En Son İzlediğiniz Anime?

Biraz daha araştırdım da sahiden çoğunluk Unlimited Blade Works, 2006 çıkışlı Fate/Stay Night’tan daha iyi diyor. Ayrıca 14 tane hizmetkar olan Fate/Apocrypha serisi varmış. Daha Heaven’s Feel var. Ben bu gidişle hepsini izlerim :grin:

Ama bu attığım yazıda linkte belirtilen Fate/Zero ile başlama fikrine katılmıyorum. Şurada söylediği gibi Fate/UBW ile başlamak daha mantıklı bence.
https://www.birdizihaber.com/2015/12/fate-serisi-izleme-rehberi-iii-bolum/

3 Beğeni

Benim bildiğim kadarıyla; ana üçleme dışında ki seriler gereksiz uzatılmış, gittikçe kalitesi düşen, birbirinin tekrarı ve zorlama ecchi yığını seriler. -Bazı ilgi çekici ablalar bulundurduğunu inkar etmeyeceğim.- :yum: Dövüş sahneleri için izlenirse izlenir sanırım. Ki zaten dövüş sahneleri hoşuma gitti demişsiniz.

3 Beğeni

Ben de bilmiyorum yorumlara göre hareket ediyorum. Ama yorumların ortak noktasına bakarsak ufotable’ın yaptığı animeler daha çok rağbet görmüş. Fate/Zero bunlar arasında en iyisi zaten. Heaven’s Feel filmleri de yine ufotable stüdyosundan çıkma. Öte yandan dediğin gibi seri de var. Fate/Kaleid Liner Prisma İllya adlı seri ciddiyetten uzak tamamen ecchi amaçlı yapılmış. Fate serisinin konusu güzel seçilmiş. Tarihe damgasını vuran insanlar arasındaki savaş! Ayrıca Fate/Zero’da bunların arasında geçen tartışma, birbirlerinin prensip meselesini anlama üzerine diyaloglar da çok güzeldi. Seinen izlemek sahiden bi ayrı oluyor :slight_smile:
Benim ilgimi çeken profil resmimden de anlaşılacağı üzerine kılıçlı savaşlar :slight_smile:

2 Beğeni

AgedPleasedBoilweevil-max-1mb tenor (1)

Hitori Bocchi

Gördüğüm giflerden ve sürekli karşıma çıkmasından ötürü sürekli aklımda olan bir seri idi. Komedisi daha sağlam sanıyordum lakin hayal kırıklığı oldu benim için. Anim aşırı çocukça idi maalesef. Karakterler zaten çocuk hani ama ben yine boşa beklentiye girmişim diyeyim. Tatlı, komik bir anime yapmaya çalışmışlar ve olmuş ama bazı sahneler çok rahatsız edici geliyordu. Çocukça olduğu halde çok daha güzel olan benzer animeler var çünkü.

Özellikle ana karakter çok rahatsız edici ve sıkıcı bir kişilik idi. İsmı Hitori Bocchi yani ne diyeyim. -Yapayalnız/bir başına gibi anlamına gelir.- Kuronuma Sawako’nun yıkık yan çarı resmen. Sadako kırmızı çizgimiz yapmayın yani. :smiley: Sürekli mıymıy edip ortalarda dolaşıyor filan. Satoka karakteri ise kişiliği dışında görünüş ve bir kaç yönden daha Kirara’yı andırdığı için bir tık daha izlenebilir yaptı sağ olsun.

Komedisi ise abartılı sesler ve yüzlerden ibaret idi ve oralarda da tatlılık teması hakimdi yine. Genel olarak sıksada güldürdüğü ve gülümsettiği sahneler oldu bunlardan ötürü. Alt yazı ise maalesef yanlışlarla doluydu ve baltaladığı noktalar oldu.

İzlenebilir mi? İzlenebilir ama beni aşırı sıktı maalesef. -Komedi sevdiğim halde.- Yine de kötü bir anime değil kesinlikle.

2 Beğeni

Yanlışınız var. Senaryo yazarı değil Urobuchi Gen. Urobuchi’nin yazdığı bir kitaptan uyarlama bu seri. Kendisi herhangi bir şekilde senaryo yazımında yer almadı. Senaryo yazarları Akira Hiyama ile Kazuharu Satou adlı iki kişi. Onlar yazdı senaryoyu.

