En Son İzlediğiniz Film?

Bağlantı sorunu var. Çok tat kaçırıcı değil de işte Kırdım puanı. :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Birkaç Dolar İçin (1965)

7 Beğeni

image

2018 yapımlı hem dizisini hem de filmini izledim. Kendini bu vatana ait hissedenlerin izlemesi gerektiğini düşünüyorum.

2 Beğeni

1000008190

The Fugitive
Günümüzü düşünürsek belki klasik kalan ama çıktığı yıla göre değerlendirirsek çok iddiali bir aksiyon-macera filmi. Harisson Ford filmleri genelde çok şaşırtmıyor zaten, seyir zevki yüksek filmler oluyor. Karısını öldürmekle suçlanan bir adamın katili bulma hikayesini sürükleyici ve soluksuz bir şekilde izliyoruz. İyi bir film olmasına rağmen nasıl oldu da Oscar’a aday gösterildi anlamış değilim, o kadar da değil yani :smile:

A Real Pain
2024 yılının en popüler filmlerinden bir tanesi. Kieran Culkin başarılı bir oyunculuk sergilemiş. Klasik bir konuya sahip fakat film içerisindeki karakterlerden kaynaklı inişli çıkışlı duygular hissettiren bu sayede de akıcılık kazanan bir film. İzlenebilir.

Lars and the Real Girl
Ryan Gosling’in oyunculuk kabiliyetini gösterdiği ve en güzel performanslarından birini ortaya koyduğu bir film. Sırf bu yüzden bu filme beğeni attım. Çok keyifli, bir o kadar da duygusal bir film. Çocukluğundan gelen travmalarıyla baş edemeyen ve zor bir dönemden geçen antisosyal Lars’ı izliyoruz.

Get Smart
Ortalama bir aksiyon komedisi. Artı bir şey sunmuyor, klasik ve birazda eğlenceli.

We Live In Time
Yine sosyal medyada sık sık gördüğüm bir filmdi. Bence sektör romantik türüne karşı çok tok artık. İnsan izlerken 100 kez gördüğü konuyu andıran bir şey bile görmek istemiyor. Romantik film denilince yanına başka bir türde eklenmesi gerekiyor diye düşünüyorum belki macera içerir, belki gerilim, belki çok istisnai bir şey işlenir…Tek başına romantik türüne ait konuları tükettik bence. Kesinlikle izlemesi keyifli ama sadece bundan ibaret.

Conclave
Yine Oscar’a şüphesiz aday olacak filmlerden bir tanesi. Filme dair en sevdiğim şey kesinlikle seyir zevki yüksek sinematografisiydi. Oyuncu kadrosundan zaten oyunculukların ne kadar müthiş olduğunu tahmin edebilirsiniz. ‘‘Din’’ adı altında yapılan siyasi ve politik hamleleri işleyen bir film. Beğendim, Anora gibi bu filmde bir iki ödül toplar diye düşünüyorum.

Strange Darling
Değişik bir gerilim filmi. Klasik gerilimden sıkıldıysanız bu filmin gidişatı bence kişiye farklı bir film tecrübesi sunuyor. İzlemeden önce böyle bir beklentim yoktu fakat film bitince ‘’ Değişikti ya iyiydi valla ‘’ gibi bir tepki verdim. Beklentiyi yükseltmeden normalin biraz dışarısında bir gerilim filmi olarak düşünüp açabilirsiniz. Aileyle izlemeyin :slightly_smiling_face:

Heretic
2024’ün en iyi korku/gerilim filmleri arasında rahatlıkla girer. Korkudan ziyade gerilimi çok ağır basıyor ve film baştan sona insanı diken üzerinde hissettiriyor. Filmde Hugh Grant’in karakterine ait çok fazla monolog var ve oldukça fazla dini eleştiriler barındırıyor. Asla sıkıcı değil hatta ve hatta düşündürücü tabii bir de gerici :smile:

4 Beğeni

4 Beğeni

Kamera o tomeru na! (2017)

Yeni izlemedim, ancak izlemeyenleri haberdar etmek istedim. Japon yapımı komedi filmi. Konusu : Canlı yayınlanan bir korku şovunun çekilişine tanıklık ediyoruz. Konu iyi (Hatta süper), senaryo iyi, oyunculuklar iyi, görüntü kalitesi normal. İlk yarım saati atlatırsanız sizi büyük bir ödül bekliyor. Bazı sahnelerde gözlerimden yaş geldi. Özellikle sarhoş, çıldıran anne ve kamera vinci sahnelerinde. Ha bir de filmin 25 bin dolar bütçe ile çekilip dünya çapında 25 Milyon dolar hasılat yaptığını ekleyeyim. Tavsiye ederim…Pom.

4 Beğeni

6 Beğeni

Neye inanıyoruz? Neden inanıyoruz? İnandığımız şeyi ne kadar savunabiliyoruz? gibi soruları sorduran ama tüm dinlerin temelde ne olduğunu açıklama cesareti gösteren güzel bir film.

8/10

4 Beğeni

Sinemada "meh"ti, evde şimdi zengin gelen kadrosuyla gayet keyifli bir aksiyon şölenine dönüştü. "The Brutalist"ten sonra Elle Fanning doğru seçim mi, sonraki çeşitlemede göreceğiz.

Posterde yer almayanlar: Fallout kovboyu, Spider-man 3 venomu, Matrix uykusu.

2 Beğeni

Borderlands

:star:

2 Beğeni

3 Beğeni

Naçizane istek, izlediğiniz filmlere kaç puan verdiğinizi de yazar mısınız?

Tabi ki yazarım. :+1:
(2020)

Hocam,bu film çıktığında bayağı bir gömülmüş ve gişede batmıştı.Sizi izlemeye iten ne oldu ? Oyunu falan mı seviyorsunuz ?

1 Beğeni

20-25 dakika kısılsa iyi film.

1 Beğeni

Borderlands’i izledim. Oyunlarını oynamak istiyordum ama bir türlü fırsat bulamamıştım. Filminin Prime Video’ya eklendiğini görünce hemen izledim. Güzel bir hikayesi ve atmosferi var ama filme olmuş diyemiyorum, film fazla çiğ kalmış. Bu haliyle çerezlik bir film.

Film +18 olarak çekilmiş çok fazla gore içeren sahneleri mevcutmuş ama yapım şirketi yönetmeni kovup başka bir yönetmen ile anlaşıp baştan çekiyor filmi tüm gore sahneleri atıyorlar, O yüzden çiğ bir film oldu.

1 Beğeni

Oyunu oynamadım. O konuda fikrim yok. Filmi listede gördüm. İzleyecek başka bir şey bulamayınca nasıl olduğuna bakmak istedim.