Arkadaşlar bu nedir? Bu nasıl bir mantıktır?
Yahu diyelim ki kitap cinselliğin yoğun yaşandığı bir hikayeye sahip, bu böyle mi temsil edilir? Kaldı ki bu kitaplar kendilerini aşk romanları olarak tanımlıyor. Bu adamların hikayeyle ne ilgisi var?
Her görüşümde o kadar tuhaf geliyor ki anlatamam. Kapağın tasarlanışındaki kabalık ve çiğlik sinirimi bozuyor. Yoksa kapakta çıplaklık olmaz demiyorum.
Bunları okuyan insanlara saygı duymuyorum. Hem içerik hem kapak yüzünden.
Erotik romanların kapaklarında çıplak kadın olması gibi bu kapaklar New-Adult / Romance dedikleri belli bir türü temsil ediyor. Bu tür kitapları okuyan kadınlar, bu tip kapakları gördüğünde yeni mi çıkmış? kim yazmış? türü neymiş? vs. diye bakmadan alıyor. Hatta bir yerde bu kapaklardaki yarı çıplak kaslı erkeklerin yüzünün gözükmesi mi daha iyi gözükmemesi mi? diye tartışıyordu ![]()
Buldum ![]()
I like the headless covers, especially when I read a series and it has a man I’ve
Already read about. If I find the man unattractive or he doesn’t match
The idea in my head, I get disappointed
Half-naked men are usually hot, so yeah, I’ve bought a few really terrible books because of the cover.
Yes, I prefer headless too! I can put my own idea of a face
I would much rather not see a face than to have something that doesn’t vaguely fit the character described in the book.
t’s so true that headless men are more anonymous, so we can envision the heroes the way we want!
Sex and the City. 

Tarih Boyunca… gibi bir başlık atmadan direkt yazınca sanki eğitim kitabı gibi olmuş. Ürkütücü…

Fotoğrafını afiş gibi basan yazarlardan biri daha. Konu hiçbirimizi ilgilendirmiyor…
Muhtar adayı seçim afişi gibi olmuş 
Yazıyı okumadığımda sanki dokuz yüz elli bin taksitle bana ev satmaya çalışacakmış gibi hissediyorum fakat yazıyı okuduğumda hiçbir bağ kuramıyorum.
Kitabın ismini arapça (ya da afganca) yazsaymış daha isabetli olurmuş.

Oz Büyücüsü’nün kapağına elinde insan kafatası ve omuriliği tutan Predator koymak nedir abi Allah aşkına
Çocuk kitabı kapağı tasarımında çığır açmışlar
Platanus Yayınevi ne içiyorsa aynısından istiyorum.
Asya dövmeleri popoya kadar oluyor zaten hatta bazıları tüm vücudu kapsıyor ve dövmenin kompozisyonunu bozmamak için böyle bir kapak ile basmalarını doğru buldum açıkçası.

Kitap kapağına yazarın fotoğrafını koymak en sevmediğim şeydir.
Yazar da böyle pozlar vermesin 
Gerçekten fotoğraflı kapakları hiç sevmem.

Heyecanlı bir seriye benziyor 
54 kitaplık bir seriymiş. (Öfff)
Bunlar özgün kapakları. Aman Allahım, insanı okumaktan soğutur.
Yedinci kitapta ayı, kıza mı dönüşüyor?
Bu başlığı protesto ediyorum. Bunlar ne abi 
Dönüşüm 6’daki çocuğun saç modeli 90’lar diye bağırmıyor mu ya tam bu arada?