Başrolünde Nejat İşler olduğu için konusuna bile bakmadan izledim. Klasik bir vasat Netflix filmi bekliyordum ama çok güzel bir filmle karşılaştım. Oyunculuklar ve konu çok iyiydi. Tek eleştirim filmin biraz hızlı olması oldu, film yerine dizi yapılmaya daha uygun bir yapısı vardı.
Yeni bitirdim. Öncelikle neden kimse beğenmemiş anlamadım. Mükemmel değil, amacının bu olmadığı belli. Cidden sonuna kadar bana kendini izlettirdi. Bir gram sıkıldım desem yalan olur, benim için bu bakımdan akıcılığı tartışılmaz. Bazı şeyler mantıksız ve anlamsız. Bazı şeyler ise oldukça güzel yedirilmiş. Karakterlerlerin çok boyutlulukları tartışılabilir. Bu türde son zamanlarda oooooooo kadar saçma şey gördük ki… Bu bana baya iyi geldi. Canınız sıkınsa bakılabilir, ben spoiler yedim Instagram’dan baya bi Fakat kesinlikle berbat değil.
Bir lisedeki dört öğretmenin, bir makaleden yola çıkarak kandaki alkol oranını dengede tutma çabasını ve daha sonra başlarına gelen olayları anlatıyor. Keyifli, ruh hâllerini gayet güzel yansıtan, made mikkelsen’in de yine oyunculuğunu gösterdiği bir film.
Vampire Hunter D: Bloodlust
Hideyuki Kikuchi’nin “Demon Deathchase” isimli üçüncü romanından uyarlanmıştır.Vampirlerin ve iblislerin yer yüzünde gezdiği, karanlık bir dünyada vampir bir babanın ve ölümlü bir annenin oğlu olan bir dampir, D kanını taşıdığı her iki ırkın korkusunu kazanmış bir vampir avcısıdır. Vampirlerin sahip olduğu zafiyetlere yalnızca belirli bir oranda sahip olan D, insanlar arasında yaşamaya çalışsa da toplumlarına kabul edilmemektedir.
Yıllardır karşıma çıkıyordu ve izlemek bu geceyeymiş. Tadında ve güzel bir filmdi. Lola’nın koşması ve onun yanından dahi geçenlerin hayatlarındaki değişikliklerin böylesine başarılı bir kurguyla aktarılması hoşuma gitti. Günümüz boş filmlerinin 2 saatten fazla sürede yapamadığını bu film neredeyse 1 saatte yapıyor.