_smile:

1 Beğeni

@Eda_Nerede
İsimli arkadaşı gıptayla takip ediyorum…
Sıfır tartışma sıfır cevap… Geliyor haberini yapıyor ve gidiyor o kadar.Savaş mı çıkmış, cinayet mi var, kitap fiyatı inmiş mi, satılık ürün filan hiiiiç.

Haberini yapıyor ve gidiyor. Valla bunca sure burada olup , dalga gecmiyorum, hicbir seye karismadan… Helal olsun…

2 Beğeni

Çok geçmiş olsun sırf bu yüzden bir yerden kitap aldığımda paketi açmadan önce çantama atıp eve getiriyorum yolda bir şey olur diye ya da sahaftan aldığımda her ne kadar sararması vs. Olsa dahi direkt çantamda ayrı bir yere koyuyorum ki en azından benden kaynaklı bir hasar olmasın. Yağmurda yanıma kitap alıyorsam da şemsiyeyi çantamı da kaplayacak şekilde tutmaya çalışıyorum. Tabii tüm bunlara rağmen yine başına bir iş geldiği de olmuyor değil o yüzden sağlık olsun diyelim ^^

3 Beğeni

İnsan, okuyacağı kitabı içinde bulunduğu duruma uygun seçmeli. Seçerken de araştırmasını iyi yapmalı. Yoksa benim gibi “Yahu bu kitap aslında güzel, öyleyse neden bir haftadır aynı sayfadayım?” diye düşünür durur.

Not: Bu mesaj, Borges okuyup anlamayan, bir daha okuyup “Kesin daha dikkatli okursam anlarım.” deyip dikkati dağıldığı için ikinci okuduğunu da anlamayan birisi tarafından yazılmıştır.

Not2: Poe, imdadıma cankurtaran gibi yetişti. Uyandıktan sonra içilen su misali, kana kana kitap içmeye başladım.

6 Beğeni

Nasıl mıyım?

Bu da bir başka videonun konusu.

2 Beğeni

Son 1 haftada hoşuma gidebilecek 25 kadar iş başvurusu yaptım. Bakalım…

8 Beğeni

Oda arkadaşları Allah’ın sabrınızı sınamak için gönderdiği NPC’lerdir. Bıktım.

9 Beğeni

Sen birde isyerini gor

1 Beğeni

Hayır hazır değilim…

1 Beğeni

Merhabalar, benim birkaç derdim var. Sürekli tekrar başlayıp bıraktığım meslek ile başım belada. Oyun geliştiriyordum ama artık dayanamıyorum resmen kafayı sıyırmak üzereyim. Cidden ne yapacağım? Artık, ben bu döngüden çok sıkıldım.

Bana yol gösterin, artık delirmek üzereyim.

2 Beğeni

Hocam bende her ne kadar şu an derslerden dolayı bakamasamda oyun geliştirme üzerine kendimi geliştirmeye çalışıyorum. Yaşadığınız sorun nedir tam olarak?

Haftaya doğum günüm vat ve babam ne istersin dedi ve aklımda uzun zamandır Laptop için bir set-up vardı, 3 gün önce falan bilgisayarı yukarı kaldırmak için aparat aldım ve asıl olay Bluetooth klavye gerekli olur mu gereksiz mi olur? Ben sağlağım ve sag kısmım komple yazı alanım ders çalışırken, Laptopun şu pozisyonunda alt kısma dedigim olur mu anlayanlardan fikir almak isterim.

1 Beğeni