En Son İzlediğiniz Film?

(Yeniden yapım) Neon Genesis Evangelion 1.11(Yalnız Değilsin) ve 2.22 İlerleyebilirsin(İlerleyemezsin)

Psikolojik tarafı ağır basan içinde bol bol dini (hristiyanlık) referansı bulunan çok güzel bir anime. İki bölüm daha kaldı.

2 Beğeni

Hocam yeniden yapım değil. Animeleri izlemediysen durmak için son noktadasın. Animeleri izlediysen ne demek istediğimi 3.33 ile anlarsın muhtemelen

3 Beğeni

Hocam @Urahara ‘ya katılıyorum. 3.33’ ü izlemeden önce 26 bölümlük animeyi sonrada “End of the Evangelion” adlı anime filmi izlemenizi tavsiye ederim.

1 Beğeni

Evangelion’nun izleme sırası nasıl acaba ? Benimde izlemek istediğim ama bir türlü fırsat bulamadığım bir seri.

2 Beğeni

Neon Genesis Evangelion (26 bölüm)
End of the Evangelion (anime filmi)
Evangelion 1.0 (anime filmi)
Evangelion 2.0 (anime filmi)
Evangelion 3.0+1.0 (anime filmi)

Son üçü yeniden yapım.

3 Beğeni

Tamamdır teşekkür ederim.

1 Beğeni

Rica ederim. (20 karakter)

Apocalypse Z, Prime Video’da denk gelip izlediğim Zombi temalı bir İspanyol filmiydi. Türe herhangi bir yenilik getirmeyen, kısmen düşük bütçeli bir film olmasına rağmen ben beğendim. Yer yer göze batan saçmalıklar olsa da gayet sürükleyici ve tempolu ilerleyen bir filmdi. Manel Loireio’nun aynı isimli roman serisinden uyarlamaymış. Çok büyük ihtimalle devam filmleri de gelir. Zombi temalı filmleri seven bakmadan geçmesin.

6 Beğeni

21 Jump Street

Oyuncularına çok bayılmıyor olsam da, Jonah Hill ve Channing Tatum’un birbiriyle uyuşan kimyasından akıllıca yazılmış senaryosuna, gayet keyifli ve bugün dahi iğnelenen woke kültürü ile değişen dünyanın da parodisini çıkaran, devam filmini de pek yakında izlemek istediğim, üçüncüsünün geleceğinden de emin olduğum dizi uyarlaması. Sürpriz yan roller ve cameolar da cabası.

1 Beğeni

BİZ

Zamanında sadece fragmanını izlemiştim. Dikkatimi çekmişti. Güzel bir fikir demiştim. Değilmiş. Konusu güzel değilmiş. İşlenişi güzel değildi. Oyunculukları da beğenmedim. Sıkıldım izlerken. Hayalim yıkıldı.

:star: :star:

5 Beğeni

image

The Batman (2022)

İzlemediğim bir Batman olduğunu öğrenince heyecan yaptım ama hevesim kursağımda kaldı. Pattinson’ı kim seçtiyse 2.5 saatimi ona helal etmiyorum.

Filmde sevmediğim bir sürü şey vardı ama belli başlı olanlar:

1. Pattinson. Kötü oyunculuğunu ve emo saçlarını geçtim, neden bu kadar genç idi? Hayatının ilk yılları desem bile ne bileyim. İnsan The Dark Knight’ı izleyince Pattinson çerezlik bile gitmiyor.
  2. Batmobile. O neydi öyle, hayatımda gördüğüm en dandik Batmobile idi. Çocukların Hot Wheels Batmobile’ı bile daha güzel.
  3. Alfred’in bu kadar etkisiz olması
  4. Bilimi dibine kadar kullanan Batman’in, bu filmde bir tane grappler mı ne o cihazdan bir de kayıt yapan lensten başka bir şey kullanmaması
  5. Batman’in yüksekten atlarken korkması şakaydı deyin lütfen
  6. Silahlı adamın üstüne mal gibi yürümesi, sonra kurşunu yiyince ahh diyerek düşmesi. Demirden sallanmayı üst üste iki kez yapmaya ne gerek vardı?
  7. Filmin sonu.Gördüğüm en dandik sonlardan biriydi, rezaletti
6 Beğeni

Ben bu filmi tvde izlemeye çalışıp bırakmıştım. Tamam Gotham karanlık bir şehir ama film simsiyah gelmişti.

1 Beğeni

Hocam eleştirilerinin bir kısmına katılıyorum. Bu filmin atmosferini ve ağır başlılığını nolanın uyarlamalarına göre daha başarılı bulmuştum. Çizgi romanlarla alakam yok fakat takip eden fanlarda gerçek gotham böyle ve filmde çok iyi resmetmişler demişlerdi. Farklı bir evren veya zaman akışı olarak yorumlasaydınız bence daha fazla keyif alırdınız

Oled tvde izledim gerçekten simsiyahtı ama bana göre de olması gerektiği gibi :laughing:

1 Beğeni

Bir ara onu da denedim ama başaramadım. Christian Bale çıtayı arşa çıkarmış.

Ben karanlıkta Macbook’tan izledim. Sorun yaşamadım.

2 Beğeni

Smile 2 malum ortamlara düşmüş. Kaliteli sürüm diye akıl çelmesin, uzak durun diye bildirmek boynumuzun borcu. Korsana hayır olsun.

1 Beğeni

Moonstruck - 3.5/5

Dün izlediğim 1987 yapımı romantik komedi filmi. Baş rollerinde o dönemlerin yıldızı Cher ve gencecik bir Nicolas Cage var. Yapıldığı yılı geçtim günümüze göre bile çok başarılı bir film. Karakterler arasındaki ilişkiler ve diyaloglar çok orijinal. Filme başlamadan önce böyle keyifle izleyeceğimi hiç düşünmemiştim.

Günümüz banal romantik komedilerinden sıkıldıysanız mutlaka izleyin.

3 Beğeni

İlk filmi fazlasıyla beğenmiştim ben, ikinci filmin puanı ilk filmden yüksek. 4k güzel bir sürüm beklerim bende.

1 Beğeni

İzledim, zaten bekledigim uzere Final Destination’dan tanidik bir klise haricinde hemen hemen yeni bir sey yoktu.

22 Jump Street’i de dun izledim, ikinci yarida toparladi Deadpool 2 gibi.

Her iki film de oncullerinin tadini veremediler. Sirada artik Gladiator 2 var.

1 Beğeni

Ben de yeterince beğenemedim ancak çizgi roman severler çok beğenmiş. O beğenenler ise Nolan üçlemesini beğenmiyorlar çünkü çizgi romanı gerekliliklerini karşılamıyormuş vb. şikayetleri var. Sinema evreni hakkında konuşabilirim ki mutbis 3 tane pırıl pırıl film olmuşlar.