Dünyaya Yön Verenler (Biyografi) Serisi (Türkiye İş Bankası Yayınları)

Pazarlık olduğunu sanmıyorum, İş kültürün küçük kitapevlerine yüzde 40’ indirimle verdiğini biliyorum. dağıtım firmalarınada en fazla yüzde 50 indirim veriyordur diye tahmin ediyorum.

Benim bu akşam gittiğim iş kültür kitapevi şubesinde yüzde 20 genel indirim oranı vardı, birkaç rafta yüzde 40 gözüme çarptı ama çocuk kitaplarıydı galiba. İnternette yüzde 35 iş kültürde her ay bir yerlerde oluyor. İndirim konusunda internet daha iyi oluyor.

1 Beğeni

Ben de bunu merak ediyordum, teşekkürler.

1 Beğeni

Bu rafta değilde karşıda bir tezgah üstünde diziliydi diye hatırlıyorum. Bitmişte olabilir, dediğim gibi 1 ay oldu ben göreli… :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

Yüzde 20 sabit indirim ve iş bankası kredi kartına da 25 yapıyorlar.

Ayrıca her hafta farklı bir veya birkaç kitap yüzde 40 indirime girer Pazartesi günleri bunlar belli olur.

2 Beğeni

Gördüm onları, kasaya doğru raf üstü dizili, bu rafta olanlardan dizmişler oraya da . Kasanın arkası kapıdan girişi olan depo gibi yere de baktılar ama yokmuş.

Nana dışı bulamadım, gitmişken aklımda olanlardan 1-2 tane aldım.

4 Beğeni

Zor bulunan ciltler dışında pek mantıklı olmaz o zaman. Teşekkürler.

1 Beğeni

Evet internette stoğu tükenmiş olanlar nadiren şubelerde bulunuyor. Bulunduğunuz şehir dışında bir şubedeyse telefonla o şubeyi arayınca da yardımcı oluyorlar.

1 Beğeni

Aynen öyle ama işte benim gibi yayınevinin tüm serilerinin fanıysanız en güzel aktivitelerden biri bu şubelerde vakit geçirmek oluyor :slight_smile:

2 Beğeni

Immanuel Kant ve Nietzsche görünce haberdar edersen sevinirim. İkinci el fiyatları yüksek.

Evet halledicem tamam

1 Beğeni

Birkaç ay önce Kant’ı bizim burada gördüm sanırım Nietzsche’de vardı bittiklerini sanmıyorum yıllardır orarda duruyorlar şu siyah ciltliler hatta her gördüğümde ulan bu koca koca biyografileri kimler alıp okuyor acaba diyordum cevabı bu başlıkta buldum. :smiley:

1 Beğeni

Ahahaha işte onlar biziz :smile: sizin ora nere?

Haha eminim güzeldir. Gönül isterki ciltli ciltli bütün HAY klasiklerini, biyografileri toplayalım ama insan yetişmekte zorlanıyor bu yayınevlerine. Sizleri takip ediyorum baya iyi gidiyorsunuz bu konuda. @alper bey de aynı şekilde. Keyifli okumalar dilerim.

1 Beğeni

Teşekkürler :slight_smile: hepimize iyi okumalar

Zaman Çarkı ciltlerini okuyan adam böyle dedi.

:slight_smile:
O zaman bir sonraki ziyarette o kitaplar duruyor mu diye bakar mısın? Hatta fotoğraf güzel olurdu.

1 Beğeni

@alper dur ben sana niçe ayarlıcam Kant’ı sal bi dakika :smile:

1 Beğeni

Tamam, Nietzsche için Kant’ı görmezden gelebilirim. :slight_smile:

Ben de Mithradates ve Churchill’i almak istiyorum ama hiçbir yerde göremedim :persevere:

İşte kardeşlik :smile: İstanbul’a gidersen sakladığım yeri bile söyleyebilirim :smile:

@Karahayalci Mithradates var, Churchill bir yerde gördüm o da kütüphaneme eklendi zaten.

2 Beğeni

Pazarcıktan yukarı çıkın bizim orası. :smiley: Bilemediyseniz M ile başlıyor. :smiley: Bu siyah ciltlilerden 10 15 tane gördüm gidince bir foto çekip buraya atayım istediğiniz varsa mağazanın telini veririm gerçi gönderim yaptıklarını sanmıyorum ama ben hallederim onu. Genelde bulunmayan kitaplar orada bulunuyor mağaza büyük ama halk okumuyor bir de pahalıya veriyor mağaza. O yüzden ben aradıklarınızın orada olabileceğini düşünüyorum çünkü 4 5 yıldır ne zaman gitsem o kitaplar orada duruyor el bile değmiyor.

2 Beğeni