Dök İçini Rahatla

O kadar dertlenmeyin :slight_smile: güvenilir bulut ya da yerel bir şifre yönetim sistemi uygulaması kullanın. Ben yıllardır LastPass kullanıyorum ( Gerçi 1 kez güvenlik açığı olmuştu :slight_smile: ) tek bir ana şifreyi bilmem yeterli oluyor benim için, gerisini LastPass hallediyor.

2 Beğeni

Lastpass kullanıyordum yıllar önce ama şirket bilgisayarlarını internete değil intranet’e bağlılar. Yani Lastpass serverlarına bağlanamıyorum bilgisayarla, farklı bir program yüklemek zaten imkansıza yakın. Lastpass’ın telefon uygulaması oldukça sıkıntılı. Telefonda da bilgisayarda çalıştığı gibi çalışsa keşke :confused:

2 Beğeni

Şu aylık öykü seçkisi nerde kaldı? İlk hafta bitti bitecek. Bir okuyalım artık.

1 Beğeni

Akhilleus’un şarkısı kitabını okuyorsanız çok normal Akhilleus’u tutmanız. Yazar o kadar güzel anlatmış ki insan benimsiyor ister istemez. Ancak Patroklos’tan yanayız. Egosu ile kimseyi tehlikeye atmadığı gibi kahramanlığını yaptı da gitti. Ah o Apollon olmayacaktı ki.

1 Beğeni

Aylardır kitaplığımda Mark Twain’in “İnsan Nedir?” kitabını arıyorum. :smiley: Tam da Mark Twain içerik listesi yapmış ve üşengeçlikten sıyrılmışken şu aldıklarımı da bir yerlere koyayım diyordum ki kitabı buldum. Ne kadar sevinçliyim anlatamam. :rofl:

2 Beğeni

Çok çok üzüldüm. Nitelikli ve vizyonlu bir kuruluş idi. Umarım tekrar toparlanabilir ve kaldıkları yerden devam edebilirler. :slightly_frowning_face:

4 Beğeni

Yangının ne sebeple çıktığı belli mi?

1 Beğeni

İncelemeden sonra açıklanacaktı. Bilerek yapıldı diyen kişiler var ama bilmiyorum.

1 Beğeni

Aksaraydaki olayı gördüm, insanlığımdan utandım. İnsan daha ne kadar aşağılaşabilir?

O güzel cocukların şanssızlığı bizim gibi ilkel bir toplumda dünyaya gelmeleri.

3 Beğeni

Çocukluğumun geçtiği yer bir hafta önce satıldı (dedemin mirası), canım sıkıldıkça gidip kafa dinlediğim yer idi. Büyüklerimiz sağolsun bizi betona gömmeyi çok seviyor, üstelik bugün gelen parayı pay etme işinde tatsızlık çıkmış (dayımlar falan) hadi bunu da geçtim arsayı sattıkları birey değil, operatör firması (Turkcell) o baz istasyonları o güzel çevreyi de mahvedecek… Çok yazık oldu çok.

(Elimde fotoğrafı olmadığı için internetten aldım görüntüyü)

14 Beğeni

Burası nere? Güzel doğası varmış.

3 Beğeni

Edremit/Van (20krktr)

3 Beğeni

Cahillik ve hadsizlik birleşmeye görsün.

3 Beğeni

Şu an ders çalışmak zorundayım ama gram istemiyorum. :pensive: Aslında istiyorum ama istemiyorum. Saçma sapan bir şey. :worried:

2 Beğeni

Kışlık alıcam kendime her şeye zam üstüne zam gelmiş. Artık bu kış aldığım kitapları üstüme giymeyi planlıyorum zira mont parasını bilimkurguya yedirdim.

16 Beğeni

Yaptığımız yanlışlardan biri de galiba hatalarımızi vicdanen rahatlatmak için daha kötü bir örnekle kıyaslamak. Evet ben bir yanlış yaptım ama başkası daha kötüsünü yapmıştı, ona göre daha iyiyim o zaman mantığıyla savunma yapmaya devam edersek günün sonunda biz de başkalarının vicdan kıstası halini alırız.

10 Beğeni

Kesinlikle katılıyorum. İnsanlar neden bu kadar kötü şeyleri yapanları örnek alma ya da onları bahane gösterme eğiliminde anlamıyorum. Herkes kendi davranışlarının sorumluluğunu taşımalı. Başkalarından iyi şeyler beklerken kendimiz kötü davranamayız. İsterse dünyanın geri kalanı aynı olsun, onlara uymak için bu asla bahane değildir.

4 Beğeni

Ben seneye kışa kadar idare ederim gibi. Bu seneki ayakkabı, mont performansıma göre seneye çıkartıp çıkartmayacağım da belli olur. :sweat_smile: Böyle böyle dört senedir ne mont ne de bot aldım. :joy: Kıyafetten bahsetmiyorum bile. Onu en son ne zaman aldığımı anımsamıyorum. Ha eğer çok beğenirsem ve fiyat da benim kafamda biçtiğim değerle aynıysa alırım ama annemin de dediği gibi “Kızım senin fiyat anlaşın anormal.”

Yeri gelmişken buradan kıyafet üreticilerine de veryansın etmek istiyorum. Arkadaşım siz hasta mısınız? Ben sırf moda diye bilekte biten kotlardan giymek zorunda mıyım? Zaten boyum uzun bir de standart ölçü diye bir şey tutturmuşsunuz. Bi’ giyiyorum makinede fazla sıcakta yıkamışım da çekmiş gibi duruyor. Bir de yüksel bel yapıyorlar hepsini. Yahu ben boğazıma kadar kota batmak istemiyorum ki! Hadi bunları da geçtim. Göbeği açık diye moda yapmışsınız. Tamam, giysinler efendim. Seven giysin ama her şeyin boyundan kesmişsiniz. Kendimi çok küçükken büyüyünce de giyer diye alınmış kıyafetlerin fazla büyüdüğüm için güdük kalmış tişörtlerin içinde buluyorum. Lütfen biz yaşlı insanlar için de üstünde abuk subuk çiçeklerin, böceklerin, yazıların, rüküş desenlerin olmadığı sade bir şeyler yapın. Huh… :roll_eyes:

11 Beğeni

Aylardır tek sahife kitap okuyamıyorum ve iş bu nedenle forumdan bir haberim.

3 Beğeni

Ben de 12 gündür okumuyorum. Sen hayırdır? Neden okuyamıyorsun?

3 Beğeni