En Son İzlediğiniz Anime?

Demek o yeni bağımlı arkadaş sensin😂 Expelliarmus bir ajan inanmayın ona:) Herkesi anime bağımlısı yapmaya çalışıyor.ASD’nin bir üyesi…

4 Beğeni

Hemde k-on ile başlanmış. Içimde Ilginç bir gurur yükseldi. :smiley: Yahu forum sağolsun tam dinlemeyi bırakmışken tekrar dinletiyorsunuz k-on şarkılarını. :smiley:

@Hijikata Bi’ final verseydi gömecektim. Zor bekliyorum.

5 Beğeni

Haikyuu 5.Sezon siz hala izlemediniz mi? Gaza gelmek için anime arıyorsanız işte heyecanın doruklarında bir seri.Herkese öneririm.

1 Beğeni

ASD üyemiz K On sever😀 (Anime Severler Derneği) gizli ajanı olmak için ilk adımı atmış:)

Evet final vermedi. Bu sezon da yarım kalacak ağlamak istiyorum artık.:sob: Mangada aynı tadı vermiyor mecbur bekleyeceğim…9 bölüm ancak biriktirebilmiştim.

Siteyi hala çözemedim flood olmasın diye düzenleyim dedim olmadı…

3 Beğeni

Bazı yerleri Cringe(türkçede nasıl bilmiyorum) de olsa film sektörü için Twilight ne ise bu da anime dünyası için odur.Vampire Knight 3.sezonunun neden olmadığı sorgulanan bir yapım zaten,mangadan devam ediyor hikaye

.

1 Beğeni

Bu aralar dizi izleyecek zaman bulamıyorum, film izlemek de istemiyorum. Bu yüzden Miyazaki’nin filmlerine sardım. Araya da bir Yoshifumi Kondou filmi sıkıştırdım. Miyazaki’den izlemediğim 4 film kaldı sadece, onları da kısa bir süre içinde izlemeyi planlıyorum.

Hayao Miyazaki - Sen to Chihiro no kamikakushi (Sprited Away)
Hayao Miyazaki - Tonari No Totoro (My Neighbor Totoro)
Yoshifumi Kondou - Mimi wo Sumaseba (Whisper of the Heart)
Hayao Miyazaki - Tenkû no shiro Rapyuta (Castle in the Sky)
Hayao Miyazaki - Mononoke-hime (Princess Mononoke)
Hayao Miyazaki - Majo no takkyûbin (Kiki’s Delivery Service)
Hayao Miyazaki - Hauru no ugoku shiro (Howl’s Moving Castle)
Hayao Miyazaki - Kaze no tani no Naushika (Nausicaa of the Valley of the Wind)

3 Beğeni

Netflix’te karşıma çıkınca dayanamadım, yine ilk göz ağrım Death Note’u izledim geçenlerde. Code Geass’ı da eklemişler, yeni gördüm. Onu da bir daha izleyip sonra yine “Kira vs. Zero” tartışmalarında kendimi kaybetmek istiyorum.

2 Beğeni

Güzel liste olmuş. Ben de daha Miyazaki nin 4 filmini izledim (Ruhların kaçışı,Yürüyen Şato,Komşum Totoro ve Gökteki Kale). Bir kanalda Gökteki Kale’yi yarım yamalak izlemiştim. Aradan uzun zaman geçince filmi bulabilmiş ve izlemiştim. Miyazaki’ye böyle başladım ve benim için yeri ayrıdır. Filmlerin çizimleri ve tasarımları da hem güzel hem de kendine has zaten. Beni hala etkiler. Konuları ise tam kafa dağıtmalık,kendi dünyasına çeken bir nitelikte.
@phoenix Hocam bir de izlemediyseniz One Outs deneyebilirsiniz zeka gösterisi anlamında. Kİm bilir belki Toua Tokuchi vs All diyebilirsiniz. :upside_down_face: (Her ne kadar zeki olsalarda her biri kendi evreninde öyle bana kalırsa)

3 Beğeni

Ben kıyaslamayı uygun bulmuyorum ama insanlar bu karakterleri bir de Monster’dan Johan Liebert ile kıyaslıyor. İlk gördüğümde baya şaşırmıştım. Johan kendi animesindeki en zeki kişi bile değil bence.

2 Beğeni

Haklısınız zaten. Dediğim gibi her biri kendi evrenin öne çıkan zeki karakteri. Birbirleri ile kıyaslanabilir değil dolayısıyla. Her halükarda sonuçta animeleri zaman geçirmek, eğlenmek vb için izliyoruz. Bu konuda aşırıya kaçmanın bir anlamı yok sonuçta.
(Şu Monster’ı yeniden yapsalar da izlesem. Benim için bile artık baya eski çizimler.)

2 Beğeni

Ben çizimlerin kötü olduğunu düşünmüyorum. Eğer yeni çizimlerle yapılırsa aynı etkiyi yaratmaz. İzlemenizi de şiddetle tavsiye ederim. En sevdiğim animedir.

