Benim silme derdim yoktu gerçi haklısın. Ben genelde kareli deftere çok minik yazarım, 2B de çok talaş mı kömür mü ne zıkkımsa ondan bırakırdı ve kalın olduğu için yazarken hep zorlanır ve sivri tarafını kullanırdım. Demek ki kitap çizmeye hiç uygun bir yöntem değilmiş benimki.
Artık kitapyurdundan alırım.seriden aldığım kitapları hep kitapyurdundan aldım hiç sıkıntı yaşamadım.sebebi kitapyurdunun stoklu alması.bkm tedarik ederken hasar meydana geliyor çoğu zaman.
Winston Churchill’i BKM’den bu ucuzlukta görünce sipariş verdim (sahaf’tan alınmış eski baskısı vardı bende) ve sorunsuz şekilde geldi, BKM Kitap’a teşekkür ediyorum. Bu seride elimde olmayan 3 kitap kaldı, bunlar; John Stuart Mill, Benjamin Franklin ve Tolkien. Umarım kısa zamanda bu eserlerin yeni baskıları çıkar.
Churchill ve Rousseau’yu BKM Kitap’tan 22 Eylül Çarşamba günü 15.00 civarı sipariş geçtim. Şimdilik sipariş durumunda “hazırlanıyor” ibaresi var, bekleyişe devam. Zararsız gelsin de gerekirse 10-15 günde gelsin açıkçası.
Aynısı bana da oldu. Az önce aradım, yeniden basıldı tedarik sıkıntısı olmaması gerek dedim. Bize gelen talep kadar bize ürün gönderilmediği için iptal olmuştur diyorlar. Çok sayıda talep geldi sanırım, zarar edeceklerdi.