Teşekkürler üstat .
Geçmiş olsun..
Ooo geçmiş olsun. Cana gelen mala gelsin gene de. Bizim apartmana hırsız girmişti, benim odaya da lütfedip eski bulduğu telefonumu almaya tenezzül etmemişti.
Geçmiş olsun. Arabada önemli şeyler bırakmamanız iyi olmuş
Bu arada Ah Beşiktaş ah…
geçmiş olsun
(202020)
Geçmiş olsun, nazarlık gözüyle bakmaya çalış derim. Hangi semtteydin sen?
Geçmiş olsun, yüksek tutmalı morali.
Öncelikle geçmiş olsun.Babam çocukluktan beri tembihler arabada açıkta bozuk para bile bırakılmamalı müptezelin biri camı kırar 2 3 lira için camlar gider diye.
Anime-Manga izleme ve okuma işine ara verdim neredeyse istisna olarak güncel takip ettiğim üç tane eser.Ana sebebi anaakım haline gelmeleri eskiden daha niş iken daha fazla keyif alıyordum.İşte ayırt etmezdim hikaye,çizim,türü…Şuan popüler olmayan serileri önermişliğim,daha önce manga-anime izlememiş yada okumamış kişileri başlatmam çoktur kitap gibi biraz ilgi alanına zevklerine göre çeşit çeşit var herneyse.Bu hoşnutsuzluğumun sebebi insanlar ve ürettikleri içerikler ve yazdıkları yorumlar o kadar saçma ve salak hale geldiki tahammül edemiyorum.İnsan memnun olmalı üzerine sohbet edecek insan bulmaya ama iş nicelikte değil nitelikte.Özelikle sosyal medyada karşıma içerik çıksın direk tetikleniyorum.
İyi dilekler için teşekkürler dostlar, dün canımız çok sıkkındı bugün daha iyiyiz .
Geçmiş olsun. (2020)
Bu bölümün çıktığı günü çok iyi hatırlıyorum. Okuldan yeni gelmiştim. Dersleri falan çok sallamadığımdan gelir gelmez yemek yeyip bilgisayarda takılmaya başlamıştım.
O sıralar anime kültürüm de pek olmadığından ve şimdinin aksine anime-manga Türkiye’de çok fazla bilinmediğinden Türk Anime’de ne görürsem onu izliyordum. ^^
Shingeki no Kyojin ilk bölüm yüklenir yüklenmez izlemiş ve çok sevmiştim. Tabii 15 yaşında bir liseli olduğumdan serinin derinliğinin farkında değildim çok yüzeysel biçimde takip etmiştim. Sonradan dönüp tekrar izleyip okuduğumda o zamanlar fark etmediğim pek çok şeyi fark ettim.
Tuhaf hisettirdi bu görseli görmek. Bir yandan iyi, bir yandan kötü ve de tuhaf.
İnsan zamanın kıymetini bilmeli.
İlerleyen saatlerde ya mutlu olucam ya mutsuz umarım mutlu tarafta olurum.
Sonucu yazmayı unutma
Mutsuz tarafayım ilerleyen zamanda ne olur bilemem kısmet.
Görev yerim değişti istediğim bir yere gitmiyorum şuan hayırlısı.
(gönderi yazarı tarafından silindi)