En Son İzlediğiniz Anime?

Fune wo Amu

Sakin,dingin hayatın içinden bir konu şahane çizimler :slight_smile: Herkese hitap etmeyebilir ancak böyle animeleri sevenler için 11 bölümlük güzel bir anime. Bir göz atın derim.

5 Beğeni

Akame ga Kill
24 bölümlük bir anime. Çok kısa geldi. Aksiyon sevmem derken iki gün önce saat sabah 5’e kadar ard-arda 11 bölüm izledim. Yorum yapmak biraz zor, derinden etkiledi…

Bu sahneden sonra da…
Puanım da 10/10.

4 Beğeni

Tüm dünya bunun spoilerleri ile dolduğu için izlemediğim bir anime. Acaba mangasının devamında kime ne oluyor. :thinking:

2 Beğeni

Benim bildiğim animenin kendisi ile mangası zaten örtüşmüyor,ondan manganın devamı da mangaya göredir.

4 Beğeni

Düşündüm de K-on! < Akame ga Kill!

1 Beğeni

Orasını bilemem, ben komedi ve slice of life animelerini daha çok sevdiğim için üzerine müzikte eklenince k-on çoğu animenin üstünde geliyor benim için. :thinking:

Sıradaki animen ne olacak onu merak ettim asıl. :smiley: Müzikten aksiyona anlık geçişten sonra dram atlaması filan bekliyorum bu sefer. :smiley:

@Arcade Onu bilmiyordum bak yeni öğrendim. Teşekkürker.

3 Beğeni

@Expelliarmus.

1 Beğeni

@GkiraraJ bazen beni şaşırtıyorsun :smile: aslında hem bu konuda hem manga konusunda bunlar daha önce konuşuldu. Akame ga Kill oldukça ünlü bir anime. Aynı zamanda bana ilk mangayı okutan animedir. Bu konuya “akame” yazıp aratırsak birçok yorum görmek de mümkün.

Dur ne yaptın :smile: Dram animeleri iyidir ama arka arkaya izlenmesini tavsiye etmem. Yok acı çekmeyi seviyorum diyorsanız orası ayrı. :smile:

Animenin 19. bölümden itibaren yani son 5 bölüm manga ile aynı değil. Eğer mangaya bağlı devam etse değil 5 bölüm en az 15 bölüm daha çıkardı. Ama animesine de kötü demiyorum. Her ikisi de güzel. Her anime sever hem animesini izleyip o tadı almalı hem de mangasını okuyup konu bütünlüğünü sağlayıp ayrı bir tat daha almalı bence. :+1:

3 Beğeni

Zaten manga takip eden birisi olmamamın üstüne ölen herkesin spoilerini her yerden yiyince akame ile alakalı hiçbir şeye bulaşmadım daha sonra. Aslında lolipop olan lolipoplu kızın ölümünü görmek için izlemekte istiyordum ama sonra gerek yok dedim. :smiley: Dediğin mesajlara biraz bakayım. Izlemeyecek olsam da bedava bilgiye konmakta sakınca görmüyorum. :krs:

3 Beğeni

K-On ile Akame Ga Kill’i birbirleriyle kıyaslamak ne denli sağlıklı bilemiyorum.

4 Beğeni

En son biraz önce One Piece: Stampede anime filmini izledim. 2019 yapımı. Çok sıkı bir one piece takipçisi olmamakla beraber animeye yabancı olmadığım için çok zevk aldım. Tavsiye ederim :smile:

2 Beğeni

Size hemen uzun serilerden bir tanesini önerelim de, anime dünyasından kopamayın. :sweat_smile:

@flean Rena’yı hemen tartışma ortamına sokmayınız. Kendisi kıyaslama değil de, Akame ga Kill’i daha çok beğendiğini dile getirmiş. :face_with_hand_over_mouth:

2 Beğeni

3.animemi izleyeceğim, ne kopması :smile: Şimdilik Akame ga Kill’in mangasını okuyorum ama. Bu da kopma sayılmaz değil mi? :

@flean Evet aslında bu amaçla yazmıştım:))

2 Beğeni

O zaman,izleyeceğiniz üçüncü animenin yorumunu merakla bekliyoruz efendim :innocent:

Yok yok sayılmaz. Hem anime hem manga serüveninizi kutluyorum. Ben manga okumaya çok geç başlamıştım :sweat_smile:

2 Beğeni

Yok mu bi’ one piece başlamamız? :sunglasses:

4 Beğeni

NANİ?!
Daha değil, ona da zaman gelir. :smile:
@gkiraraj

2 Beğeni

Hayatım boyunca başlayacağımı düşünmüyorum çünkü seri benden yaşlı

2 Beğeni

Öyle deme bir izleyen bir daha izliyor. :smiley:

1 Beğeni

Sevgili @Arcade,

Sen random gülersen, ben random gülersem, o random gülerse Türkçe başını alıp gitsin mi?

Sonra “Ben neden kurbağa oldum? Cadı beni neden değiştirdi? Foruma giriyor ama neden yazamıyorum?” gibi şeyler deniliyor, güceniyorum. :buyucu:

Forum kurallarımıza uyalım, uymayanları uyaralım. Rıhtım sahillerinin random harfler silsilesiyle kirletilmemesine özen gösterelim. :buyucu:

Sevgiler…

3 Beğeni

Başlamayanlar utansın! :smiling_imp:

2 Beğeni