6 senelik bir kez bile format görmemiş bilgisayarım nalları dikti. Keyfim kaçık… Şeytan diyor git 25 bin ver. Al bir uzay mekiği. Ondan sonra oyun almaya 100 tl bile bulamadığın için bön bön bak. Kardeşimin ve eşimin bilgisayarlarına çökme mevsimi açıldı.
Allah yardımcıları olsun.
Play Station al ben netflix youtube dahil ondan kullanıyorum. Zaten yanında 3 oyun geliyor. Biriyle de kardeslik yaparsan hesaplarda oyunlar yari fiyatina geliyor. Mis gibi iş benim bilgisayarim suan yogun bakımda gibinkendi klabyesi calismadigi icin baska klavye baska monitor fare hoparler vs var. Bildigin laptopu masaustu bilgidayar gibi kullanıyorum. Kötü de değildi daha 2 yıllık falan. Ama alisveris vs haric dokunmuyorum bile.
Play Station almayı düşünmüyoruz kısa vadede. Salonda oturamam sürekli hiç bana göre değil. Bana bilgisayar daha çok lazım.
25 bine bi macbook pro alın, zaten macos için doğru düzgün oyun çıkmadığından oyun paranız da cebinizde kalır, bol bol kitap alırsınız .
Okullarda amacından sapmış destek kursları tüm verimimizi düşürüyor; okumaya ayırdığım zaman öylesine azaldı ki, bocalıyorum eve döndüğümde. Bitirmeyi amaçladığım bölümün sonuna geldiğimde sabah derse yetişememe kaygısı yaşıyorum. Okumadan uyusam, eksik uyanıyorum. Bu ikilik fena.
Anlattım, rahatlattı mı? hayır.
Joker filmini bir ben mi beğenmedim ?
Kendimi daha da fazla Min Farshaw gibi hissetmeye başladım.
Dört yılımı verip okuduğum, bir o kadar yıl da atamasını beklediğim bölümümden artık alım yapılmayacağını öğrendim bugün. Bir yumru oturdu boğazıma yutkunamıyorum, diyecek söz de bulamıyorum.
Hangi bölüm acaba???
Rezillik resmen. İhtiyaç kadar bölümler açılıp buna göre gençlerin yılları harcanmalı. Planlama rezalet, harcanan yıllar kendilerinin değil tabii. Çok üzüldüm. Umarım farklı daldan yüksek lisans veya formasyon gibi şeylerle bir çıkış yolu bulursunuz.
Ortaöğretim hemşirelik çıkışlıyım. O lisedeki her yılımda sadece sağlık alanındaki dersleri gördüm. O yüzden üniversite açısından rakiplerimden çok geride kaldım. @Agape’ninde dediği gibi Yüksek lisansı bırakın bir kenara lisans programları için bile sıfırdan başlamam gerekir. DGS en iyi ihtimal benim için. Ama onunla bile okuyacağım lisans hemşireliği dört yıl içinde alımları durur mu devam eder mi muallakta.
Kafamın içinde büyük bir kaos var. Direk geçişle gittiğim diyalizi bitirmem gerekiyor DGS için. Hadi bitirdim diyelim çalıştığım iş yerimden çıkmam gerekiyor hemşirelik diplomam yandığı için. Para kazanmadan okul okumam da zor. Tamamen çıkmazdayım.
Yaşamak istediğim hayat
Depresyona, bunalıma girenler kendilerini sosyal medyada tatmin etmeye çalışmak yerine psikolojik destek almayı tercih etseler keşke
Sanki 3 yaşındayız da grup ödevi alıyoruz. Etme beni bu 1 iqlu bebeklerle muhatap hocam ya. Her hafta aynı şey. Yüzsüz, aptal ve laftan anlamaz olma kombinasyonuyla ruhum çekiliyordu 2 haftadır. Aynı grupta olmak istemiyorum ben artık dedim diye bi de bağırık duydum sonra. Mobbing uyguluyor adam resmen. Ataerkil ya, 20 kişide 3 kızdan biriyim ya dayılanıyor güya. ********* ruh hastası. Elimde olsa da bi daha yüzünü görmesem keşke. Yine de tatlıya bağlamak için teşekkür ederim yazdığına, özür dilerim bağırdıysam ama bir daha aynı grupta olmayalım ikimiz için de. İyi akşamlar yazdım. Onun için tutabileceğim tek kin buraya yazana kadar sürecek olan kin olur. Daha fazlasına ayıracak ne enerjim var ne gücüm. İnşallah o da öyle yapar. Ruh hastası olunca insan düşünmeden edemiyor ya kinini abartıp kuyumu kazmaya devam ederse diye. İnsanlarla muhatap olmadığım yaşantıma dönmek istiyorum. Yoruldum.
Fuara giriş ücreti 10 lira olmuş. Yarım milyon insan geliyor, diye yazıyorlar. Gerçi benim gibi hiçbir sıfata uymayanlar ödüyor parayı o da başka. Biz taş yiyelim zaten. Zaten keyfim kaçıktı, iyice kaçtı.
Her şeyin para olmadığını, sevginin ve saygının parayla satın alınmayacağını, mutlu ve huzurlu olmak için basit şeylerin yettiğini anlayabildiğimiz an her şey çok güzel olacak. İnsanlara doğruları, olması gerekenleri söyleyince öz eleştiri yapmak yerine basitçe tehdit edilmek çok üzücü gerçekten.
Bazı şeyler kopuyormuş gibi hissediyorum. Öyle bir insanım ki kopması gerektiğini düşünürsem kopmasına da izin veririm. İkı taraf için de yıpratıcı olsa bile. Yaşanmalıysa yaşanmalıdır.
Bırakın insanları da herkes istediği gibi okusun. Öğrenciler bir sayfa kitap okusa dua edeceğim. Okumaya, düşünmeye o kadar ihtiyacımız var ki…Okuduğunu anlamayanlar veya en basit şeyleri yorumlayamayanlar var. Kötüye gidiyoruz, kötüye.
Dünden beri hastayım, hastayım, midem beni öldürecek ve hepimiz benden kurtulacağız diye dolandığım için reklamlarda bitkisel ilaçlar veya hastane tanıtım videoları çıkıyor.
Çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim. Ters tepen bir büyü buna neden olmuş olabilir mi?
Sag ol. Tamamen yan etki… Dün kazandan fazla koku yayıldı galiba. Genetik bir sorun ya. Dedem mide kanseri olmuştu. Babamda da mide sorunu var ama doktora gitmediğinden durumun ne olduğunu kavrayamıyoruz. Bende de strese bağlı ülser oluşuyor dönem dönem. Öldürmüyor ama süründürüyor.
Tekrar geçmiş olsun @Agape mide ile ilgili sorunlar sadece yeme ve içmeye dikkat etmekle çözülmüyor, dediğin gibi stres de ülser gibi sıkıntıları azdırıyor. Bunlara da dikkat etmek gerekiyor.
Demek ki sızdırmaz bir kazan bulmak lazım. Bir süre kazan yerine düdüklü tencerede kullanabilirsin