Arkadaki garip abimiz ne öyle yav?Öndeki kılıç ve taç olayına girmiyorum bile.
Marx’ın pikselleri sayılıyor, baloncuklar sanırım paintten yapılmış bir de comic sans olmaz…
Ama içerik olarak en baştan marksizmi öğrenmek isteyenler için açıklayıcı bir kitap.
Şaka zannettim ama gerçekmiş. Kitap açıklamasını okuyunca gözlerim kanadı.
https://okuyanus.com.tr/urun/ne-kadar-da-duygusal-bir-kitap/
6-7 sene önce bu Twitter fenomeniydi. Kapak resmide o fenomenin profil fotoğrafı.
Kitap açıklamasından ve sizin paylaştığınız twitlerden ne kadar derin ve anlamlı “fenomen” olduğu anlaşılıyor
Bu CV bende de olsa benim de kitabımı basarlar hemen .
Aslında bunların hepsi, memetali’nin yaptıkları mizah, ironi ve hatta “tiye” almaydı.
Aynen Alper hocam sizin paylaştığınız linkteki capsleri de okudum şimdi, güldürdü valla Bu kadar popüler olduysa sosyal medyada seven kitleye de satabilir muhtemelen kitap.
Buram buram hristiyanlık karşıtlığı kokan alegorik bir görsel. Eşek suda yürüyor bu Hz. İsa’ya yapılan üstü kapalı bir aşağılama. Öte yandan hocanın gölgesinin olmaması doğal olarak Hz. Muhammed’e yapılan bir atıf. O zaten panter değil Pars yani Türk’ün gücünü temsil eden bir hayvan, İsanın sırıtna binmiş olarak gösterilmiş. Pembiş olması şefkat ve merhameti temsil ediyor.
ironi
Bunun da arka planına bir kadını 3 farklı halde koyalım aynı valla.
Düşünsenize şu kapakların çok istediğiniz bir serinin kapakları olduğunu? Nasıl bu kadar zevksiz olunabiliyor? Ne bileyim, hiç mi piyasadan haberiniz yok? Hiç mi rekabet içerisinde değilsiniz? Hiçbir fikriniz yoksa nasıl kapak yapılacağıyla ilgili Martı Yayınları’nın Harlan Coben ve Lisa Gardner yeni baskılarına bakın, bomboş kapaklar ama şunlardan güzel. Bu nedir böyle karman çorman, tövbeler olsun evlerden ırak.
Ayrıca serinin adını da kafamda wwwbombabomba.com diye tamamladım ben… Elimde değil. Lol
Bu kapaklar hala kat kat daha kötü ama orijinalinde de iş yokmuş ki bu ne olsun dedirttiriyor görünce.
Evet orijinalini de beğenmiyorum ama bizimki bir tiksinme uyandırıyor bende. Yani bilmiyorum, insanın hiç mi sanatsal zevki olmaz, hiç mi anlamazsın şu kapağın aşırı amatör olduğunu.
Çok yaratıcı bir kapak olmamış mı?
Asıl ben altındaki o söze takıldım.Cidden ne anlatılmak istenmiş acaba?
Faiz sebeptir, enflasyon sonuç tabii ki… Bunu herkeş bilir
Ünlü test kitapları olsa gerek…