Az önce izledim ve ne desem bilemiyorum. Büyük ihtimalle birkaç gün etkisinden çıkamam…
“Unutma Red, umut iyi bir şeydir. Belki de en iyi şeydir. İyi bir şey de asla ölmez.”
Son günlerin en çok konuşulan filmerinden birini izledim. Açıkçası ben enfes buldum filmi. Ama bu filmden herkes aynı çıkarımı yapmayacaktır buna eminim.
Görselliği, oyunculuğu ve bilimkurgusal tarafı harikaydı. Emma Stone’un oyunculuğu Oscarı getirebilir kendisine. Bunu cesur sahneleri için değil kalan tüm performansı için söylüyorum. Hakkında sayfalarca inceleme yazılacaktır ama ben bunu yapamayacağım ve kendime saklayacağım her bir şeyi.
9/10
Bu akşam izleyeceğim ben de bir aksilik olmazsa, beklentim büyük .
Yorumunuza harfiyen katılıyorum. Bence son dönemin en ilginç ve kendine has filmlerinden biri.
Sinemada izlemesi çok keyifli, öneriyorum 9/10
Eklemeyi unutmuşum; ailecek izlenilecek bir film değil haberiniz olsun.
Niye. Gençler aileleriyle unutamayacakları anılar biriktirir fena mı?
Bir babanın çocuklarına eğitim vermesi gibi mi?
Siyah Giyen Adamlar serisinin ilk iki filmini izledim tekrar.Keyifli filmler ama bu seride en çok da her şeyin en Amerikan olmasını seviyorum.Prensesi kurtaran Amerikan,galaksiyi kurtaran Amerikan,galakside tarafsız bölge Amerika.En koptugum ve filmlerde propaganda mevzusu açılınca vermekten keyif aldığım örnek üçüncü filmdeki Animal Boris adam uzaydan geliyor ve Rus aksanıyla konuşuyor kahraman Amerikalılar engelleyip dünyayı kurtarıyor.Eğer filmi izlicekseniz birde bu gözle bakın.
Güldürdün.
İzledim ben de Poor Things i. Beğeneceğimi bildiğim bir filmdi, beklentimin de ötesine çıktı helalinden 9 puan da ben verdim Bu yılın ödül sezonundan genel anlamda memnunum zaten, Poor Things de pastanın çileği oldu.
Emma Stone’un bu performansına Oscar’ı vermezlerse ayıp, Lilly Gladstone filminde daha çok yardımcı oyuncu gibiydi zaten. Etnik tırışkalıktan fazla bile yürüdü. Son zamanlarda rüzgar biraz daha Emma ya kaydı ama yine de hala belirsiz tek dal en iyi kadın oyuncu gibi .
.
@SALAZAR ile yarın ikinci filme gitmeden önce tekrar bir izleyeyim dedim. İyi film iyi. Tam da yerinde bitmiş. İkinci filmi bayağı övüyorlar umarım hayal kırıklığı olmaz.
Ben henüz ilk filmi izlemedim. Artık izleyeyim . Disney ve Prime Video’da yok sanırım, nerede izleyebilirim filmi?
İlk filmden daha tempolu bir devam filmi olmuş. Görsel bir şölen ve harika bir ses deneyimi sizi bekliyor. İlk filmin atıldığı temeller üzerine sağlam bir ilerleme kaydedilmiş. Sürenin uzunluğu sizi yanılmasın. Zaman Dune evreninde akıp gidiyor. Filmin ilk yarısı tempolu başlarken ortalarına doğru tempo düşüyor. Finali ise tempo tekrar yükseliyor. Kitabın finali ile bu filmin finali farklı şimdiden belirtmen gerekir. Ufak bir dokunuş yapılmış. İyi bir ses sistemi olan bir salon ile deneyimlemenizi tavsiye ederim. Bu filme eklenen yeni oyuncuları da beğendim. Eksiklikler elbette var ama filmi keyifle izledim. İzleyen forumdaşların yorumlarını da bekliyorum. 4.5/5
Hangi platformda var bilmiyorum ama torrent sayesinde gerekeni yaptım ben.
Justwatch diye şöyle bir site varmış, AppleTV+ ve Google Play den satın alınarak izlenebilir diyor ama kesin midir bilemedim.
Dune ilk filmi Google Tv uygulamasında 22.99 TL olarak mevcut görünüyor.
En son Zavallılar filmini izledim.Değişik bir konuya sahip farklı bir film.
Dune Part 2’yi izlemiş bulunmaktayım. İnanılmaz bir deneyimdi. Kesinlikle İMAX’de izleyin.
İncelemeyi sonra yaparız. Filme puanım
İnatla Dune dan kaçıyorum çok popüler diye izleyesim gelmiyor arada böyle hissettiğim şeyler oluyor Camus kitapları öyleydi Yabancı yı okuyunca fark etmiştim hata yaptığımı olsun izlemeyecem ama bunu .
Poor Things izledim ve film çok güzel görünüyor. Yarattığı retropunk dünyanın renkleri, dekoru vs çok güzel ama kimse kusura bakmasın aptal birinin kaleminden çıkmış gibi bir film. Filmi yazanlar biyoloji ve beyin nedir bilmiyor bence. Filmin sonunda emin oldum biyoloji bilmediklerine. Filmin sonunda keçinin beynini adamın vücuduna koydun şimdi o adamı mı cezalandırdın keçiyi mi? Bella Baxter da intihar eden kadının bebeği aslında sadece onun vücudunda. Teknik olarak film
avukatın detayları bilmediğini varsayarsak 2 adet pedofili içeriyor ama film bunu farkında değil. Evet feminist materyaller var filmde, evet kadının kendini tanıması vs metaforu var ama baştan kurgu bozuk ve neyin ne olduğunu bilmeyen bir film ki. Sonunda o keçi sahnesi olmasa belki ben anlamadım diyeceğim ki çarpıcı bir final olsun diye uğraşırken aptallıklarını gün yüzüne çıkarmışlar.
Bir filme normalde bu kadar sinirlenmem pedofili ve biyoloji cahilliğinin bu kadar övülmesi canımı sıktı sanırım. Roman uyarlamasıymış sanırım. Romanı okumadım belki de orada işleniş daha farklıdır ama akıl tutulması gibi film.