Şu an almak istesem de ekonomik durumum el vermez maalesef. Ama almayı düşünen arkadaşlar da almasın bence. Etiket fiyatı 8,50 Tl olan kitabı 850 Tl’ye satmaya kimsenin hakkı yok. Şu anda tek umudumuz İthaki.
Benim bedava vermek istediğim 2-3 kez aldığım kitaplar var, bunun için forum var mı acaba? İngilizce hem türkçe. Ölüm kapısı / zaman çarkı / ejderha mızrağı gibi
Hiç yayım takvimi yok mu bu seri ile ilgili ?
İthaki’nin bastığı kitaplar tükenir diye bu seriyi de almaya başlayayım diye düşündüm. Yayınlanan kitaplara baktım ki daha üç kitap yayınlanmış. Unutulmuş diyarlardan bile kötü durumu. Bu seri ile ilgili bir gelişme olur mu? Bu seriden hangi kitapları basacakları belli mi?
6 kitap ve Raistlin tarihçeleri yayımlandı ama stok durumunu bilmiyorum tabii.
6 kitap ana seri 2 kitap yan seri olmak üzere 8 kitap yayınlandı. En son sorduğumda devamının “yakın zamanda” geleceğini söylemişlerdi. Ancak herhangi bir hareket yok.
Bir de eğer bu seriye ilgi duyuyorsanız hemen alın. Hem zam gelmeden ucuza almış olursunuz hem de zaten seriler kendi içinde bitiyor. Ayrıca İthaki devamını basmasa bile bana göre serinin en güzel kısımlarını bastı zaten. Merak ediyorsanız hiç beklemeyin.
250 TL gibi bir fiyata tüm seriyi amazondan veya ilknoktadan alabilirsiniz - stok bulunuyor. (8 kitaptan bahsediyorum)
8.300 TL olmuş, sanırım dolarla satacaklar yakında
O fiyata biraz zor bulurlar alacak kişiyi. Fırsatçılık resmen.
Yeni kitabın kapağını çizen Philipp Urlich isminde daha çok landscape işler çizen bir artistmiş. Larry Elmore olmaması beni şaşırttı ama dert değil ya Ejderha Mızrağı ilk cebimden bilinçli olarak para verdiğim kitaptır, kapaklar önemli bu yolda.
Bende 54 kitap var.Seriye başlamaya korkuyorum .
keske bulsak da baslasak yeniden
Keşke ben ilk defa okusam şimdi eski günlere dönüp. İlk 6 kitapla başlayın gerisi gelir
Dostlar ben dün 5 tane ejderha mızrağı kitabı aldım. Bir de elimde ilk kitap vardı. Şu an elimde ana destan ile efsaneler üçlemesi var. Bugün raistlin tarihçelerini önümüzdeki ay da ikinci nesil ve yaz ejderhaları alacağım. Lakin ruhlar Savaşı ve karanlık Havari nadir ve pahalı. Bu iki seri normal fiyata gelene kadar diğerlerini okusam yeter değil mi?
İleride yeni baskısı geldiğinde okursunuz onları ( umarım gelir ) . Sahaflardaki fiyatlar astronomik ve değmez diye düşünüyorum, elinizdekiler DL ye başlamak için yeterli ve okuma için doğru sıralı. Keyifli okumalar şimdiden
Bugün raistlin tarihçelerini de alıyorum. Önümüzdeki aylarda da ikinci nesil, yaz ejderhaları alıp seriyi bitirmek istiyorum. Sonra drizzt efsanesine geçeceğim. Hiç yoktan onda direkt 13 kitap alacağım uğraşmadan.
İkisinde de seri bitmiyor. Tüm kitapları topladınız mı? Benim gibi seri halde okumayı seviyorsanız. Bence başlamayın. Ama aralıklı okurum derseniz sıkıntı yok.
Dediğim gibi raistlin tarihçeleri hariç yan kitap almayacağım ve sadece ana kitapları okuyacağım. Ondan dolayı sıkıntı yok. Bir kere başladığım zaman bırakamıyorum zaten😅
@Cesur53 hocam sen bilirsin, ingilizce seride de mi karanlık havari serisi ana serinin sonu ? Bizde 54 kitap var ama ingilizce 200+ kitap var. Bir de ingilizce okunmasını (biliyorsan) tavsiye eder misin?
Teşekkürler