1 Beğeni

Yanlış söylemişim benim hatam. Şu yazıdan istinafen söylemiştim.
www.birdizihaber.com/2015/08/gen-urobuchinin-en-iyi-5-animesi/amp/

1 Beğeni

Phantom’un bir uyarlama olduğunu belirtirken Zero’nun uyarlama olduğunu belirtmeyi unutmuş yazıyı yazan sanırsam.

2 Beğeni

sayonara no asa ni yakusoku no hana wo kazarou

Tek bulabildiğim izleme linki: https://www.tranimeizle.com/sayonara-no-asa-ni-yakusoku-no-hana-wo-kazarou-movie-1-izle

Mistik bir zaman da geçen ve izledigim anime filimlerinden en iyiler arasına girmiş bir yapım.Anime seviyorsanız kaçırmadan izleyin.

2 Beğeni

Geçen sene indirmiştim, ama indirdiğim çözünürlüğü açmadı cihazlarım. Öyle yatıyor şimdi. :roll_eyes:

1 Beğeni

Bu linkini attigin sitede sadece var videosu eğer izlemek istersen 14 tane seçenek var ama 2 3 tanesi çalışıyor.Çözünürĺükleride iyi.

1 Beğeni

Ben genelde türkanime kullanıyorum. İki farklı çevirmen seçeneği var bu sitede. Verdiğiniz linkte ise bir çevirmen var. Türkanime nedense google’da ön sıralarda çıkmıyor ama iyi bir sitedir. Filmi yakında izlerim teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

Aynen on planda çıkmıyor nedense.Ben bulunması zor anime filimlerinin çoğunu orda buldum güzel bir siteymiş.Filme gelirsek hiç bir sitede olmaması garip geldi harika ötesi bir yapım.

1 Beğeni

Hem turkanime hem anizm de var ki. Ben anime ararken direkt sonuna turkanime yazıyorum çıkıyor. Bazen ingilizce ismi oluyor ama oluyor yani.

1 Beğeni

Hazır lafı geçmişten şuraya not düşeyim ben de. Bu siteler dışında bir de animekeyfi diye bir site var ama bunlar kadar iyi değil bence.
Fansub sitelerinden de direkt indirebilirsiniz. En ünlüleri puzzlefansub, adonisfansub ve anisekai.
Hiç bulamadın diyelim bütün animelerin bulunduğu site nyaa.si var. Hepsi var orada. Daha sonra da bütün altyazıları bulabileceğin planetdp.org var. :krs:

2 Beğeni

Screenshot_20200221-161513_Chrome

Bu animeyi bulamamıştım bakım inş.vardir.:slight_smile:

Nyaa.si’de ki linkler çalışmıyor galiba.Torrent ettim ama indirme yapmıyor.

2 Beğeni

nyaa.si yabancı site olduğu için ben de fazla anlamıyorum. Kullanmak için uzun bir yazı var ama seni sıkmak istemem baya detaylı anlatıyor. Türkanime’de var zaten çok da uğraşmaya gerek yok :slight_smile: Buradan izleyebilirsin.

3 Beğeni

Nyaa.si çok iyi çalışır. Seeder durumuna bakmak lazım tabi. Seederı 0 ise çalışmaz. Seederı 3tü mesela bugün indirdiğim şey, yavaş indi ama indi. Seedera göre listele, birini seç. Bonkai77 var mesela Millennium Actress için.

3 Beğeni

rqQxqR

Black Clover
Ilk çıktığı zamanlar 15. bölüme kadar filan izleyip güncelde bırakmıştım. Can sıkıntısına başlayım bari dedim açtım, zaten 100 bölümü geçmiş. Hem bu sahne için hem de kaptanları filan hatırlamak için 4. bölümü bi’ izledim sonra 17 geçtim.

Şimdilik klasik shounen işte pek bi’ olayı yok. Ne zaman bunlardan birisi birinin oğlu torunu filan çıkacak ya da bunları anlatan kehanet, bunları öven efsane gibi bir şey çıkacak onu merak ediyorum. Çıkmazsa hatrım kalır. :smiley:

Düzenleme: izleyemedim bıraktım, sarmadı.

2 Beğeni

İçinizi için için ısıtacak çok kaliteli bir anime.

4 Beğeni

https://www.animeler.net/haber/crunchyroll-2020-anime-odullerinin-kazananlari-aciklandi

Bu listedekilerden izlediğiniz ve önerebilecekleriniz var mı?

2 Beğeni