Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi

Bu Ejderha Mızrağı öyle bir seri ki ingilizceleri bile bulunmuyor, Amazon dahil. Talep yok diye basılmıyordur diye düşünüyorum, 220’den fazla kitabı var. Bu durumda yan kitap fiyatlarının uçması normal. Ama bizde 10-15 k’ya satıyorlar. Çürümüş, sararmış ve korkunç çevirili kitaplar bunlar. Yoksa tabi ki 60-70 TL’ye sat denemez.

Ölüm Kapısı serimi satayım, Ingilizce alayım diyordum, 1.500-2.000 TL arası piyasada fiyatlar. Vazgeçtim, kendim o fiyata bu kitapları veremem, içimden gelmez ama gidipte 100 TL’ye de vermem.

3 Beğeni

EM 17.000 TL olmuş, alınır mı ??? :))) @Pyrewrath

1 Beğeni

17kya ben satarım seve seve, 15 de olur. :sweat_smile: Şakası bile içimi ürpertti, alan yoktur o fiyata bence(umarım). :smiley: Korsan okuyun o paraları vereceğinize ey ahali, yazıktır.

2 Beğeni

Aynı satıcı sürekli fiyatı artıyor sanırım 3-4 senedir. Alıcı imkansız o fiyata. En bağımlısı belki çok çok zenginse verir.

2 Beğeni

3 bin lerden 5 binlere çıkarttıklarında bu ne yav diyorduk, 17 olmuş :joy: Enflasyonu yenen yatırım aracı yemin ediyorum ya, buldukça alıp stoklayalım bari :joy: .

3 Beğeni

Ben 4-5 eksik kitapla tüm seriyi 10k ya veririm gibi :smiley:

İyi paralar.

3 Beğeni

Bulamıyorsun işte sorun o :slight_smile: zamanında bazı kitapların hepsini piyasadan toplamışlar, muhtemelen laika’nın batımına yakın olanları, tanesini 1-2 k’dan bile satıyorlar. Bu fiyata kimse almayacağı için öyle durur bu, ama 2 sene sonra 60 k olsa şaşırmam :slight_smile:

3 Beğeni

Bu kitabı okuyanınız var mı?

image

2 Beğeni

GR’ten baktım, 3.75 puan. 16 hikayelik bir kitap. Bazı yazarları tanıdık. Radarıma soktuğun için teşekkürler Can. :sweat_smile:

2 Beğeni

Harun, 4 kitapmış bu seri, türkçe’ye dandikleri çevirip bunları çevirmemişler zamanında :((

3 Beğeni

Öykü derlemesi olunca çok kenarda kalmış herhalde, yazım tarihlerine baktım 94-96 falan. Ruhdöveninden önce aslında :smiley: .

Gerçi böyle yan kitapların hepsini ekleyince 200 den fazla DL kitabı var diye hatırlıyorum :smile: .

3 Beğeni

210 falan. Bulsam hepsini alırım :slight_smile: parasına da bakmam valla. Ama hiç yok.

4 Beğeni

Biz daha eski seriyi okuyamadan hikâye sıfırlanmış mı ne :rofl: Düşünün İthaki o kadar geriden geliyor. Hatta gelemiyor.

Gerilere gidip yorumlara baktım biraz. 2022’de epeyce Ejderha Mızrağı basacağız denmiş. Sonuç:0

3 Beğeni

Çevrilmemiş ya da yarım kalmış çok var aslında. Elf Ulusları serisi de üçleme misal ama sadece ilk iki kitap basılmış. Gerçi vasat kitaplardı. :sweat_smile:

Antalojiler olarak bak, kafayı yersin, Realm of serileri vs, çok var.

Yapma lütfen. :slight_smile:

Şaka bi yana gerçekten de öyle oldu hocam, ilk üçlemeden sonrası iptal. :smiley:

3 Beğeni

Hala kim okuyor bunları yahu? Serinin sıfırlanması açısından diyorum. O kadar büyük hayran kitlesi hala var mı? Ben gediksavaşları’nın, Ejderha Mızrağı serilerinin filan çoktan unutuldu sanıyordum yurtdışında.

3 Beğeni

Yeni nesle sevdirmeye çalışıyorlar yeni karakterler ile. Drizzt serisi de bu yöne evriliyor mesela. Belli yaşın üstü kemik kitle zaten hevesle bekliyor.

2 Beğeni

Yaparım valla, bırakırım 100 kağıt. :joy::joy::joy:

2 Beğeni

D&D de tekrar evren olarak yer alacaktı güncel edisyonlarda Dragonlance. O durum ne oldu tam bilmiyorum ama seriye yeni kitapların gelmesinin nedeni de budur. Zamanında basılan 200 küsür ( Haplo onayıyla 210 :smiley: ) kitabın çoğu da temelde D&D ye oyun, macera, lore, evren olarak hizmet etmek için sipariş verilmişti zaten :smiley: .

Hayatta bomboş olacak bir evrem olsa açar baştan okurum aslında ben :smiley: Eski sevenlerin yeni kitaplara yüksek ilgi göstermesini zor görüyorum ama bir kısmı alır okur tabi. Yeni nesilden yeni kitleler bulmaları zor geliyor bana da. Yine de iyi reklama bakar, bir anda canlanır tüm dünya da valla belli olmaz.

3 Beğeni

211 oluyormuş :slight_smile:

Dragonlance Books in Order [Complete Guide 210+ Books].

3 Beğeni

Üşenmeyip hepsine bakayım dedim, 2009 yılında bile hala Jean Rabe e kitap yazdırdıklarını görünce canımı sıktım kendi kendime :joy: .Sonra DL ye ilgi azaldı diyip iptal edersiniz tabi sayın Wizards.

1 Beğeni