IMDB’ mi kaldı robot… Kendini biraz güncelle, seni bu taraflara bekliyorum.
Ayrıca filmi listeme attım yarın bakarım. Güzel vakit geçirtmezse bozuşuruz.
IMDB’ mi kaldı robot… Kendini biraz güncelle, seni bu taraflara bekliyorum.
Ayrıca filmi listeme attım yarın bakarım. Güzel vakit geçirtmezse bozuşuruz.
Haklısınız ama nedense ben sevdim filmi aksiyon sahneleri güzeldi.Çok beklentiniz olmadan izlenebilecek bir film.Benim aklım hala İnterstellar’ın devam filminde.
Independence Day gibi başlayıp dar bir alana hapsolduğu için seriden sıkılmıştım. Üçüncüsü de duyurulmuştu, sonrasını takip etmedim. Koma ve Sputnik izlemiştim aynı dönem, yine Rus bilimkurgusu, daha çok keyif vermişlerdi. Ama hiçbiri Nightwatch/Daywatch değil. Zaten Timur Bekmambetov o dönem aldı yürüdü gitti. O seride de ilk film ikinciye hazırlık mahiyetinde izlenirken ikinci film coşkuyu veriyor. Rus demişken, Türk Gambiti yine, Akunin serilerinden, 12, Nikita Mikhalhov’un, 12 Angry Men remake’i, bilimkurgudan tarihi kurguya kadar, aksiyonun kendini hissettirdiği güzel filmler. Irony of Fate’i de sevdiğinizle birlikte izlersiniz. Rusya’dan sevgilerle…
IMAX parasına yazık.
Harrison Ford 1 yıldız
Red Hulk formu 1 yıldız.
Yarım puan da Adamantinyum ve Celestial İsland kısmı. İkinci spoiler’ın hiçbir özelliği yok. Asıl puanı ilk spoiler’a aldığım yerden verdim.
After Credits saçma, neden o karakter onları dinliyor şu an için bir anlamı yok. Vurucu bir şeyi de yok. Gişede fena batar inşallah. Ben asıl Thunderbolts ve Fantastic Four’u bekliyorum. Bu çıtır, çerez izle unut filmlerinden birisi olmuş maalesef.
Ekleme: Harrison beyendi beni Star Wars’a geri döndürürseniz hemen ilk filmden öldürün beni diyordu. Bunda ise çok heyecanlıyım, ne rol gelirse üstlenirim Marvel’i çok seviyorum şeklinde konuşuyor. Marvel’ı iyi silkeledi sanırım.
Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Bond’a selam çakmayı da ihmal etmemişsiniz
En sevdiğim Bond müziği hâlen, el mecbur:) You Know My Name biraz geçti ama.
Bu arkadaşlar hep renk değişecek herhalde.
Yakında mavi Hulk ya da çocuk Captan America yaparlar. Nasıl olsa saçmalamak serbest.
Yok bu general baya eski bir karakter de Marvel bir türlü işleyemedi bu karakteri. Edward’ın oynadığını 2008 yılındaki filmde de var bu karakter de. Oyuncu değişikliğine gittiler. Oradaki hikaye tabii tamamen sil baştan oldu. Generalin kızı vardı Banner’ın sevgilisi. Liv Tyler oynuyordu. Kızı filan unuttu bir daha hiç görüşmedi.
Kısacası çr okuyan kişiler, ben de dahil çok uzun yıllardır bekliyoruz bu karakteri ama bir türlü gelmiyordu. Bu filmde de çok çok kısa bir süresi var. MCU madara etti zaten hulk karakterini. Thanos bunu tokatlayınca psikolojisi bozuldu garibimin.
Olunceye dek William Hurt canlandirdi MCU oncesi, sonrasi.
X-Men haklarini almis bir Marvel’in hâlâ daha bu zirvalarla oyalanmasi, “ne yapsam tutar” simarikligindan baska bir sey degil.
@SJack Hulk’un mavisini hatirlamiyorum da, Superman kriptoniti bayagi renk tayfi kazanmis, gecenlerde bakmistim. Mavi orada var. Green Lantern yuzuklerini merak ettim simdi.
Yeni Başlayanlar İçin Vahşi Batı
Hoş eğlenceli bir filmdi. Güzel sayılabilecek espriler ve güzel göndermeler vardı. İzlenebilir.
Bilmiyorum ya. Yeşilden sonra kırmızı Hulk görmek vs direkt bana yapılacak bir şey kalmadı bari bunu yapalım da biraz ekmek yiyelim dedirtti.
Interstellar’ın oyuncuyu bile çaldığı esas klasiği izlemişsiniz. Beğenmişsinizdir/beğeniyorsunuzdur umarım.
Evet çok sevdiğim bir film.İki kere izlemiştim bugün tekrar izledim.Konusu ve Jodie Foster’ın oyunculuğu çok iyidi bence.
Katılıyorum. Bana da sanki Rus benzeri ama çakma Çin kaynaklı gibi geliyor kırmızı hulk: Radyasyon, yeşil, yeşil hulk iyiydi. Bu kırmızı olan sanki radyasyon değil de kimyasal atık hulk gibi geliyor bana
Companion
The Stepford Wives, Electric Dreams ve Her’den sonra nihayet Companion ile (erkeklerde Westworld, Rocky IV, Robot & Frank’e kadar yolu var) nihai halkamıza kavuştuk. Kara mizah öğelerini öyle yerinde kullanmış ve flashbacklerde duygu birliğini öyle güzel sağlamış ki, alelade bir film izlerken bir yandan klasik olacağını hissedebiliyorsunuz. Gösterişten uzak Terminator 2 göndermeleri ve dahi ondan rol çalan “Alman turist” sekansı ile şimdiden kendi kültünü yaratmış görünüyor.
Dennis Quaid’in oğlu “The Boy” Jack ile ex-Mormon “Heretic” Sophie Thatcher filmi baştan sona sırtlıyorlar. Sophie’nin bu filmle Maika Monroe’nin It Follows’unu aşan bir sıçrayış gerçekleştirmesi işten bile değil. Kara mizah sevenlere öncelikli önerilir.
Stepford Wives da 50. senesini doldurmuş, şu filmle bari bir yıldönümü tasarlansa.
Film çok güzeldi Anya’cım. Ayrıca söylemeden edemeyeceğim. Gözlerin çok güzel diye de iltifatta bulundum. Cevabını aşağıya bırakıyorum…
Film 400 saat de olsa izlerdim sanırım. Anya’nın olduğu her filmi beğeniyorum.
Conclave / The Brutalist / Nosferatu / Anora izledim.
1 ilginç ama tek sefer izlenir. 7.5/10
2 ben beğenmedim ama herkese farklı hitap eder. 7/10
3 başrol kız dışında bayağı iyiydi 8.2/10
4 bomboş bir film. 4/10