En Son İzlediğiniz Film?

Anora ve Emilia Perez’in tüm ödülleri götürdüğü bir dönemle herhalde yavanlığın dibine vurduk. Şöyle ki; her çekilen eserin kötü olduğu bir dönem değil de, bize empoze edilen ürünlerin kötü çıkması ile, güven duyulacak şirket, üretici kalmadı. Seyircinin güveni kırıldı. En değerli şeyi çalıyorlar bizden: Zaman. Ötesi yok. Bu da tüketilen mal, yani yedinci sanat ile, ilişiğin kopması demek.

1 Beğeni

Anya hariç kaç puan? :slight_smile:

Valla a’dan z’ye imza. Ekleyecek bir şey bulamadım.

1 Beğeni

Anya’yı çıkartırsak film kendini imha eder. :slightly_smiling_face: Filmin bütün büyüsü Anya ve onun yeşil gözleri.

@Haplo İncelemeni şimdi gördüm. Kahveyi ekrana püskürtüyordum. Bir sürü masrafa sokacaktın beni…

Şunu da şuraya bırakayım. :smile:

3 Beğeni

Inside Out 2 - 9/10 - animasyon.

Fargo

Güzel ve eğlenceli bir filmdi. Konusu kötü değildi. Eli yüzü düzgün izlenebilir bir film. Fakat ben iki oscar verir miydim bilmiyorum. :slight_smile:

:star: :star: :star:

2 Beğeni

Platoon(Müfreze)

ABD’ yi işgal eden Vietnam’ ın ordusundaki askerlerin işgal sırasında yaşadıkları zor zamanları, psikolojilerinin nasıl bozulduğunu anlatan bir film! Ben olsam ben de oskar verirdim bu filme!

:star: :star:

4 Beğeni

Film neredeyse 3 saat sürüyor fakat su gibi akıp geçti. Yarım puanı başrol oyuncusunun kütüklüğüne veriyorum. Beni izlerken deli etti. :sweat_smile:

Canım Atam, Yunanlıları denize dökünce gayet iyi yüzme öğrenmişler. :tr:

:star: :star: :star: :star: :dizzy:

18 yaşından küçüklere önermiyorum.

3 Beğeni

Hem Oscar hem de 2 yıldız?

3 Beğeni

imbd puanı: 10

1 Beğeni

Hele müzik … Ne yapım be …

Companion’ı izledim.

Filmin trailerını bile izlemeden, konusu hakkında en ufak bir fikrim olmadan başladım. The Boys’dan tanıdığım Jack Quaid ve yakın zamanda Heretic filminde izleyip beğendiğim Sophie Thatcher başrolleri paylaştığı için izledim. Posterine bakınca kadının görme engelli olduğu bir romantik filmdir diye düşünmüştüm :slight_smile:

İyi ki de bu şekilde bodoslama izlemeye başlamışım. Trailer feci spoilerlar içeriyor. Filmi izlememiş olan var ise ne trailerını izlemesini ne de konusu hakkında birşeyler okumasını kesinlikle önermem.

4 Beğeni

IMG_2284

The Gorge’u izledim.

Tamamen millet eşiyle sevgilisiyle izlesin diye yapılmış bir film. Film aslında ilk yarım saat içinde gayet ağırbaşlı ilerliyor fakat sinek öldürür gibi adam öldüren, psikolojisi bozuk emekli askerlerin birbirine komşu olan 14 yaşındaki liseli ergenler gibi aşk yaşamaları ile feci itici, vıcık vıcık bir hal alıyor. Bir de buna artık baygınlık veren holywood klişeleri ve ortaokul çocuğunun yazdığı hikayede bile olmayacak mantık hataları eklenince potansiyelini çöpe atmış bir yapım kalıyor geriye.

Wattpad’den fırlamış romantizmin iticiliğini saymaz isek konusuyla ve aksiyon sekansları ile sürükleyici eğlenceli bir film denebilir. Çok bir beklenti olmadan vakit geçirmek için izlenir. Özellikle Miles Teller’ın başrolünü oynadığı Whiplash’e ve Anya Joy Taylor’ın başrol olduğu Queen’s Gambit’e olan göndermeleri hoşuma gitti.

2 Beğeni

Evet filmi aynen böyle izlemek gerekiyor. :slight_smile:

1 Beğeni

Ölüm Sessizliği(Dead Sİlence)

Güzel bir çıkış noktası var filmin. Hatta sonunu bile beğendim ama maalesef iyi işlenememiş. Başroldeki abi göz kanatan cinsten bir oyunculuk sergilemiş. İyi işlenseydi vasat korku filmleri kategorisine girebilirdi, daha da ileri gidebilirdi.

:star: :star:

1 Beğeni

Tema muzigi filmden iyiydi diye hatirliyorum.

1 Beğeni

Evet akılda kalıcı ve ürperticiydi ve filmden iyiydi. :slight_smile:

1 Beğeni

Yıllar sonra yeniden izledim. Az bilinen, iyi filmlerden

À la folie… pas du tout (Seviyor, Sevmiyor) (2002)

4 Beğeni

Dün Ameliê filmini izlemiştim. Aynı oyuncu. Tesadüf değil artık bu kader diyorum. Konuştuğum, yazdığım, söylediğim her şeyle karşılaşmaya başlıyorum.

1 Beğeni