2 Beğeni

Death Note’ta da en sevdiğim sahne tenis sahnesiydi, direkt spor temalı bir animede zeka gösterisi izlemek gerçekten hoş olur. Mutlaka izleyeceğim, teşekkürler :slight_smile:

2 Beğeni

Animelerde farklı evrenlerdeki karakterler aynı evrende buluşsalardı neler olurdu, hangi hareketleri veya düşünceleri değişirdi diye düşünmek hoşuma gidiyor benim açıkçası. Mesela Kira ve Zero’nun birbirlerini bulup öldürmeye, L’in de ikisini birden yakalamaya çalıştığını izlemek bayağı ilginç olabilirdi gibi geliyor. Monster’ı izlemedim, o yüzden o konuda yorum yapamayacağım. :slight_smile:

2 Beğeni

Quan zhi ikinci sezonu bitirdim. Durgun ama beklediğim gibi bir sezondu o yüzden memnun kaldım. Darısı 3. sezona artık.

1 Beğeni

One Piece, dönem dönem bırakıp devam ettiğim anime sonunda bitti.(güncel bölüm)
Anime karakter,dövüş,görsellik olsun çok başarılı ancak 1 bölümde anlatılacak olayı 3-4 bölüme yaymak biraz sıkıcı oldu benim için…
Animede çok görünmeyen karakterlerin bile hikayeleri detaylı olarak anlatılmış. Öte yandan hemen hemen her bölüm 6-7. dakikadan sonra başlıyor. 1000 e yakın bölüm 350-400 bölüme çok rahat sığardı diye düşünüyorum. Bunun dışında karakterlerin nasıl geliştikleri (Enies Lobby e kadar) anlatılmamış ki bence buda büyük bir eksik. (luffy gear Secand-third yetenekleri vs.)
Çabuk sıkılıyorsanız bulaşmayın derim, yarıda bırakma ihtimaliniz yüksek.
Bunlar dışında kesinlikle tavsiye ederim.

3 Beğeni

Watashi ga Motenai no wa Dou Kangaetemo Omaera ga Warui!

Bölüm sayısı: 12+1 ova
Türü: slice of life, okul, komedi

Evet anime ismi çok uzun. Kısa ismi watamote.Türkçe anlamı “Nereden bakarsan bak popüler olmamamın tek sebebi sizsiniz”. Asosyal bir kızın neden popüler değilim dediği komedi animesi bu. Ayrıca başka animelere ve mangalara baya baya göndermesi var. Hepsini yakalamak zor. Mesela ilk bölümde death note ve parasyte göndermesi var. Sonraki bölümlerde Miyazaki filmlerine, Kuroko no Basket, Relife, K-On, Another, Noragami ve daha fark etmediğim bir sürü animeye göndermesi vardı. Bu anime benim için “cringe” dedikleri utanç komedisi konusunda 1 numara oldu. Öyle ki birçok sahnede animeyi durdurmak zorunda kaldım. :joy: İzleyecekseniz ona göre izleyin derim.
7/10

2 Beğeni

2020’nin en beklenen animesi sonunda başladı. Shingeki no Kyojin: The Final Sezonu ilk bölümünü yayınladı. Türkçe çevirileri de hazırlandı. İlk bölüm bomba gibi geldi. İzlemeyenler koşun.

Not: Gif bu sezondan değil. :smile:

9 Beğeni

Bunu izleyen birisi bana açıklasın bunu, tamam Kaname öldüremediği için Rido’yu,Zero’nun içine kanını akıtarak içinde Kuran kanı gezmesini sallayarak onu Rido’nun nihai katili yaptı. Zero Ichiru’nun kanını içerek 2 insan gücünde oldu,buna da okeyim.Kaname’yi tekrar uyandıran Rıdo imiş ki bundan öldüremiyor kendisi(kaname Kuranların atası).Ama bu Zero’nun artık Kaname ile aynı güce sahip olduğu mu anlamına geliyor Rido’yu öldürecek kadat,onu anlamadım.Ayrıca Rido’nun kanlı canlı tehdidi cidden bu kadar mıydı?3 bölüm?

1 Beğeni

Animeyi izleyeli 2 yıl oldu aslında ama sanki şöyleydi diye hatırlıyorum: Hem Ichiru’nun kanını içerek 2 insanın gücünde oldu hem de Yuki’nin -yani safkan bir Kuran’ın- kanını içerek güçlendi. Zaten normalde de vampir avcısıydı, bu güçle de hepsini -Kaname’yi de Rido’yu da- öldürebilecek hale geldi. Eminim o silahıyla ilgili de bir keramet vardır şu an hatırlayamadığım. Hatta sanki Zero’nun vampir olmasını ve Yuki’nin kanını içmesini Kaname de istiyordu diye hatırlıyorum sırf Rido’yu öldürebilsin diye. Tabii daha yakın tarihte izlemiş bir arkadaş varsa daha detaylı açıklayabilir belki de. Ve evet Rido’nun tehdidi (!) öyle gülünç denecek kadar tehditten uzaktı ki çok heyecanlı ve kaliteli olabilecek final bölümleri heba edilmiş resmen. Yuki-Kaname arasındaki ilişkiyle finali vurucu bir hale getirmeye çalıştılar güya ama elde o kadar malzeme varken, Rido’yu kullanarak çok daha güçlü bir hikaye yaratılabilecekken vuruculuk için bunu tercih etmeleri de saçma geldi bana.

2 Beğeni

Benim bildiğim stüdyo 3.sezonu iptal ediyor ,ondan gelmiyor devamı.Devamı tabi ki mangada.

1 Beğeni