Ejderha Mızrağı Okuma Rehberi

MW ve TH - Dhamon serisiden sonra çıldırmıştı :slight_smile: bu seri sadece tv show olursa kurtarır, yani Raistlin :slight_smile:

3 Beğeni

Bütün evreni katletmişti ya kadın :smiley: Dhamon sonrasını toparlamak için ayrı üçleme yazmışlardı Weis le Hickman. Ruhlar Savaşıydı galiba, benim de seride kaldığım yer orasıdır. Ülkemizdeki gedikli DL okurları da Jean Rabe kitapları sonrası kopmuştur genelde o dönem :smile: .

2 Beğeni

İnatla bulaşmaktan kaçtım hep, Rabe tehlikeli adam. :smiley:

2 Beğeni

Kadın :slight_smile:

@Vordue ana seri bence çok iyidir. Haftasonu kütüphane aldım ikea’dan, sadece fantastik bölümü yaptım zor sığdılar. Ana seriyi demin dizerken gördüm, bence gerçekten iyiydi. Karanlık havari’nin 3.kitabı Türkçe yok ama üzüldük :sob::joy:

3 Beğeni

Aw :sweat_smile:

Nadirde bile yokmuş Amber ve Kan, çok ilginç.

2 Beğeni

Aynen o Amberlilerde kaldım ben bir yerlerde :smiley:

@Pyrewrath 5-10 lira gibi bir şeye almıştım muhtemelen kitap fuarından zamanında onları :joy:

3 Beğeni

Ben o sene Hollanda’dan almıştım ingilizce, Türkçesiyle uğraşmamışım. :slight_smile:

3 Beğeni

Yüzüp yüzüp sonuna gelmişsiniz yahu. :smiley: Güzeldi de seri, nirmal Weis&Hickman’a göre biraz daha gerçekçiydi.

2 Beğeni

Bundan 3-4 yıl önce Amber ve Kan’ın tanesi 10-15 liraya sipariş vermiştim, kitaplar hasarlı geldi diye iade etmiştim, şimdi onu hatırladım :face_with_hand_over_mouth:

3 Beğeni

Bu arada bunların e-book’u bile yokmuş :slight_smile: bu e-booklar neden kitap fiyatında ? Acayip pahalılar, olayı nedir? Hiç bilmediğim ve araştırma yapmadığım bir sektör.

2 Beğeni

Satmayan kitapları epuba çevirmekle uğraşmıyorlar, öyle de satmayacak çünkü mantığı sanırım ya da satıştan kaldırıyorlardır belki de? Ama bende 4 kitabın da epubı var istersen. Pandora’nın kutusu gibiyim. :sweat_smile: :rofl:

Kindle Unlimited dışında alınası gelmiyorlar bana da. Basılı kitaplar daha çok tercih ediliyorlar hala, sanırım rekabete girmemek için bu kadar pahalılar. Hadi bizde çeviri ücreti var satışlar düşük vs., USA’in mazereti ne ben de bilmiyorum inan.

3 Beğeni

346 TL prime day.

https://www.amazon.com.tr/s?k=Dragonlance&i=prime-day&__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=1IJ1SHHBMCZ2N&sprefix=Dragonlance%2Cprime-day%2C96&ref=nb_sb_noss

3 Beğeni

Sene içinde hem modül hem masa üstü oyun olarak çıktı. Ayrıca Joe Mangeniello dizisi için çalışıldığını duyurmuştu.

2 Beğeni

Hocam kusura bakmayin. Tüm mesajları okuyup öyle cevap yazarım diyip mesaj yazmayı unutmuşum. Daha yeni şimdi farkettim. Aradan 11 gün geçmiş.

Bu eski kitapları okuma isteği arada sırada bir bana geliyor. Sonra nedense vazgeçiyorum. Şu milletin öve öve bitiremediği Raistlin karakterini hiç değilse görmek istiyorum. Yeni kitaplar ise bence kesin çöptür. Okumaya gerek yok.

3 Beğeni

Aslında yeni kitaplar da, en azından ilki, oldukça güzel ve orjinal ruhunu yeterince yakalamış. Daha detaylı bilgi için okuma etkinliğinde @Haplo ile yaptığımız yorumlara da bakabilirsiniz.
Okuma Etkinliği - Dragons of Deceit

2 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum. Yorumlara hemen okuyacam.

2 Beğeni

Haftaya çıkıyor, elime geçmesi 20 gün, yapıyor muyuz etkinlik :slight_smile:

2 Beğeni

Ben hazırım biliyosun, sen kavuşunca başlarız. :+1: Moties 1 i de okucaz, sen de gelsene?

2 Beğeni

Başlık nerede? Alayım satın bende, katılayım.

1 Beğeni

İsmet açmazsa pazartesi açarım ben, şehirdışındayım. Muhabbeti şimdilik Okuma Etkinliği - Seveneves (Neal Stephenson) sayfasında.

1 Beğeni