En Son İzlediğiniz Film?

Transporter 2

İkincide Leterrrier yönetmen koltuğuna oturmuş. Luc Besson’un daha sonra Taxi’lere saracağı dönem burasıymış demek ki. İlkinden sonra bıraksalar olurmuş. Bir dönem oyunculukta ilerleyecek gibi duran süpermodel Amber Valletta ev kadını rolüne hiç gitmemiş. Üçüncü film streaminglerde yok bu arada. Baymazsa Tom Hardy’li Gareth Edwards filmine bakacağım.

Bana doğrudan onu izle dediler. O yüzden orijinal haline ilişmedim bile.

1 Beğeni

Direkt Synder Cut’ı izlenmeli Josh Wedon denen dallama bildiğin filmi katletmiş o yüzden Batman Vs Superman filminin de Ultimate Cut’ı izlenmeli onu da WB yönetimi kısa olsun diye katletti 30 dakika uzatılmış versiyonunda Snyder anlatmak istediği anlatmış.

1 Beğeni

Havoc

Karakterlerin altı dolmadan, geçmişleri önceden anlatılmışçasına ortadan konuya dalış yapan, çatışma sahnelerine hazırlıktan öte bir hikaye anlatı derdi olmayan, temiz tek polis karakteri dışında (Hardy değil) sevilecek tek karakter barındırmayan bir film olmuş; iki uzun çatışma sahnesi dışında meraklılarını doyuracak başkaca bir şey de yok. “sins of our fathers” muhabbetinde Forest Whitaker Godfather of Harlem S3’te kaldığı yerden devam etmiş.

Harlem demişken, onun da 4. sezonu başlamış da bugün 3. bölümü yayınlanıyormuş. Disney’deki 3 sezondan sonra bu MGM+'daymış, bekleyip göreceğiz.

Die Hard 4 kötüsü Timothy Olyphant da yaşlanmış. Filmin IMDB siftahındaki 9.3 puan gece 6.3, şu an 6.1 olmuş. 5’lere inecektir, zamanınızı israf etmeyiniz.

District 9’u yönetip Alien’den el çektirilen Neil Blomkamp’ın “yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır” kısa filmlerini barındıran Oats Studios birikmiş antolojisini Netflix üzerinden 4 bölümüyle izledim.

Sigourney Weaver’li Rakka, Dakota Fanning’li Zigot ve şahane kara komedi God: Serengeti; son lokmaları eksik bırakılmış olsalar da, gayet lezizdiler. Rakka’da Reptilian ırkı, Zigot’ta The Thing benzeri yaratığın tüyler ürperten çığlığı ve ses efektleri gayet başarılıydı. Hakeza Fanning de öyle. God: Serengeti’deki yağmur duasını herhalde uzun süre unutamayacağım.

1 Beğeni