Bir yaştan sonra olmuyor.
Kendime bakıyorum mesela evet bir noktaya kadar tatlıymışım. Bir noktadan sonra bu tatlılığı bırakmış olmanın verdiği üzüntü var. 
2 yaş sendromundayız şu aralar. Evet çok tatlılar 
Abla az geldi bu, şöyle bir tane daha vur da tam öldür beni. Evlenme ve çocuk konusuna baya uzağım, büyük konuşmak gibi olmasın ama mantıklı şeyler değil. Bir de o düğün olayı başlı başına saçmalık, o kadar para gereksiz harcanıyor resmen. 

Bunları annene de söyle.
Annen sana ikinci vuruşu yapar. 
Hiç güleceğim yoktu. Annem 21 yaşında birinden okulu bitirip hemen evlenmesini bekliyor, bir de torun. 

Urugaylı futbolcu olduğunu nasıl anladınız?
İyi kafa topuna çıkıyormuş Lugano’nun akrabası.
Derslere devam ediyor. Notları iyi. Düzenli bir hayatı var. Ailesi ile yaşıyor ve muhtemelen düzenli besleniyor. Ortalama bir sosyal hayatı var. En önemlisi de 2. sınıf öğrencisi ve bundan bir süre sonra hayatında köklü değişiklikler olacak. Yani şu an içinde bulunduğu dönem geçici ve bu süreci gayet iyi idare ediyor. Sizin durumunuzu bilmiyorum ama ben Umut’un ciddi bir problemi olduğunu düşünmüyorum.

Bana zaman ayıran ve yardım etmeye çalışan herkese tek tek teşekkür ediyorum. Bu kadarını beklemiyordum, iyi ki varsınız. 

Kendim olmak istiyorum. 

Zirveye oynuyorsun 
Hangi takımda oynuyor şimdi?
Ahahaha harbiden ha, sen atınca fark ettim. Cidden zirveye oynuyormuşum. Eskiden buna bakıp birinci kattayım diye üzülüyordum. Birkaç sene sonra bunu görmek güzel oldu. Biraz havai fişek atayım dur. ![]()
Uzun zamandır Türkiye’de galiba dilimizi güzel öğrenmiş.
Nedense beni bir gülme tuttu. 

Niye ifşa ettin ki şimdi bunu? Komik olan ne?
Benimde ilk çocuğum 3. ayında çok zor ama çok muhteşem bir deneyim.Şu an bir elimle beşik sallayıp diğer elimle forumda geziyorum. 
Allah sağlıklı, analı babalı büyümeyi nasip etsin. İlk 4-5 ay baya zor, özellikle kolikse zaten uykuyu unutuyorsun. Eşimle zombi gibi gezdik o süreçte.
Size bilinçli tepki vermeye başladığında gör babalığın hissini 
Allah razı olsun dostum.En zor gelen şey duruma alışmak oldu.Muhakkak sen daha iyi biliyorsun ama kesinlikle ama kesinlikle her insanoğlu bu duyguyu tatmalı.Çocuğumu ilk gördüğümde içimden şunu demiştim “ dünyada var olan bütün para ile alınabilecek mutluluklardan daha büyük bir mutluluk. diye.O yüzden her anne babanın dediği klişe olan “tarifsiz bir duygu” cümlesini bebeğini kucağına alınca ve en güzel olan şey kokusunu içine çekince anlıyorsun.