Dünyaya Yön Verenler (Biyografi) Serisi (Türkiye İş Bankası Yayınları)

Benim silme derdim yoktu gerçi haklısın. Ben genelde kareli deftere çok minik yazarım, 2B de çok talaş mı kömür mü ne zıkkımsa ondan bırakırdı ve kalın olduğu için yazarken hep zorlanır ve sivri tarafını kullanırdım. Demek ki kitap çizmeye hiç uygun bir yöntem değilmiş benimki. :slight_smile:

Youtube’a da atarsın. :slight_smile:

2 Beğeni

Benimde Churchill de geldi ve kondisyonu mükemmel. Hiçbir ezilme vs. yok. Süper.

3 Beğeni

Benimde beklentim size gelen ile aynı, diğer kitabımı hala temin edilememiştir ibaresi var…

2 Beğeni

Benden şanslıymışsınız.zaten ben hangi işe kalkışsam fiyaskoyla sonlanır.iyi okumalar…

2 Beğeni

Çok üzüldüm :frowning: (20 karakter)

2 Beğeni

Artık kitapyurdundan alırım.seriden aldığım kitapları hep kitapyurdundan aldım hiç sıkıntı yaşamadım.sebebi kitapyurdunun stoklu alması.bkm tedarik ederken hasar meydana geliyor çoğu zaman.

2 Beğeni

Benimki de hasarlı geldi maalesef.

4 Beğeni

Benimkiler yeni kargolandı. Mesudum :rofl:

3 Beğeni

Jean Jacques Rousseau olanı okuyan var mı?

1 Beğeni

Kitapları bugün teslim aldı. İkiside yeni baskı ve hiç hasar yok. Serinin diğer kitaplarında da BKM’den böyle indirimler bekliyorum.:grinning_face_with_smiling_eyes:

9 Beğeni

Benimkinde yeni kargoya vermişler artık hafta içi kazasız belasız alırız diye ümit ediyorum…

Sizede iyi okumalar diliyorum…

3 Beğeni

Winston Churchill’i BKM’den bu ucuzlukta görünce sipariş verdim (sahaf’tan alınmış eski baskısı vardı bende) ve sorunsuz şekilde geldi, BKM Kitap’a teşekkür ediyorum. Bu seride elimde olmayan 3 kitap kaldı, bunlar; John Stuart Mill, Benjamin Franklin ve Tolkien. Umarım kısa zamanda bu eserlerin yeni baskıları çıkar.

3 Beğeni

Churchill ve Rousseau’yu BKM Kitap’tan 22 Eylül Çarşamba günü 15.00 civarı sipariş geçtim. Şimdilik sipariş durumunda “hazırlanıyor” ibaresi var, bekleyişe devam. Zararsız gelsin de gerekirse 10-15 günde gelsin açıkçası.

3 Beğeni

Benim ikiside geldi sorunsuz şekilde. Merak etme gelir yakında.

2 Beğeni

Arkadaşlar iki ayrı sipariş vermiştim. 12 kitap civarı, hepsi temiz geldi.

11 Beğeni

Rousseau için 2. kez bu şekilde iptal alıyorum. Bundan 1 ay önce de stokta gözüküyordu. Bunun üzerine sipariş geçmiştim ama iptal edildi. :grimacing:

2 Beğeni

Aynısı bana da oldu. Az önce aradım, yeniden basıldı tedarik sıkıntısı olmaması gerek dedim. Bize gelen talep kadar bize ürün gönderilmediği için iptal olmuştur diyorlar. Çok sayıda talep geldi sanırım, zarar edeceklerdi.

1 Beğeni

Demek ki Herkes alınca baskı tükenmiş. :man_facepalming: :man_facepalming:

2 Beğeni

İş Bankasının kendi sitesinde halen stok var. Muhtemelen çok yüksek talep geçildiyse, o sayı kadar yollamamıştır yayınevi.

1 Beğeni