En Son İzlediğiniz Anime?

Ben bile bu konuya yazdığım için şaşkınım. İlk animemi izledim. Sonunda forumda o kadar insanın neden anime izlediğini anlamış oldum. Nihayet kendim de tattım o duyguları, ik defa anime izlemiş olmamın verdiği heyecanla…

K-on!

HTT_group_image_2

2 sezonu ve anime filmi var. İlk başlarda zorlanmıştım, karakterleri karıştırıyordum. Alıştım sonra, hem karakterlere hem de seslerine. Sadece alışmadım, biraz da, tamam tamam, baya bağlandım karakterlere. Müziklerini de çok sevdim aynı şekilde. Konusu eski üyeleri mezun olduğu için dağılmanın eşiğinde olan "Hafif müzik klübü"nden ve üyelerinden bahsediyor. K-on, yani Hafif müzik klübünün yeniden kurulması için en az 4 üyeye ihtiyaç vardır…

Karakterler bir-birlerinden çok farklı olsalar da çok sıkı arkadaşlık kuruyorlar.

Müziklerine gelinceyse, açılış ve lapanış müzikleri çok iyiydi. Ama en sevdiğim müzik:

Yaşattığı duygular karışık. Öncelikle ilk animem olduğu için heyecanlıydım, komedi açıdan da başarılı olduğu için baya güldüm, aynı zamanda duygusallıktan da geri kalır bir yanı yok.

Okuduğum ilk kitabı net hatırlamıyorum, izlediğim ilk filmi de, çizgi filmi de. Ama izlediğim ilk animeyi hep hatırlayacağım… Ara veriyor muyum peki? Hayır tabii ki de.
Öneri için de teşekkürler :smile: @expelliarmus

Okulu bitirdikten sonra izlerim deyip derslerin en yoğun zamanında izlemeye karar vermek de bir garip oldu ama :smile: Zaten sebep hayatıma yenilik getirmekti:))

Ben de öyle :smile:
@Haruka hoşbuldum :slight_smile:

8 Beğeni